5 bästa telefoner med flyttbara batterier 2020

En av de saker som verkligen är en downer i smartphones i dag är deras batterier. En del av det har att göra med hur mycket vi använder vår smartphone, men en stor del av det är skärmarna. Idag blir skärmstorlekarna större och mer detaljerade, vilket betyder att det finns massor av fler pixlar att trycka på, särskilt när du börjar titta på högupplöst eller 4K-video. Det kommer att få ditt batteri att döda på bara några timmars kontinuerlig användning.

Telefon med avtagbart batteri

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Galaxy Note 4258, 88

SamsungSamsung Galaxy J2 Pro186, 4

LGLG G5149, 53

SamsungSamsung Galaxy S593

LGLG V20Kontrollera pris

När ditt batteri har dött måste du tyvärr försöka hitta en laddare. Detta beror på att smartphonebatterier inte kan tas bort. Du kan inte helt enkelt dra ut ett dött batteri och lägga i ett laddat batteri som du en gång kunde. Telefoner som kan göra detta är långt ifrån.

Ändå, om du letar efter en smartphone som kan låta dig byta ut batterier som denna, finns de. Följ med nedan, så visar vi de 5 bästa telefonerna med flyttbara batterier 2020.

Samsung Galaxy J2 Pro

Samsung lanserade nyligen Galaxy J2 Pro. Den har en liten 5-tums, med en upplösning på 960 x 540. Det är en ganska liten upplösning, så du kommer inte att få bästa skärmkvalitet av det här - du kommer verkligen inte att titta på någon video i högupplöst . Det får anständigt snabba hastigheter med sin låga slut Snapdragon 425-processor. Du får inte mycket multitasking gjort, eftersom det bara har 1, 5 GB RAM.

Det bästa med den här telefonen är att Samsung har behållit det avtagbara skyddet så att du kan byta ut batteriet till en annan när den dör och behöver laddas. Du behöver inte sätta telefonen på kabeln för att fortsätta - kasta helt enkelt ett batteri i det!

LG V20

Och sedan har vi LG V20. Detta anses som LG: s professionella ”video” -telefonlinje, eftersom det kommer med en kvalitetskamera, plus massor av manuella videofunktioner för fotografering av de perfekta bilderna. Den har en stor 5, 7-tums skärm med en stor upplösning på 2.560 x 1.440. Du kan inte bara fånga bra video med den här telefonen, utan du kan också se bra videor med den här telefonen. Det är lite på RAM på 4 GB, men du får fortfarande ett stort batteri - hela 3 200 mAh. Den kan också tas bort, så att du helt enkelt kan byta ut den till en annan när du är låg. Det här är perfekt för att spela in video, eftersom video kan ta en hel del juice.

LG G5

Nästa på vår lista är LG G5. Detta är vad LG ansåg vara sin "modulära" telefon. Den har några stift för olika moduler du kan köpa för telefonen - en kameramodul, en batterimodul och några andra moduler. Den har en 5, 3-tums skärm med en upplösning på 2.560 x 1.440. Så du får en kvalitetsskärm trots att den här telefonen är ett par år gammal. Det har samma storlek batteri som Samsung Galaxy S5 - en 2 800 mAh borttagbar enhet. Eftersom det är avtagbart kan du helt enkelt byta ut det med ett annat när batteriet dör; du behöver inte ansluta den till laddaren förrän du har slut på laddade batterier!

Samsung Galaxy S5

Inte ett stort fan av Samsungs Note-sortiment? Då kanske du vill överväga Samsung Galaxy S5 - detta kom ut 2014, med en 5, 1-tums skärm. Den har en upplösning på 1 920 x 1 080. Du får en tydlig skärm för att titta på YouTube och alla andra medier. Den har en Snapdragon 801-processor, så du får fortfarande ett premiumbehandlingspaket i en äldre telefon. Att tända lamporna är ett avtagbart batteri på 2 800 mAh.

Samsung Galaxy Note 4

Senast uppe har vi Samsung Galaxy Note 4. Detta är en av Samsungs äldre Note-enheter, men det är fortfarande en utmärkt telefon 2020. Du får fortfarande en HD-skärm som kommer in på 5, 7 tum. Så du får fortfarande den vackra medieupplevelsen i ett stort visningspaket. Det har fortfarande ett stort batteri enligt dagens standard. Ett 3, 220 mAh batteri kommer att hålla lamporna tända, men tack vare designen av den här telefonen kan du när du har slut på saft byta ut det med ett separat batteri eftersom det är löstagbart. Inga ledningar krävs!

Stängning

Så vilken telefon ska du få? Om du vill ha high-end med ett avtagbart batteri, rekommenderar vi att du går med LG V20. Du kan göra alla saker du vill ha i en avancerad telefon när du håller dig laddad. Samsung Galaxy Note 4 och Samsung Galaxy S5 är också bra val att tänka på.

Telefon med avtagbart batteri

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Galaxy Note 4258, 88

SamsungSamsung Galaxy J2 Pro186, 4

LGLG G5149, 53

SamsungSamsung Galaxy S593

LGLG V20Kontrollera pris