5 bästa tapetappar för Android

En tapet är en av de viktigaste aspekterna av vår telefon. Varje person har sin särskiljande smak för en viss typ av tapeter. Vissa gillar att använda naturbakgrunder, medan andra föredrar citat och inspirerande tapeter på sina telefoner. Det finns flera användare som bara förlitar sig på standard tapeter från tillverkaren.

Men det finns flera appar i Play Store som låter dig få fantastiska bakgrunder för din telefon eller surfplatta. Vi ska prata om några av dem i dag i vår lista. Vi plockar ut några av de bästa bakgrunderna i Play Store tillsammans med erbjudanden som finns tillgängliga som erbjuder ett stort arkiv av tapeter, men kan vara okända för omvärlden.

Med tanke på det stora antalet alternativ som finns där ute kan det vara en skrämmande uppgift att välja det bästa. Så vi kommer att göra ditt jobb enklare med den här listan. Så låt oss titta på några av de bästa tapeterapparna för Android.

5 bästa tapetappar för Android

Bakgrunder HD

En av de mest populära tapetapparna i Play Store, den här appen har installerats av över 100 miljoner användare, som talar volymer om dess popularitet på marknaden. Appen uppdaterar sin lista över tapeter varje dag så att det kommer färskt innehåll som kommer in ganska regelbundet. Det finns över 30 kategorier att välja mellan, så garanteras varje användare att hitta något som de gillar här. Om du hittar en bakgrundsbild som du vill dela med dina vänner, ger appen enkla alternativ för delning av sociala medier. Du kan till och med spara favoriter och ställa in dem som en skrivbordsunderlägg utan att lämna appen.

Det finns flera tapetlägen att välja mellan på bakgrunder HD, vilket gör det till ett omfattande erbjudande för alla användare. Eftersom de flesta bakgrundsbilder är kuraterade av användare ger utvecklarna kredit till varje designer tillsammans med en länk till designerns webbplats. Användare kan enkelt logga in och dela sina bakgrunder i appen. Med hänsyn till dessa funktioner är det ingen tvekan om att detta är en av de mest populära tapeterapparna som finns tillgängliga där ute. Appen är gratis att ladda ner men du måste nöja dig med annonser.

Bakgrundsbilder från Google

Google har sina egna bakgrundsbilder designade för praktiskt taget alla Android-enheter. Du hittar också ett gäng vackra Pixel-bakgrunder här, vilket gör detta till en ganska spännande app för tapeter. Med appen kan du också ställa in en tapet som uppdateras dagligen och håller hemmaskärmen fräsch med nya bakgrundsbilder varje dag. Detta kan dock ha en betydande inverkan på batteriets livslängd.

Bilderna som används på den här appen är kuraterade från Google Earth, Google+ och en mängd olika källor. Så det kommer aldrig att finnas en brist på kvalitet bakgrundsbilder att hitta på den här appen. Om du har en enhet som kör Android 7.0 och senare kan du ställa in olika bakgrundsbilder för din hemskärm och låsskärm. Enkelt uttryckt är appen enkel att använda och ger dig tillgång till fantastiska bakgrundsbilder. Vad mer vill du ha från en tapeter-app? Appen är gratis att ladda ner och saknar annonser och köp i appen. Bakgrundsbilder från Google är kompatibla med enheter som kör Android 4.1 och senare.

Wonderwall

Detta är en omfattande tapeterapp som erbjuder dig alla funktioner du förväntar dig utan att be om en enda krona. Det kommer med kategorier för enkel filtrering av dina favorit tapeter, och möjligheten att ställa tapeter direkt från appen. Du kan också ha en favoritlista med bakgrundsbilder för enkel åtkomst varje gång du öppnar appen. Naturligtvis kan du också ta ett fotografi och ställa in det som bakgrundsbild. Appen skurar igenom fotodata och erbjuder EXIF-detaljer i enlighet därmed.

Om du tidigare har ställt in en tapet och inte har sparat den i favoriter, oroa dig inte eftersom Wonderwall kommer ihåg din historia också. Appen är också integrerad med Muzei Live Wallpaper som erbjuder ett robust urval av levande tapeter för din Android-smartphone eller surfplatta. Bakgrunderna på Wonderwall uppdateras dagligen, så du kommer sannolikt att hitta något nytt varje gång du öppnar appen. Appen är helt gratis att ladda ner och kommer med köp i appen. Det finns inga annonser. Inköp i appen är endast för donationer, vilket är mycket prisvärt för utvecklaren eftersom det inte finns några betalda premiumfunktioner här.

Muzei Live Wallpaper

Utvecklad av Roman Nurik och Ian Lake har Muzei varit en av mina favorit tapeterappar för Android. Det levereras med ett brett urval av bakgrundsbilder, och du hittar detta till din smak om du har en sak för modern eller modern konst.

Det kommer också med bakgrundsdämpning, suddighet och andra funktioner för att göra det sticker ut från mängden. Om du inte är nöjd med samlingen på Muzei kan du också ställa in dina egna bakgrundsbilder från Galleriet. Du kan välja att alla dina foton ska användas som bakgrundsbilder med Muzei för att uppdatera dem smart med några timmar.

Appen är gratis att ladda ner och har inga annonser eller köp i appen. Appen är också utvecklarvänlig, så att andra utvecklare kan bygga sina egna versioner av appen.

Reddit

Reddit är appen för alla dagliga nyheter från hela världen. Men med tanke på mångfalden på Reddit-plattformen kan användare också hitta utmärkta HD-tapeter för sina smartphones och surfplattor. Dessa samhällen är kända som subreddits och erbjuder utmärkta tapeterappar för varje telefon. Appen är inte lika enkel att använda som andra erbjudanden vi har nämnt här, men jag har tyckt att Reddit är en utmärkt källa för skrivbordsunderlägg.

Tack vare deras mobilapplikation kan du också skanna igenom Reddit för en anständig tapet som passar din telefon. Reddit är en applikation som är fri att använda som levereras med annonser ombord. Allt innehåll du får på Reddit är gratis, varför det finns annonser ombord. Reddit-appen är relativt ny jämfört med vissa tapeterappar, men innehållet här är definitivt bättre. Se till att kolla in det.