5 bästa tabletter under $ 300 år 2020

Tabletter har varit en utmärkt följeslagare till bärbara datorer och därefter till smartphones. Även om surfbranschen domineras av Apple iPad, föredrar inte alla Apples iOS-operativsystem. Detta lämnar bara Android som kör alternativ, och lyckligtvis finns det många av oss runt. Men detta gör valet ännu svårare för kunderna eftersom det finns så många varianter att välja mellan.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy Tab En SM-T580 10, 1-tums pekskärm 16 GB TabletKolla pris på Amazon

LenovoLenovo Tab 4, 10.1 \ "Android TabletKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS ZenPad 10, 1 tums surfplattaKolla pris på Amazon

AmazonFire HD 10 TabletKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy Tab S2 8-tums surfplattaKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Ett problem är särskilt prissättningen. Därför har vi beslutat att sammanställa en lista över surfplattor som säljs på marknaderna för under $ 300. Detta innebär att du inte bara får avancerade surfplattor utan också sparar stora tid på kostnader. Vi kommer också att nämna ett par budgeterbjudanden som sportar stora skärmar för att ge dig det bästa av din surfplattaupplevelse. Alla dessa surfplattor körs på Android men med sin egen UI-hud på toppen.

Så låt oss ta en titt.

5 bästa tabletter under $ 300

Samsung Galaxy Tab A 10.1

Samsung har gjort tabletter under ganska lång tid. Det är säkert att säga att företaget har förbättrats med varje år som går. Även om företaget inte gör för många surfplattor längre, en av sina senaste erbjudanden, är Galaxy Tab A 10.1 ganska populär på marknaden främst på grund av sin prislapp. Enheten har en 10, 1-tums 1920 x 1200-skärm (LCD) i kombination med en okta Exynos 7870-chipset, 2 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme (utbyggbart upp till 200 GB). Denna speciella återförsäljare erbjuder surfplattan med ett 32 GB microSD-kort, vilket gör affären sötare.

Galaxy Tab A 10.1 kommer också med kameror fram och bak, så att du kan ringa videosamtal eller till och med ta bilder / videor med bakkamera. Med ett 7 300 mAh-batteri förväntas surfplattan gå i minst 13 timmar. Detta är den enda Wi-Fi-versionen av surfplattan, vilket innebär att batteriets livslängd förväntas bli betydligt bättre än den cellulära varianten. Säljaren erbjuder endast surfplattan i svart just nu. Galaxy Tab A 10.1 kommer som standard med Android Marshmallow och kan uppgraderas till Android Oreo.

ASUS ZenPad 10.1

Detta är en relativt äldre surfplatta på marknaden, men ändå ganska effektiv att gå med hårdvaran den packar. ZenPad 10.1 kommer med en 10, 1-tums 1280 x 800-skärm, 2 GB RAM, 16 GB lagring (utbyggbar upp till 256 GB), en fyrkärnig Mediatek MT8163-chipset, en 5-megapixel bakkamera, en 2-megapixel framkamera, och ett 4 890 mAh batteri. ZenPad 10.1 kan tyckas vara en budgettablett idag, men det faktum att det levereras med DTS HD-ljud och stöd för DTS Headphone X gör det till ett kraftcenter när det gäller medieprestanda.

ZenPad kör på sin egen version av ASUS ZenUI som är baserad på Android 6.0 Marshmallow. Med en tjocklek på bara 7, 9 mm är ZenPad 10.1 ganska smal jämfört med konventionella tabletter. 53% av användarna som köpte ZenPad 10.1 gav den ett 5-stjärnigt betyg medan 18% av användarna gav det fyra stjärnor, vilket ungefär översatte till 71% av kunderna. Det är anständiga recensioner, så se till att kolla in ZenPad 10.1.

Amazon Fire HD 10

Ingen tablettlista är komplett utan Amazons helt nya Fire HD 10. Fire-tablettuppställningen har tagit marknaderna med storm under ganska lång tid, men den senaste uppgraderingen av Fire HD 10.1 tog det ett steg längre. Till att börja med kan du nu få Fire HD 10 i flera färger inklusive svart, stansrött och marinblått. Tabletten har en 10, 1-tums 1920 x 1200-skärm, 2 GB RAM, 16/32 GB utbyggbar lagring (upp till 256 GB), Android 5.1 med Fire OS 3.5 och kameror på framsidan och baksidan.

Även om du inte får mycket när det gäller kamerans prestanda här, gör den stora bildskärmsfastigheter i kombination med fyrkärniga Mediatek MT8173-chipset en verkligt kraftfull upplevelse. Trots att den kör Android kan Fire HD 10 inte köra alla appar. Det har faktiskt inte Play Store och förlitar sig på sin egen Amazon Appstore. Tack och lov är nästan varje Play Store-app tillgänglig på Amazons app-hub, så du är väl täckt med Fire HD 10. Om du letar efter en kraftfull tablet på billigt kan du säkert inte göra mycket bättre än Amazon Fire HD 10.

Samsung Galaxy Tab S2 8.0

Samsung har nyskapat kraftigt inom surfbranschen, vilket kanske är anledningen till att dess surfplattor har två gånger i den här artikeln. Galaxy Tab S2 8.0 är en vackert designad surfplatta, men det som gör den speciell är den underbara 8, 0-tums AMOLED-skärmen med en upplösning på 2048 x 1536, något du inte ser varje dag. Eftersom de flesta surfplattor körs på LCD-paneler, tog Samsung en annan väg med den ursprungliga Galaxy Tab S och fastnade med samma princip för sin efterträdare.

Tabletten har också den octa-kärnan Snapdragon 652 SoC, 2 GB RAM, 32 GB utbyggbar lagring (upp till 256 GB), en 8-megapixel bakkamera, en 2-megapixel framkamera och ett 4 000 mAh batteri som lovar att hålla på minst 10 timmar beroende på din användning. Galaxy Tab S2 kör Android 6.0.1 Marshmallow med en uppdatering till Android Nougat tillgänglig. Om visningskvalitet är det du letar efter, är Galaxy Tab S2 definitivt högre än någon annan surfplatta just nu.

Lenovo Tab 4 10.1

Lenovo startade in i surfplattan för några år sedan och har lanserat flera modeller sedan dess. Tab 4 10.1 är en livskraftig utmanare till Fire HD 10 som ett budgeterbjudande. Medan den missar några av funktionerna i Fire HD 10, är ​​det säkert ett värdigt alternativ. Tabletten har en 10, 1-tums 1280 x 800 skärm, en fyrkärnig processor, 2 GB RAM, 16 GB utbyggbart lagringsutrymme, en 5-megapixel bakkamera, en 2-megapixel framkamera och ett massivt 7 000 mAh-batteri under icke- -avtagbar bakpanel.

I programvareavdelningen kör Tab 4 10.1 Android 7.1 och kommer med en flerfunktionsfunktion, vilket gör att flera användare från samma hushåll kan logga in på surfplattan. Detta kan vara praktiskt om du har barn hemma också. Tabletten kommer också med Alexa Voice Services aktiverade, så du är bra att gå ur lådan.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy Tab En SM-T580 10, 1-tums pekskärm 16 GB TabletKolla pris på Amazon

LenovoLenovo Tab 4, 10.1 \ "Android TabletKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS ZenPad 10, 1 tums surfplattaKolla pris på Amazon

AmazonFire HD 10 TabletKolla pris på Amazon

SamsungSamsung Galaxy Tab S2 8-tums surfplattaKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.