5 bästa tabletter som kör Android Nougat 7.0 och högre år 2020

Googles Android-operativsystem är ett av de mest populära i världen just nu. Med tanke på att det finns produkter från olika tillverkare finns det hundratals enheter för en given Android-version.

Google avslöjade Android 7.0 Nougat förra året som efterträdare till Android 6.0 Marshmallow. Även om det nästan har gått ett år sedan Google tillkännagav den nya Android-uppdateringen så ses det fortfarande inte på alla Android-surfplattor. Det finns dock några tabletter som levereras med Android 7.0 som standard, och idag diskuterar vi några av dem idag.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy Tab S3 9, 7-tums, 32 GB surfplattaKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS ZenPad 3S 10Kolla pris på Amazon

LenovoLenovo Tab 4, 10.1 \ "Android TabletKolla pris på Amazon

NVIDIANVIDIA SHIELD K1 8 "Tablet - SvartKolla pris på Amazon

GoogleGoogle Pixel C 10, 2-in HD Touchscreen Tablet 64GBKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Android 7.0 tar med sig ett antal nya funktioner till bordet, inklusive förbättrade aviseringar, en något uppdaterad användargränssnitt och bättre säkerhet ombord mot skadlig programvara. Vissa enheter som nämns på denna lista kommer med Android 6.0 Marshmallow ur lådan, men kommer att uppdateras till Android 7.0 Nougat inom kort. Se till att titta närmare på alla dessa tabletter.

Samsung Galaxy Tab S3 9.7

Detta Samsung-erbjudande levereras som standard med Android 7.0, så du behöver inte oroa dig för att behöva uppdatera det manuellt. Detta innebär att operativsystemet har alla standardfunktioner för Android 7.0 tillsammans med vissa Samsung-specifika funktioner.

När det gäller andra hårdvaruattribut kommer Galaxy Tab S3 med en 9, 7-tums 2048 x 1536 Super AMOLED-skärm, den fyrkärniga Snapdragon 821 SoC, 4 GB RAM, 32 GB utbyggbar lagring, en 13-megapixel bakkamera, en 5- megapixel framkamera och ett 6 000 mAh batteri. Tabletten levereras också med en fingeravtrycksscanner och en USB C-port som möjliggör snabbare laddning och dataöverföring. Samsung erbjuder också en pennan tillsammans med surfplattan så att du kan rita dina egna skisser och generera kreativt innehåll. En av de viktigaste höjdpunkterna på surfplattan är att den levereras med 6 mm tjock kropp, vilket är ganska häpnadsväckande trots den typ av hårdvara som den packar under huven.

Galaxy Tab S3 9.7 säljer för närvarande för $ 597.99 via Amazon. Trots att det är en välpackad surfplatta är luren något på den dyra sidan. Du kan dock aldrig sätta en prislapp på kvalitet.

Lenovo Tab 4 10

Lenovo gör några av de bästa smartphones och surfplattor. Det bästa med deras produkter är att de är extremt ekonomiska trots att de packar avancerad hårdvara ombord. Tab 4 10 kommer med Android 7.0 ombord och åtföljs av en 10, 1-tums 1280 x 800-skärm, en 1, 4 GHz fyrkärnig Snapdragon 425 SoC, 2 GB RAM, 16/32 GB lagring och ett 7 000 mAh-batteri.

Eftersom detta är en mellanklassad tablett kommer Tab 4 10 med en 5-megapixel bakkamera och en 2-megapixel framkamera. Även om dessa inte nödvändigtvis bryter kameraposter, räcker det säkert för videosamtal och vanliga fotografier. Tabletten levereras också med Dolby Atmos ljudförbättring som standard, så att kunderna kan förvänta sig att hitta anständiga prestanda från ombord kameror.

Eftersom det är ett Android-erbjudande har du friheten att ladda ner i stort sett alla apper. Det faktum att det kommer med en stor skärm betyder att det är ett perfekt lämpligt erbjudande för multimediainnehåll och spel. Du kan få Lenovo Tab 4 10 för bara $ 179.99, vilket gör den till den billigaste Android 7.0 Nougat-surfplattan på marknaden idag.

ZenPad 3S 10

Som vi nämnde tidigare kommer inte alla nya surfplattor med Android 7.0 som standard. För sådana surfplattor erbjuder tillverkarna en uppdatering, som kan gripas så snart enheten startas upp för första gången. Den nya uppdateringen kan upptäckas på sidan Inställningar på din enhet. Så även om du inte får fullständig Nougat-upplevelse som standard, kan du välja att uppdatera när du vill.

Tabletten kommer också med en 9, 7-tums 2048 x 1536, 32/64 GB utbyggbar lagring, 4 GB RAM, en 8-megapixel bakkamera, en 5-megapixel framkamera och ett 5 900 mAh-batteri. Enheten levereras också med DTS HD-ljud ombord, så att du kan förvänta dig ganska imponerande prestanda från de inbyggda högtalarna och med hörlurar också. Att driva enheten är en Hexa-core Mediatek MT8176-chipset. Det finns också en fingeravtrycksscanner och en USB C-port ombord.

Tabletten ställer dig tillbaka med bara 289 $ via Amazon just nu. Med tanke på vilken typ av funktioner som den levereras med, plus programvaran, är ZenPad 3S 10 verkligen en av de bästa surfplattorna i detta prisklasse.

NVIDIA Shield K1

Denna surfplatta förpackar det bästa av NVIDIA och erbjuder den bästa upplevelsen för kunderna. Enheten levereras med Android 5.0 Lollipop, men kan uppgraderas till Android 7.0 Nougat strax efter att ha startat enheten för första gången. När det gäller rå hårdvara levereras enheten med fyrkärniga 2, 2 GHz Nvidia Tegra K1-chipset åtföljd av ULP GeForce Kepler GPU för avancerad grafikprestanda.

Telefonen levereras också med en 5-megapixel bakkamera, en 5-megapixel framkamera, 16 GB utökbar lagring, 2 GB RAM och ett 5 200 mAh batteri. Telefonen har en 8-tums 1920 x 1200 upplösningsskärm, så du kan vara säker på att du får den bästa upplevelsen från den här enheten. Eftersom surfplattan förväntas användas med större skärmar kommer den som standard med en HDMI-port. Detta är en funktion som är ganska sällsynt bland dagens tabletter.

Tyvärr är surfplattan för närvarande inte tillgänglig från Amazon, även om vi räknar med att den är tillgänglig ganska snart. Tabletten ska säljas för under $ 300 när den görs tillgänglig.

Google Pixel C

Pixel C, som startades för nästan två år sedan, har en 10, 2-tums 2560 x 1800 upplösningsskärm ombord. Med tanke på att det kommer från Google kommer det med den senaste och bästa versionen av Android. Även om den lanserades med Android 6.0.1 Marshmallow kan telefonen nu uppdateras till Android 7.1.2 Nougat.

Med tanke på enhetens massiva status kan den enkelt användas som en produktivitets- och multimediaorienterad surfplatta. Den levereras med en fyrkärnig 1, 9 GHz Tegra K1 SoC, tillsammans med NVIDIA Maxwell GPU för optimal prestanda. Den finns i 64 och 32 GB lagringsvarianter, med 3 GB RAM. Enheten levereras också med en 8-megapixel bakkamera, en 2-megapixel framkamera och ett 9 240 mAh-batteri.

Google Pixel C verkar vara bristfällig just nu, även om Amazon för närvarande erbjuder den för 589, 99 dollar. Det här kan tyckas vara lite dyrt, men med tanke på vilken typ av funktioner det kommer med verkar prissättningen berättigad.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy Tab S3 9, 7-tums, 32 GB surfplattaKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS ZenPad 3S 10Kolla pris på Amazon

LenovoLenovo Tab 4, 10.1 \ "Android TabletKolla pris på Amazon

NVIDIANVIDIA SHIELD K1 8 "Tablet - SvartKolla pris på Amazon

GoogleGoogle Pixel C 10, 2-in HD Touchscreen Tablet 64GBKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.