5 bästa tabletter med bästa batteritid 2020

Batterilivslängd är något som de flesta moderna enheter behöver ha för att fungera i enlighet därmed. Även om batteriets livslängd inte är helt beroende av vilken typ av hårdvara du har, gör kapaciteten väsentlig skillnad för den totala prestanda. Vi ser stora batteritelefoner som snurra ut nästan varannan dag, vilket tyder på att batteriets livslängd är en mycket viktig aspekt för kunderna.

ProduktvarumärkenamnPris

NETGEARNETGEAR Nighthawk AC1900 (24x8) DOCSIS 3.0 WiFi-kabelmodem Router ComboKolla pris på Amazon

LenovoLenovo Tab 4, 10.1 \ "Android TabletKolla pris på Amazon

ÄppleApple iPad med WiFi, 32 GB, Space Grey (2017-modell)Kolla pris på Amazon

LenovoLenovo Yoga Tab 3 Pro - QHD 10, 1 tumKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS Zenpad Z10 ZT500KL skiffergrå 32 GB 3 GB RAM Android 6.0 (Marshmallow) Wi-Fi & 4G LTE Verizon TabletKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Naturligtvis måste surfplattor också ha ett stort batteri under för att driva alla dessa pixlar på skärmen. Med tanke på den större formfaktorn förväntas dessa enheter hålla längre än en vanlig smartphone skulle. Med tanke på detta har dagens moderna surfplattor med mammutbatterier ombord, vilket gör det möjligt för kunderna att använda dem under längre tid utan att behöva leta efter ett laddningsuttag.

Med tanke på den nuvarande trenden finns det många stora batteritabletter tillgängliga på marknaden idag. Med detta i åtanke kan det vara en fråga att få den bästa surfplattan som passar dina behov. Så vi kommer att sammanställa en lista med tabletter som kommer med massiva batterier under huven. Även om vi mest talar om Android-surfplattor så finns det en iPad i mixen också, bara för att krydda saker och ting lite.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)

Galaxy Tab A 10.1 kommer med en 10, 1-tums upplösningsskärm på 1920 x 1200, tillsammans med den octa-kärnan Exynos 7870-chipset, 2 GB RAM, 16 GB utbyggbart lagringsutrymme, en 8-megapixel bakkamera, en 2-megapixel framkamera, Android 6.0 Marshmallow och ett 7 300 mAh-batteri under huven. Det finns en S Pen-modell av surfplattan också, som kommer att kosta något högre, men är väl värt ett försök om du vill ha lite kreativt arbete på språng.

Samsung har investerat kraftigt i surfbranschen och alla dess erbjudanden har en handfull unika funktioner för att få dem att sticker ut från konkurrensen. Till skillnad från den nyare grödan av Samsung-surfplattor, kommer den inte med en fingeravtrycksscanner ombord. Detta förväntas med tanke på att Galaxy Tab A 10.1 inte är ett avancerat erbjudande.

Tabletten kan snacks upp från Amazon just nu för $ 279, 99, vilket är ett mycket anständigt pris att betala med tanke på vilken typ av funktioner den förpackar.

Apple iPad (2017)

Apple uppdaterade iPad-uppställningen med en ny modell tidigare. Denna variant kommer med ett enormt 8 827 mAh-batteri under huven, vilket ger iPad ett av de bästa batterierna bland dagens tabletter. Programvaran spelar också en stor roll i att rädda iPad-batteriet.

I fortsättningen kommer surfplattan med en 9, 7-tums 2048 x 1536 retina-skärm, en dual-core Apple A9-processor, 2 GB RAM, 32/128 GB lagring, en 8-megapixel bakkamera, en 1, 2-megapixel framkamera, iOS 10.3 och stereohögtalare för optimal prestanda. Designen är ungefär densamma som föregångarna, även om det finns några mindre justeringar gjorda på utsidan. Tabletten levereras också med företagets fingeravtrycksskanner, känd som Touch ID-sensor.

Eftersom det här är en nyare iPad-modell kan kunderna förvänta sig att den täcks av Apples uppdateringar åtminstone under de kommande två åren. 2017-iPad kan tas upp för så lågt som $ 399.99 via Amazon just nu.

Lenovo Tab 4 10

En av de billigare surfplattorna på denna lista, Lenovo Tab 4 10 kommer med ett ganska spännande specifikationsblad som matchar prislappen. Faktum är att en surfplatta är extremt konkurrenskraftig jämfört med några av de avancerade erbjudanden som finns tillgängliga på marknaden idag. Tab 4 10 kommer med en 10, 1-tums HD-skärm, så den behöver inte nödvändigtvis konkurrera med de avancerade erbjudanden som finns på marknaden idag. Det kommer också med ett 7000 mAh batteri under huven, vilket gör detta till en ganska spännande surfplatta totalt sett.

Tabletten levereras också med 16/32 GB utbyggbart lagringsutrymme, 2 GB RAM, en 5-megapixel bakkamera, en 2-megapixel framkamera, en fyrkärnig 1, 4 GHz Snapdragon 425 och Android 7.0 Nougat. Telefonen levereras också med dubbla högtalare ombord, vilket gör den till en ganska praktisk multimediaenhet.

Tabletten sätter dig tillbaka med $ 179, 99 via Amazon, vilket är ganska häpnadsväckande med tanke på vilken typ av specifikationer den packar under huven.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro

Detta är det andra Lenovo-erbjudandet på denna lista och helt klart ett av de kraftfullaste också. Tack vare den unika designen som Lenovo erbjuder här kan enheten användas i flera vinklar, vilket gör den lämplig för praktiskt taget alla. Det har ett enormt 10 200 mAh-batteri under huven, vilket betyder att det kan hålla hela dagen med måttlig till tung användning.

Tabletten levereras också med en 10, 1-tums 2560 x 1600 upplösningsskärm, en 13-megapixel bakkamera, en 5-megapixel framkamera, en Intel Atom x5-Z8500 fyrkärnig chipset klockad vid 2, 4 GHz. Yoga Tab 3 Pro kommer med 4 GB RAM och 64 GB utbyggbart lagringsutrymme. Enheten kommer dock med Android 6.0 Marshmallow, så du får inte Nougat ur lådan här.

Enheten packar Dolby Atmos ljudförbättring för att öka prestandan för de inbyggda JBL-högtalarna. Det finns totalt fyra högtalare här, så du kan vara säker på att du får den bästa ljudprestanda från detta djur. Yoga Tab 3 Pro är för närvarande prissatt till $ 474, 98 och kan köpas via Amazon.

ASUS ZenPad Z10 (ZT500KL)

Detta speciella erbjudande lanserades förra året och kommer med en skärm som mycket liknar Apple iPad. Tabletten har en 9, 7-tums 2048 x 1536-skärm, tillsammans med ett 7 800 mAh-batteri. Det packar också den hexa-kärnan Snapdragon 650 SoC, 3 GB RAM, 32 GB utbyggbar lagring, Android 6.0 Marshmallow och en USB C-port för att möjliggöra snabb laddning med kompatibla laddare.

Tabletten är också utrustad med en 8-megapixel bakkamera och en 5-megapixel framkamera. ASUS har varit vänlig nog att erbjuda DTS HD-ljudförbättringar som standard, vilket gör detta till en komplett artist. Tabletten är också LTE-kompatibel, även om det bara finns WiFi-modeller där ute, så se till att du noggrant kontrollerar innan du gör köpet online.

Du kan för närvarande ta tag i WiFi + LTE-modellen från Amazon för 372, 67 $. Listningen nämner att surfplattan här är kompatibel med Verizon. Även om vi rekommenderar att du kontaktar säljaren för att se till.

ProduktvarumärkenamnPris

NETGEARNETGEAR Nighthawk AC1900 (24x8) DOCSIS 3.0 WiFi-kabelmodem Router ComboKolla pris på Amazon

LenovoLenovo Tab 4, 10.1 \ "Android TabletKolla pris på Amazon

ÄppleApple iPad med WiFi, 32 GB, Space Grey (2017-modell)Kolla pris på Amazon

LenovoLenovo Yoga Tab 3 Pro - QHD 10, 1 tumKolla pris på Amazon

SOM OSSASUS Zenpad Z10 ZT500KL skiffergrå 32 GB 3 GB RAM Android 6.0 (Marshmallow) Wi-Fi & 4G LTE Verizon TabletKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.