5 bästa Surface Pro-spel 2020

Surface Pro är en fenomenal enhet och är extremt mångsidig. Det är bra för vanliga affärsapplikationer och dina vanliga Windows 10-baserade uppgifter; Till skillnad från Android- och iOS-baserade surfplattor kan du dock göra riktigt high-end-spel här, spel som du inte skulle kunna göra på andra plattformar. Med Surface Pro, även om det är en bärbar surfplatta, kan du fortfarande hålla jämna steg med dina karaktärer och vänner i World of Warcraft och hålla dig konkurrenskraftig i spel som Fortnight och Counter Strike: GO. Surface Pro kan vara en surfplatta, men den kör Windows 10 med en kraftfull hårdvara bakom sig.

Bästa Surface Pro-spel

bildvarumärkeproduktpriserna

UbisoftFör heder: guldutgåva (inkluderar extra innehåll + säsongpassabonnemang) - Spelkod online99, 99

Blizzard EntertainmentWorld of Warcraft Battle for Azeroth - PC Standard Edition31, 99

BethesdaFallout 4 - PC29, 98

Blizzard EntertainmentStarcraft II: Battle Chest - PC / Mac22, 99

Dessutom har Surface Pro lite utmärkt batterilivslängd, så att du faktiskt kan ha några ganska långa spelövningar medan du är på språng med mycket batteritid kvar för vanliga applikationer och uppgifter.

Så vilka spel ska du ladda ner på Surface Pro? Vi har redan gett dig en topp för några alternativ du har ovan, men du kommer att älska vad du kan installera på den här bärbara Windows 10-surfplattan också. Här är våra bästa val.

World of Warcraft

Först upp på vår lista är det kritikerrosade World of Warcraft-spelet. Denna MMORPG har varit ute i flera år och lockar fortfarande miljoner spelare, särskilt med tanke på att det är den senaste utvidgningen nu är ute. Du kan skapa din karaktär i denna massiva öppna värld, gå igenom nivåer genom att söka, slåss mot bossar, köra fängelsehålor och du kan till och med få din sociala tid genom att festa med andra spelare. Det finns en helt enorm mängd innehåll i det här spelet, så du kommer aldrig att få slut på saker att göra i det här spelet heller. Och det är ungefär vartannat år som en ny utvidgning kommer ut (i mellan större innehåll patch-tillägg), så du kan säkerställa att du alltid har nytt innehåll att utforska.

Fortnite

Naturligtvis vill du inte gå miste om hitspelet Fortnite heller. Fortnite är ett annat onlinespel med en massiv spelarbas. Det är inte ett rollspel som World of Warcraft är, men det anses vara ett konkurrenskraftigt och överlevnadsskytt. I Fortnite måste du övergå stormen som driver spelare närmare varandra och sedan överbelasta spelare som försöker döda dig. Du vill vara den sista som lever i slutet av matchen, vilket ger dig maximala belöningar och ranking.

Hämta det här: Fortnite

Starcraft II

Om du letar efter lite mer strategi i ditt liv, kommer du definitivt att kolla vad Blizzards StarCraft II har att erbjuda. Du kommer att hålla dig underhållen med en spännande kampanj över tre tillgängliga utvidgningar. Och sedan kan du ta kampen online och bli konkurrenskraftig med andra pjäser. Om du blir tillräckligt bra på StarCraft II, kan du till och med gå in i turneringar och vinna pengar för dina nyfundna färdigheter. StarCraft II har också en livlig modding-community, så det finns alltid nya spellägen att prova och spela med andra människor.

För heder

För Honor är en annan värd att överväga. Detta är ett kampspel på nätet, där du tar rollen som någon typ av medeltida krigare - det kan vara en svärdman, ninja, japansk samuraj. Du kommer att kunna kampanj online, kämpa mot fiendens team för att överväldiga sina styrkor och vinna spelet för ditt lag. För Honor håller saker rör sig i större skala, med en massiv karta för blå och röda lag att erövra.

Fallout 4

Senast, men säkert inte minst på vår lista, har vi Fallout 4. Detta sci-if-baserade rollspel kommer att få dig tillträde i veckor när du utforskar den spännande historien i Fallout-serien. Det finns massor av lore att vada igenom, områden att upptäcka och utforska, och massor av karaktärsutveckling till nivå och rang igenom. När du är klar med spelet finns det en livlig modding community som lägger till fler områden att upptäcka med spännande berättelser och uppdrag. Spelare kommer att älska många slumpmässiga möten som Fallout 4 omfattar, vilket ger dem mer spännande och spännande tid i denna unika värld.

Dom

Vi har bara skrapat ytan på alla fantastiska spel som finns tillgängliga för Microsofts Surface Pro, men det är säkert några av de bästa. Men kom ihåg att många av dessa spel måste laddas ner digitalt efter att du köpt licensen, eftersom Surface Pro inte har en CD- eller DVD-enhet.

Bästa Surface Pro-spel

bildvarumärkeproduktpriserna

UbisoftFör heder: guldutgåva (inkluderar extra innehåll + säsongpassabonnemang) - Spelkod online99, 99

Blizzard EntertainmentWorld of Warcraft Battle for Azeroth - PC Standard Edition31, 99

BethesdaFallout 4 - PC29, 98

Blizzard EntertainmentStarcraft II: Battle Chest - PC / Mac22, 99