5 bästa sublimeringsskrivare 2020

Har du någonsin hört talas om en sublimeringsskrivare? Tja, om du har köpt skräddarsydda t-shirts och muggar är det troligt att den här skrivaren användes. Detta fungerar genom att använda värme för att överföra innehåll till en yta (inte begränsat till papper), istället för att helt enkelt skriva ut det på en kompatibel yta som standardskrivare fungerar. Det finns flera typer av sublimeringsskrivare där ute, och det mest praktiska är kanske de som är bärbara och lättare att bära med sig.

ProduktvarumärkenamnPris

KanonCanon SELPHY CP1300 trådlös kompakt fotoskrivareKolla pris på Amazon

EpsonEpson Stylus C88 + bläckstråleskrivareKolla pris på Amazon

SawgrassSAWGRASS VIRTUOSO SG400 sublimeringsskrivareKolla pris på Amazon

KODAKKodak Dock & Wi-Fi Portable 4x6 ”Instant Photo PrinterKolla pris på Amazon

EpsonArbetskraften WF-7210 trådlös bredformat färgbläckstråleskrivareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Även om inte alla sublimeringsskrivare erbjuder samma typ av funktioner, är tekniken under ungefär densamma. Med tanke på hur kul det kan vara, beslutade vi att lista ut fem av de bästa sublimeringsskrivarna som finns att köpa under 2020. Så utan att vänta längre, låt oss titta på vår lista.

5 bästa sublimeringsskrivare 2020

Epson Stylus C88 +

Den här skrivaren följer den gamla skrivarkonstruktionen vilket betyder att den inte är för stor, men inte för liten heller. Formfaktorn gör den dock idealisk för små skrivbord eller bord. Bland dess funktioner är pappersarket på 130 magasin, vilket innebär att du byter papper mindre ofta med detta erbjudande. När det gäller utskriftskvalitet hävdar företaget att utskrifterna är vattentåliga, vilket redan är en fördel jämfört med konventionella skrivare.

Eftersom Epson använder ett individuellt tanksystem behöver du inte byta ut hela bläckapparaten varje gång. Istället kan användaren helt enkelt ta bort bläcket som har slut och fortsätta använda resten. Denna skrivare kan också ta några fantastiska kantfria foton, vilket gör den idealisk för professionella fotoutskrifter. Även om det inte kan skriva ut på ytor eller muggar, kan det säkert erbjuda bättre utskriftskvalitet jämfört med konventionella bläckstråleskrivare.

En stor varning här är bristen på trådlös utskrift. Detta innebär att du måste installera skrivaren på konventionellt sätt innan du kan börja använda den. Även om själva skrivaren är ganska billig, är det mycket meningsfullt att få skrivaren och bläckpaketet på Amazon.

Canon SELPHY CP1300

Som namnet antyder är den här skrivaren avsedd för fotoutskrift. Dessutom hävdar företaget att de utskrifter som tagits från den här skrivaren lätt kan pågå i upp till 100 år. Det betyder att du kan vara bekymmersfri under lång tid efter att du har skrivit ut dina favoritfoton på den här skrivaren. Den här bärbara och praktiska skrivaren kan också skriva ut från en USB-flashenhet eller ett standardminneskort, så det finns fler sätt än vanligt att få dina utskrifter. Eftersom det här är en mobil skrivare kommer den också med ett extra batteripaket som kan hjälpa dig att skriva ut foton när du är på språng.

Det finns en 3, 2-tums LCD-skärm här också, så att du snabbt kan titta på dina foton innan du skriver ut dem. Kunder till denna skrivare rekommenderas att använda Canon Print Plug In-appen för att jämna ut saker. Skrivaren är också kompatibel med Canon Print-appen, så att du kan ta snabba utskrifter med bara din smartphone eller surfplatta.

SAWGRASS VIRTUOSO SG400

Detta är en riktig sublimeringsskrivare som medföljer sublimeringspapper så att du kan komma igång med sublimeringstryck direkt. Företaget nämner att denna skrivare samarbetades med Ricoh, ett populärt japanskt elektronikföretag. Skrivaren levereras med 110 ark sublimeringspapper och ingår också i företagets kreativa studioprogramvara för att hjälpa dig skapa design efter eget val. Du kan använda den här skrivaren på polyestermaterial, sublimeringsmuggar och Chromaluxe.

Det rekommenderas att använda detta mot bomulls-T-shirts eftersom utskriften inte fungerar på denna yta. Det är en ganska stor produkt, så det finns gott om utrymme att skriva ut saker på din T-shirt, muggar och annat material. Som du kan förvänta dig kommer en sublimeringsskrivare verkligen inte att bli billig. Så du kommer att ta bort nästan $ 600 för den här produkten, vilket gör det till det dyraste erbjudandet på vår lista.

Företaget erbjuder 1 års garanti för produkten och kundsupport för frågor eller frågor du kan ha om produkten. Det är dock endast tillgängligt i vitt, så färgalternativ finns inte. Skrivaren levereras också med företagets egen SUBLIJET-HD-bläck.

Kodak Dock & Wi-Fi

Kodak tillhandahåller flera fototryckare som serverar ett brett spektrum av publik. Det här erbjudandet är inte annorlunda, men eftersom det använder sublimeringsteknologi förväntas utskrifter länge betydligt längre än på konventionella bläckstråleskrivare. Dessutom kommer detta erbjudande med en mobil docka, så att du direkt kan skriva ut foton från din telefon. Det finns dock mycket liten flexibilitet när det gäller fotostorlekar, eftersom den här skrivaren bara kan skriva ut på 4 × 6 ”papper.

Den har också andra anslutningsalternativ som mikro-USB för Android-användare, direkt USB-anslutning för iPhone- och digitalkameranvändare, förutom att använda en vanlig USB-flashenhet. Du kan också få mycket mer ut av skrivaren med Kodaks Photo Printer-app för mobila enheter. Denna app kan hjälpa dig att skapa eller lägga till filter, klistermärken eller till och med kortmallar och till och med använda collage maker.

Epson Workforce WF-7210

Detta är en relativt stor skrivare som förväntas från en bredformatskrivare. Även om det inte verkar vara en sublimeringsskrivare vid första anblicken, kan den bekvämt hantera sublimeringsbläck för att skriva ut på dina favoritytor. Det är dock inte så lätt som det verkar, så vi rekommenderar att du läser användarmanualen noggrant innan du försöker använda sublimering på dina favoritmaterial.

Vad som är ännu bättre är det faktum att det har en 500-arks papperskapacitet, så att du kan hålla allt papper lagrat utan att behöva byta ut det då och då. Denna bredformatskrivare är också lämplig för att skriva ut bilder utan kantlinjer med enorm detalj. Denna skrivare är också ganska ekonomisk och sparar upp till 80% ström jämfört med vanliga färglaserskrivare.

Skrivaren stöder också duplexutskrift, vilket kan vara praktiskt om du också vill skriva ut standardfärger eller svarta dokument. Skrivaren levereras med påfyllning av Amazon Dash aktiverad, så du kommer aldrig att få slut på bläck igen. Se till att kolla in det.

ProduktvarumärkenamnPris

KanonCanon SELPHY CP1300 trådlös kompakt fotoskrivareKolla pris på Amazon

EpsonEpson Stylus C88 + bläckstråleskrivareKolla pris på Amazon

SawgrassSAWGRASS VIRTUOSO SG400 sublimeringsskrivareKolla pris på Amazon

KODAKKodak Dock & Wi-Fi Portable 4x6 ”Instant Photo PrinterKolla pris på Amazon

EpsonArbetskraften WF-7210 trådlös bredformat färgbläckstråleskrivareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.