5 bästa studioskärmar under $ 300 år 2020

Om du någonsin har använt ett par lagerhögtalare tidigare, eller till och med en uppsättning Bluetooth-högtalare på budgetnivå, vet du hur illa datorns ljud kan låta. Det finns faktiskt inte många fantastiska PC-högtalare där ute för ett anständigt pris, åtminstone så långt som valuta för pengarna går. Och en av deras nackdelar är att det finns en viss punkt där de toppar kvaliteten. Det är här studiomonitorer kommer in. De flesta tror att de är för en mer professionell miljö, men de fungerar bra för hemmakontor och spelinställningar också. Med ungefär samma summa som du spenderar på ett högkvalitativt högtalarpar högtalare, kan du massivt uppgradera din ljudupplevelse med ett par studioskärmar för under 300 dollar. Här är våra bästa val.

Studioskärmar under $ 300

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

PreSonusPresonus Eris E5-par - Par High-Definition 2-vägs 5, 25 tum nära fältstudiomonitorer298

KRKKRK RP5G3-NA Rokit 5 Generation 3 Powered Studio Monitor270

MonopriceMonoprissteg Höger 8-tums driven Studio Multimedia Monitor-högtalare239, 99

M-AudioM-Audio BX5 Carbon Black | 5 "Studioskärm med en enda högtalare med magnetisk skärmning113

JBL ProfessionalJBL LSR305 Professional Studio MonitorKontrollera pris

PreSonus Eris E5

PreSonus Eris E5 kommer förmodligen att erbjuda bästa valuta för pengarna för den genomsnittliga konsumenten. De har horisontella portar på framsidan, 5, 25 ″ Kevlar lågfrekvensomvandlare och 1-tums silk dome-tweeters. Allt detta ihopkopplat ger dig en ljudupplevelse som du aldrig har hört förut.

Tänk på att även om detta har horisontella portar framåt, är det fortfarande bäst att hålla dem borta från väggen (dvs inte backade upp till väggen) för att bevara ljudkvaliteten, eftersom det kan låta lite eko-y när du har dem uppe på väggen så.

JBL LSR305

Om du har tittat på att plocka upp hörlurar eller öronsnäckor finns det ingen tvekan om att du har hört namnet JBL tidigare. De är ett av de mest produktiva namnen inom ljudindustrin och skapar fenomenala par av studioskärmar och andra ljudprodukter. JBL LSR305 är några av de bästa studioskärmarna du kan få, med 1-tums tweets och 5-tums lågfrekvensdrivrutiner. Högtalarnas design arbetar också för att öka trovärdigheten i ljudet. Allt detta fungerar tillsammans för att ge dig en oöverträffad ljudupplevelse. Bortsett från studioinställningar är de perfekta för spel eller hemmabiografer.

Monospace-scenen

Monospaces namn är inte lika produktivt som JBL, men de erbjuder fortfarande ett bra par studiomonitorer för konsumenter på en budget. Vi måste erkänna att denna studioskärmar gillar ganska intetsägande - det här finns inte en hel del attraktiv design. Med Monospace Stage får du fortfarande en 1, 25-tums sidokupant och en mycket större 8-tums lågfrekvensdrivrutin. Du får utmärkt ljud av dessa, förvänta dig bara inte mycket av dem på designsidan, och är inte heller rika med extra funktioner.

KRK Rockit 5 Gen 3

Om du letar efter något lite mer på den eleganta sidan - samtidigt som du ger utmärkt och exakt ljudkvalitet - kanske du vill titta på vad KRK erbjuder med Rockit 5 Gen 3-studioskärmar. Detta är den senaste generationen av Rockit 5, så den här serien med studioskärmar har genomgått en serie förbättringar. I dessa studiomonitorer finns en liten mjuk dome-tweet och 5-tums lågfrekvensdrivrutiner. Det finns en front-avfyrande port, som kan orka med basens kvalitet och noggrannhet, men förutom det kan du inte gå fel med dessa studiomonitorer. I den tredje generationen har KRK verkligen förbättrat diskanten och mids, vilket ger dig en mycket mer exakt och högre ljudkvalitet.

M-Audio BX5 kol

Sist, men säkert inte minst, har vi M-Audio: s BX5 Carbon-studioskärmar. Dessa har en mer modern dubbel-ton stealth svart och silver design. Det här är lättmonterade studiomonitorer, men de är fortfarande i framkant när det gäller ljudkvalitet. Med en 5-tums lågfrekvensdrivrutin och en 1-tums dome-tweeter får du exakt och söt ljudkvalitet på en budget. De är lite underdrivna och driver bara 30 watt till diskanten och 40 watt till föraren, men de är fortfarande ett solid par studioskärmar för pengarna. För en studioskärm under 300 dollar, och väl under, får du massor av kraft för din hemmastudio eller datorinställning.

Dom

Som ni kan se finns det många fantastiska studioskärmar för under 300 dollar. Att välja den som är rätt för dig beror på vad du gör och vilken typ av pengar du vill spendera. Om du är kassad, kommer M-Audio BX5 Carbon att göra det bra, men om du verkligen vill uppgradera din hemstudio, skaffa dig ett par JBL LSR305: er eller PreSonus Eris E5: er. KRK Rockit 5 Gen 3-studioskärmar är inte så illa heller.

Studioskärmar under $ 300

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

PreSonusPresonus Eris E5-par - Par High-Definition 2-vägs 5, 25 tum nära fältstudiomonitorer298

KRKKRK RP5G3-NA Rokit 5 Generation 3 Powered Studio Monitor270

MonopriceMonoprissteg Höger 8-tums driven Studio Multimedia Monitor-högtalare239, 99

M-AudioM-Audio BX5 Carbon Black | 5 "Studioskärm med en enda högtalare med magnetisk skärmning113

JBL ProfessionalJBL LSR305 Professional Studio MonitorKontrollera pris