5 bästa studiohörlurar för kritisk lyssnande 2020

Hörlurar är en integrerad del av våra liv, ännu mer om du är en audiofil. Det finns ett brett utbud av hörlurar på marknaden idag, de flesta har en rejäl prislapp. Men inte alla ger utmärkt ljudåtergivning. Idag ska vi diskutera en handfull hörlurar som kan användas för studiomiljöer och för kritisk lyssnande. Dessa hörlurar måste passera ett antal riktmärken, inklusive ljudtroskap, hållbarhet, komfort och så vidare. Vi ska diskutera om fem sådana hörlurar idag. Med tanke på de faktorer vi tar hänsyn till här kommer inte alla dessa hörlurar att vara billigare på plånboken, så förbered dig på att bryta banken.

ProduktvarumärkenamnPris

Sennheiser Consumer AudioSennheiser HD 800 S Referens hörlurarsystemKolla pris på Amazon

Sennheiser Consumer AudioSennheiser HD 599 Högtalare med öppen ryggKolla pris på Amazon
Beyerbeyerdynamic DT 990 PRO Over-Ear Studio-hörlurarKolla pris på Amazon

Audio-TechnicaAudio-Technica ATH-M50x Professional Studio Monitor-hörlurar, svartKolla pris på Amazon

Philips AudioPhilips SHP9500S HiFi Precision Stereo Over-Ear-hörlurar (svart)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Sennheiser är ett populärt varumärke när det gäller hörlurar och har två gånger i listan. Vi kommer också att diskutera hörlurar från Philips, Audio Technica och Beyerdynamic. Dessa hörlurar är för närvarande några av de bästa hörlurarna som pengarna kan köpa, och vi rekommenderar starkt att du tittar på alla dessa hörlurar innan du fattar ditt beslut. Inte alla hörlurar är dyra här, och vi har nämnt en handfull billiga alternativ för hörlurar på listan också.

Sennheiser HD 800 S

Riktmärket för högkvalitativa hörlurar börjar kanske med Sennheiser HD 800 S. Det kommer med avancerad hårdvara så att den sticker ut från konkurrensen. Även om du spenderar mer än $ 1500 för dessa speciella hörlurar, kommer verkliga audiofiler inte att vara kvar. De 56mm Ring-radiatoromvandlarna som används i dessa hörlurar är de största drivrutinerna som används i dynamiska hörlurar. Sennheiser berättar om tillägget av en absorberande funktion som låter dig njuta av alla små nyanser av musik. Utformningen av hörlurarna är särskilt nyfiken, eftersom ljudet skickas i en vinkel för att erbjuda en naturlig lyssnandeupplevelse. Öronkopparna är designade med precision för att säkerställa användarnas komfort. Det är tydligt att Sennheiser har gett mycket omsorg och tanke på hur HD 800 S.

En titt på dessa hörlurar så kommer du att inse att det är värt vartenda öre. Vi rekommenderar dock kunder att testa det innan de köper det. Hörlurarna sätter dig tillbaka med $ 1, 575 via Amazon just nu. Prissättningen kan vara lite för brant, men om du vill ha en kvalitetsprodukt borde du betala de stora pengarna.

Sennheiser HD 599

HD 599 är ganska till skillnad från de ovan nämnda hörlurarna eftersom den har en mer standarddesign ombord, så att du kanske inte kan inse att det här är högtryckliga hörlurar. Jag är särskilt nöjd med det färgschema som Sennheiser använder här och erbjuder ett professionellt utseende. Hörlurarna använder standard Sennheiser 38 mm, 50 ohm-givare för optimal ljudprestanda. Sennheiser HD 599 är betydligt billigare än HD 800 S, så du kan inte förvänta dig att få samma prestanda från dessa hörlurar. Men du kommer fortfarande att lyckas få en fantastisk ljudupplevelse från denna uppsättning hörlurar.

Det är i princip ett billigare alternativ till HD 800 S, och det är värt ett försök om du inte vill ha ut mer än 1 500 dollar för ett par hörlurar. Sennheiser erbjuder två års garanti med just denna produkt, vilket håller dig täckt av eventuella produktrelaterade problem. Dessa är trådbundna hörlurar, och Sennheiser kommer att leverera en 3 m avtagbar kabel med 6, 3 mm uttag och en 1, 2 meter avtagbar kabel med 3, 5 mm uttag som erbjuder ytterligare alternativ för audiofilerna. Sennheiser HD 599 kommer att kosta $ 249, 95 på Amazon just nu, vilket är ganska anständigt med tanke på vilken typ av funktioner den packar ombord.

Beyerdynamic DT-990-Pro-250

Dessa akustiskt öppna hörlurar erbjuder fantastisk ljudkvalitet och komfort vid långvarig användning. Även om produkten i sig inte ser så slitstark ut kommer kunderna att säga något annat. Med hörlursimpedans på 250 ohm erbjuder DT-990-Pro-250 en fantastisk ljudkvalitet, passande för praktiskt taget alla. Örkuddarna förtjänar ett särskilt omnämnande här för dämpning och komforten det ger kunderna. Hörlurarna har otroligt låg vikt, vilket gör dem bekväma att bära och även använda dem under lång varaktighet utan att känna sig tunga eller trötta. Sammantaget kan dessa Beyerdynamic-hörlurar göra ett utmärkt komplement till din hörlurarsamling och kommer också från experterna.

Dessa är högpresterande hörlurar och kan även användas av studioproffs. Det markerar alla lådor när det gäller studiopreferenser, vilket gör detta till ett direkt val i våra böcker. Hörlurarna sätter dig tillbaka med $ 178, 92 på Amazon.com just nu, vilket gör detta till en av våra favorithörlurar på denna lista.

Audio Technica ATH-M50x

Audio Technica är ett populärt namn inom hörlurssegmentet och är känt för ett brett sortiment av produkter allt från hörlurar, mikrofoner och till och med skivspelare. Den här gången kommer vi att prata om företagets ATH-M50x hörlurar som är mycket populära bland audiofiler. Det bästa med dessa hörlurar är att de är oerhört mångsidiga, vilket innebär att du inte bara kan använda dem för studiosessioner utan också för en avslappnad avslappnad musiköppning på din fritid. Alla dessa faktorer tillsammans gör ATH-M50x till ett hett val på vår lista. Företaget hävdar att ljudprestanda för dessa speciella hörlurar har lovordats av ljudtekniker och branschfolk, vilket är den bästa utvärderingen ett ljudtillbehör kan få.

De 90 graders svängbara öronkopparna erbjuder friheten att sträckas ut för att ge användarna en perfekt och bekväm passform. För alla de funktioner som den visar, måste designen, enligt min mening, vara höjdpunkten. Hörlurarna saknar dock några knappar för ljudkontroll, vilket verkar vara det enda negativa här. Du kan få dessa hörlurar för 147, 99 dollar på Amazon just nu.

Philips SHP9500

Philips billigaste hörlurar på denna lista, Philips SHP9500 har en ganska grundläggande uppsättning funktioner, även om de kan hålla sina egna mot de dyrare hörlurar som finns i branschen idag. Den långa kabeln på 3 meter låter dig gå runt fritt från din enhet, vilket är en förutsättning för hörlurar inom detta område. Med en högtalardiameter på 50 mm erbjuder hörlurarna utmärkt ljud, särskilt för den prislapp som citeras av tillverkaren och säljaren. Hörlurarna har utmärkta öronkoppar, vilket garanterar långvarig användning utan belastning på öronen. Philips SHP9500 kostar dig 70, 89 dollar, vilket är ganska fantastiskt, och definitivt värt ett försök om du inte är en för dyra högtelefoner.

ProduktvarumärkenamnPris

Sennheiser Consumer AudioSennheiser HD 800 S Referens hörlurarsystemKolla pris på Amazon

Sennheiser Consumer AudioSennheiser HD 599 Högtalare med öppen ryggKolla pris på Amazon
Beyerbeyerdynamic DT 990 PRO Over-Ear Studio-hörlurarKolla pris på Amazon

Audio-TechnicaAudio-Technica ATH-M50x Professional Studio Monitor-hörlurar, svartKolla pris på Amazon

Philips AudioPhilips SHP9500S HiFi Precision Stereo Over-Ear-hörlurar (svart)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.