5 bästa spel för tjejer 2020

Spel är ett bra sätt att döda tid för oss. Vi använder spel som stressbuster eller som en del av våra liv för att göra vår dag bättre. Det finns några otroligt beroendeframkallande spel där ute som hjälper dig att uppnå dessa mål, även om inte alla av dem är avsedda för flickor. Dessa spel har vanligtvis inte starka kvinnliga karaktärer, vilket är synd, men det var precis så det var. Det är emellertid annorlunda med utvecklare som inser behovet av att ha kvinnliga centriska spel för att utnyttja den andra hälften av deras publik. Även om det finns könsneutrala spel också, som kan spelas av alla kön, men de är inte specifikt avsedda för flickorna.

Men en snabb titt på Play Store och du kommer att inse att några av de främsta kvinnliga centrala spelen är populära idag. Det finns emellertid mycket att välja mellan, så det kommer inte att vara lätt att bara välja en. Vi kommer att underlätta det jobbet för dig idag med hjälp av den här listan. Vi tittar på 5 bästa spel som är avsedda för flickor.

5 bästa spel för flickor

Once Upon a Tower

Detta är ett av få spel som fortfarande finns i Beta och markeras som Editor's Choice-spelet i Play Store. Trots att det är nytt har spelet varit massivt populärt på både Android- och iOS-plattformar. Förutsättningen är enkel, du är en prinsessa fast i ett torn. Men istället för att vänta på att den "tapper riddaren" ska rädda dig därifrån, tar du initiativet till dig själv att komma ut ur tornet. Utvecklarna har till och med en humor för det och säger ” För att han (tapper riddare) inte kommer - Nej, det är han inte. Han äts bokstavligen av den skyddsdraken där borta . ”

Appen kretsar kring prinsessans resa genom tornets gränser. Det som händer i slutändan är att du får reda på själv. Du måste utnyttja hammaren som lämnats av riddaren och slåss genom en enorm armé av fiender på väg ut, vilket kan vara otroligt praktiskt. För alla unga tjejer som tänker känslor låtit ned, kommer denna app säkert att öka dig. Ett litet klagomål som jag har med spelet är att det innehåller annonser, men inget sätt att få dem att försvinna med köp i appen. Så användaren måste ta itu med dem när de spelar spelet. Sammantaget är ett perfekt spel och ett måste nedladdning för alla unga eller vuxna kvinnor där ute.

LAYTONS MYSTERY JOURNEY

Kommer från Laytons serie av populära äventyrsspel, detta gör att du löser ett knepigt mysterium. Huvudpersonen här är Katrielle Layton, som måste våga runt London för att lösa ett mysterium som i slutändan kan hjälpa till att hitta sin saknade far. Du hittar ledtrådar på vägen och håller dig på kanten hela tiden. Uppdragen och mysterierna är ibland svåra, som de borde vara i alla mysteriespel. Historien håller dig fast och spelet är särskilt bra också.

Detta spel är dock bara ett startpaket, vilket innebär att du bara får ett lösbart fall. Andra fall kan laddas ner gratis men kräver att du gör ett köp i appen. Uteslutet denna lilla varning är Laytons Mystery Journey en härlig app som hjälper dig att döda lite tid medan du spelar en kvinnlig huvudperson. Spelet är tillgängligt på engelska, spanska och franska, med andra språk tillgängliga på användarens speciella plats. Den här versionen är gratis att ladda ner och har inga annonser att erbjuda, vilket är en lättnad. Det fungerar på enheter som kör Android 4.4 och senare.

Agent Alice

Du spelar som Agent Alice Wallace här och hjälper till att lösa brott. Detta spel kanske inte nödvändigtvis är för barn, eftersom det involverar komplicerade mysterier och går in i brottsscener. Ledtrådarna är gömda bort överallt och din progression inom spelet beror på hur skarpt du letar efter dem inom spelets miljö. Spelet är uppdelat i avsnitt, där varje avsnitt består av action, romantik, mysterium osv, vilket gör en spännande spelupplevelse.

Även om detta kan verka som ett pusselspel, är det mycket mer än så. Användaren måste använda alla sina färdigheter med matchning och snabba reaktioner. Det hjälper dig att döda mycket tid, utan tvekan, varför vi rekommenderar alla att prova det. Utvecklaren nämner att appen kan visa vissa annonser då och då, men i Play Store-listan nämns att det inte finns några annonser. Du måste betala för att låsa upp ytterligare avsnitt i spelet, vilket är hur dessa spel är utformade. Men gratisversionen finns för att hjälpa dig att känna spelet innan du köper, så vi föreslår att du testar det. Du kan ladda ner Agent Alice på enheter som körs på Android 4.0.3 eller senare och täcker några av enheterna från de senaste åren.

Lara Croft GO

En av de mest populära kvinnliga huvudpersonerna i vår tid, Lara Croft måste sätta alla sina färdigheter för att testa i detta fantastiska äventyrsspel. Du kommer att upptäcka att det inte är lätt att överleva i vildmarken med den typ av hot som utgör mot Lara Croft när hon fortsätter sin resa. Det visuella är fantastiskt här och utformat med stor detalj, vilket gör en angenäm spelupplevelse. Kontrollerna är också smala, med svepa gester som hjälper Croft att röra sig inom bergen eller behålla hennes förklädnad från ett farligt djur. Det är ett intressant tag på den moderna Lara Croft och ett måste-spel för alla fans av Lara Croft under åren. Med ett betyg på 4, 8 av 5 har kunderna fantastiska saker att säga om spelet. Detta är dock ett betalt spel och kommer att kräva att du utdelar $ 0, 99 för det. Det är inte mycket med tanke på vad det ger till bordet.

Monument Valley 2

Detta är en uppföljare till den ursprungliga Monument Valley som var ett av mina favoritspel, helt enkelt för den typ av spel som den erbjöd. Det är ett pusselspel, men miljön och det visuella skapar en fantastisk spelupplevelse. Monument Valley 2 kretsar kring en mamma som visar sitt barn runt de magiska byggnaderna och tornen runt dalen. Det kommer definitivt att ta en betydande bit av din tid, och kanske inte är ett spel att avsluta i ett sammanträde, även om du kan prova. Gameplay är enkelt, med mamman och barnet som behöver korsa hinder genom att använda den interaktiva miljön kring dem. Det kan ibland bli ganska frustrerande, särskilt om du sitter fast på en viss nivå, vilket allt är en del av det roliga här. Liksom Lara Croft Go har Monument Valley 2 ingen gratisversion, och du måste betala ut $ 4, 99 för detta spel. Men om det någonsin fanns ett spel att spendera pengar på, är det definitivt det här.