5 bästa spel som undertale

Undertale är ett rollspel som skapades 2015, men det har en fantastisk historia och spelstil även idag. Det är en okänd värld som du måste utforska och resa igenom. Spelet har utmärkta grafik- och berättaregenskaper; men precis som allt annat kan spelet bli gammalt efter ett tag, vilket kan få dig att leta efter något nytt och uppfriskande.

Som sagt, det finns gott om spel ute på marknaden som är precis som Undertale. Är du inte säker på vad de är? Följ med nedan, så visar vi några av våra favoriter idag.

Delta Rune

Delta Rune är ett rollspel skapat av utvecklaren Toby Fox. Spelaren kontrollerar en människa, Kris, i en värld där monster lever på jordens yta. Den uppenbara uppföljaren till Undertale var inte riktigt välkommen med fanbasen. Huvudpersonen, Kris, är ett mänskligt barn som adopteras av en av de intelligenta varelserna som nu bebor jordens yta. När du fortsätter genom det här spelet verkar världen bli främling och främling, besvärliga varelser som inte är säkra på om du ska döda dig eller inte, konstiga berättelser och mysterier tas kontinuerligt fram när du fortsätter genom detta underbara mysteriespel.

Ett skott

One Shot är ett pussel- och äventyrsspel där spelaren guidar en kattperson att ta med sig den nya solen till världens torn, efter att den gamla dog ut. One Shot tar en intressant roll mot berättelsen och sätter spelaren i Guds position. Kattpersonen, Niko, är medveten om gud och kommer till och med att ha flera samtal med dig. När du fortskrider genom spelet kommer du kontinuerligt att möta invånarna i denna mörka värld, som alla har sina egna interaktioner med Niko, varav de flesta ska användas för att avslöja ledtrådar om hur man går framåt genom den pusselfyllda världen. Själva pussel är briljant utformade, inte så komplicerade att vem som helst kan lösa dem, men inte vara så enkla att du undrar varför detta var en kärnfunktion i spelet. Faktum är att de flesta pussel som du kämpar med beror till stor del på att du har missat en karaktär, objekt eller information.

Portal 2

Portal 2 är ett första-personligt pussel-plattformsvideospel som utvecklats av Valve Corporation redan 2011. I Portal 2 kontrollerar du det mänskliga testämnet, Chell, vars enda syfte är att undkomma det underjordiska vetenskapslaboratoriet, Aperture Science. Du sätts i upphängning för vilken du ska stanna kvar i hundratals år, tills en robot väcker dig. Denna robot, Wheatley, kommer kontinuerligt att återvända gång på gång och försöker hjälpa spelaren om hans eller hennes resa. Han leder dig till en portalenhet, som du ska använda för att gå igenom de många pussel och hemligheterna i Portal 2. Fylld till randen med genial pusselmekanik och dussintals uppdrag för att hålla dig upptagen i timmar, kommer spelarna att älska allt det utmanande innehållet inuti. Lägg till detta med de många moderna som lägger till hundratals timmar värd speletid i denna singel titel, och du kan vara säker på att hålla den här på din lista under lång tid.

Rakuen

Rakuen är ett tvådimensionellt, rollspel, äventyrsspel, skapat av Laura Shigihara. Historien kretsar kring en sjukhuspojke, som utforskar sjukhuset att få vänner och söker för att hjälpa många av dess patienter. När du går över sjukhuset kommer du att upptäcka att det inte är mycket strid involverat i den här titeln, med spel som fokuserar på utforskning och berättelse än våld. Med en alternativ dimension som du kommer att använda för att hjälpa patienterna saknar detta spel verkligen inte fantasi. Med historiedriven spel kan du vara säker på att bli knuten till detta underbara spel.

Stanley Parable

Stanley Parable är ett komiskt spel som vrider spelare på huvudet med konstig logik, en opålitlig berättare och förenklat men ändå roligt spel. I Stanley Parable kontrollerar spelaren en karaktär med namnet Stanley, vars liv har kastats helt in när han upptäcker arbetarna som en gång var här, nu har försvunnit helt. När han fortsätter att försöka göra sitt jobb kan han inte längre göra det på grund av att han inte kan få order på vad hans nästa mål är. Och så skickar berättaren honom på ett äventyr för att upptäcka vad som har kastat hans liv i oregelbundenhet. Detta spel kommer säkert att lämna dig i sömmar. Med ett starkt fokus på sarkasme och komisk flare kommer detta spel säkert att göra många av oss nöjda.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta titlar som liknar Undertale. Alla fem av dessa ger dig en uppfriskande upplevelse med nya världar att utforska. Vilka är dina favoritspel som Undertale?