5 bästa spel som Torchlight 2

Runic Games var ett företag som bildades efter att vissa utvecklare av Blizzards Diablo 3-projekt letade efter något nytt. Ur det kom Torchlight-serien, som så småningom såg efterträdaren Torchlight 2. Det är ett hack-och-snedstreck-spel, precis som Diablo 3; emellertid har den en ganska unik grafikuppsättning, och det finns en spännande, men mer lättare historielinje. Diablo är mer inriktad på den vuxna publiken, men Torchlight och Torchlight 2 kan enkelt spelas av både barn och vuxna, tack vare den mer tecknade stilen grafik och den lätthet i det.

ProduktvarumärkenamnPris

Magicka-samlingenKolla pris på Amazon

Blizzard EntertainmentDiablo III Battle Chest [Onlinespelkod]Kolla pris på Amazon

THQ NordicPillars of Eternity II - Deadfire - Obsidian Edition - Windows, Mac & LinuxKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Men precis som alla spel, Torchlight 2, kan bära efter flera genomslag eller för när du helt enkelt slut på innehållet. Som sagt, du kanske vill hitta liknande hack- och slack-stilspel att spela på sin plats. Här är några av våra favoriter.

Magicka

Magicka kommer upp som fjärde på vår nedräkning, och är helt enkelt ett roligt hack-och-slash-spel med en "magisk" twist till det. Det är ett lätthjärtat spel med mer en tecknad stil än någonting. Som sagt, det är idealiskt för spelare i alla åldrar. Det finns ett unikt stavgjutningssystem i spelet. Du kan välja att antingen spela solo, eller så kan du gå med upp till fyra vänner för att spela co-op.

Det finns en ganska expansiv värld att utforska. Det finns ingen superuppslukande berättelse; emellertid är målet att våga sig till det "höga slottet" och besegra den onda, mörka trollkarlen. På din väg kommer du att kunna ta bort och låsa upp utmaningar, föremål och kraftfulla trollformler.

Pillars of Eternity

Pillars of Eternity kommer upp som nummer tre på vår nedräkning. Om du letar efter en RPG-upplevelse från top-down som liknar Torchlight 2, kommer den att vara uppe i din gränd. Spelet tar faktiskt en liknande stil som Diablo 3 när det gäller grafik och stil; att "mörkare" känsla för det. Spelet levereras med det nya "Deadfire" -utvidgningspaketet, som gör det möjligt för spelare att utforska den stora nya regionen, Deadfire. Utvidgningen tar ett havstema, vilket ger en helt ny aspekt av denna action-RPG genom att låta dig använda och navigera på ditt eget fartyg.

Utflyktens väg

När vi kommer upp på andra plats har vi banan i exil. Personer som letar efter ett Torchlight 2-alternativ kanske vill prova det här först, eftersom spelet är helt gratis att spela. Gå bara till Steam, se till att du är inloggad och ladda ner! Den har den traditionella RPG-stilen uppifrån och ner och kommer med hundratals teckenanpassningar. Det finns stora länder att utforska, massor av olika monster och demoner att slåss och ett unikt och spännande stridssystem. Dessutom finns det hundratals objekt som du kan använda för att anpassa din karaktär, uppgradera dina kunskaper med och byteshandel för andra objekt med.

Köp det nu: Steam

Diablo 3

Diablo 3. Diablo 3 är efterträdare till hit-titeln, Diablo 2, som vår favorit på vår nedräkning. I Diablo 3 kan du skapa din egen karaktär, välja ett lopp, välja en klass och sedan gå in i den fallna världen. Du kommer att kunna följa en rik historielinje, ta reda på vem Diablo är och besegra honom en gång för alla. Genom din resa kommer du att kunna hacka igenom horder av monster, utforska nya områden och upptäcka allt det söta loot som faller. Du kommer att kunna få följare och till och med ta dem när du upptäcker hemliga fängelsehålor.

Bistra gryningen

Grim Dawn tar på sig en mycket mer grym stil än Torchlight 2. Den har inte den tecknad-liknande stil som Torchlight 2 har och har ett övergripande mörkare utseende. Men det finns ett expansivt universum som du kommer att kunna utforska medan du kämpar mot demoner och monster.

Grim Dawn har ett unikt ”dual class” -system. Det låter dig kombinera någon av fem olika färdighetsklasser, och sedan, som du ser i många RPG, finns det flera färdighetsträd att specialisera eller gå ner. Ovanpå det unika färdighetssystemet finns det hundratals objekt i gemensamma, magiska, sällsynta, episka och legendariska lootklasser som du kan samla in och anpassa din karaktär med.

Dom

Här har vi visat dig fem av de bästa spelen som liknar Torchlight 2. Vår favorit är lätt Diablo 3. Det är det senaste i Diablo-serien och är serien som förde hack-och-slash-genren till berömmelse. Det har en utmärkt stil för spelet, och miljoner älskar det. Spelet kan emellertid vara ganska dyrt, vilket gör Path of Exile och Pillars of Eternity till fantastiska alternativ.

Har du ett favoritspel som liknar Torchlight 2? Ljud av i kommentarerna nedan.

ProduktvarumärkenamnPris

Magicka-samlingenKolla pris på Amazon

Blizzard EntertainmentDiablo III Battle Chest [Onlinespelkod]Kolla pris på Amazon

THQ NordicPillars of Eternity II - Deadfire - Obsidian Edition - Windows, Mac & LinuxKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.