5 bästa spel som Slither.IO

Slither.io är ett massivt flerspelarvideospel utvecklat av Steve Howse och släppt av Lowtech Studios. Det har varit ute i flera år, men dess samhälle har inte upphört med att växa. När vi kastas på en massiv karta, där det enda målet är att bli större och döda människor i processen, är den här en trevlig som vi alla troligen har spelat en eller annan gång. Men det gör att många av oss vill ha mer. Efter att ha fastnat 50+ timmar i det här spelet lämnades många av oss och letade efter alternativ. Lyckligtvis finns det många spel som Slither.io, och vi har alla våra favoriter listade nedan.

Hole.io

Hole.io kommer upp som nummer på vår nedräkning, och är faktiskt ett fysikpusselspel tillverkat av Voodoo. Hole.io är tillgängligt på Android och iOS. I Hole.io är du ett svart hål, kommer att absorbera världen och du har gott om kosmetiska alternativ att använda. Några av dessa låses upp av prestationer. Prestationer tjänas faktiskt i de olika spellägena, av vilka det finns tre att spela med - Solo, Battle och Classic .. I spelläget Battle, kommer du att möta mot andra svarta hål och absorbera dem. I solokörning kommer du att tävla om klockan och försöka förstöra hela kartan på två minuter. I Classic kommer du att tävla med en serie andra svarta hål för att uppnå högsta poäng på topplistan, genom att absorbera andra hål förbättrar du även ditt poäng ännu mer.

Supersnake.io

Med Supersnake.io kommer likheterna inte att stanna vid namnet, spelet kommer att visa sig vara ganska lika. I spelet spelar du en orm och du måste växa din orm för att bli bättre. För att göra detta måste du äta andra spelare och röda prickar för att växa till en stor storlek. Det finns en topplista som spårar dina framsteg när du spelar online, och det finns också ett offline-spelarläge offline. När du korsar världen, var försiktig med de spetsiga väggarna, dessa kommer att döda dig och du måste starta om din poäng.

Det finns också andra olika saker i spelet, till exempel explosiva gruvor som kommer att döda dig, och bruna cirklar som kommer att sakta ner dig när du går igenom dem. Medan Supersnake.io kanske inte är lika exemplifierande som Slither.io, är dess skillnad i spelet bra på att lägga till någon variation i din ormsjakt efter dominans.

Mope.io

Mope.io är ett massivt multiplayer-spel publicerat av Stan Tatarnykov. Med en stor karta att njuta av följer det här spelet i princip samma principer som de tidigare på denna lista - ät för att bli stor, så att du kan bli större. Men detta spel ger flera vändningar till det redan trevliga spelet, de lägger till en överlevnadsfunktion, vatten, som du måste dricka för att överleva. Andra funktioner som speciella förmågor, gömningshål och simning ingår också. Du kan spela allt från en räv, till en kanin, till en drake, alla med sina egna förmågor för dig att använda och utnyttja. Du kan till och med utmana spelare till en mot en strid för att bevisa att du är överlägsen din motståndare. Det finns också många andra funktioner i detta spel, till exempel bikupor som kommer att släppa horder av bin till dig eller dina intetanande fiender.

MyFrog.io

MyFrog.io är ett multiplayer-spel som fokuserar på överlevnad och tillväxt. I MyFrog.io väljer du en groda att spela spelet med, och sedan anger du det valda skärmnamnet för sessionen. När du har börjat spelet är du i en värld med andra spelare, där du måste äta färgglada prickar för att växa. Se bara till att undvika andra spelare.! Alla spelare i spelet kan faktiskt skapa liljekuddar bakom dem som kommer att döda alla som stöter på dem. Den förenklade karaktären av spelet gör att spelare inte kommer att ha svårt att bli proffs när de klättrar upp till topplistan.

Rusher.io

Rusher.io är ett massivt multiplayer-spel med ett mål - morda människor för att få en större lans. När du dödar människor med din lans blir din lans större. Så småningom får du en sprintförmåga, där du inte behöver slå dem med slutet för att döda dem. Detta spel har bara ett spelläge. Det har faktiskt ett konstigt tillfredsställande ögonblick där du håller en jousting-turnering med din motståndare och i slutändan dödar honom med ett högt dunk, komplett med blod och skärmskakning. Det är verkligen inte en som ska spelas runt allmänheten!

Dom

Som ni ser finns det massor av utmärkta titlar som liknar Slither.io. Genom att spela andra liknande spel kan du hålla den här genren fräsch och spännande. Vad är ditt favoritspel som Slither.io?