5 bästa spel som Monster Hunter

Monster Hunter: World är en open-world RPG som ger intensiv monster-dödande till ett stort flerspelarsamhälle, vilket möjliggör vänliga jaktresor online. Före Monster Hunter's frustrerande PC-släpp, drogs många av er förmodligen till andra spel för att ockupera er under tiden. Under den tiden insåg du förmodligen att det finns massor av spel som liknar Monster Hunter, men om du kämpar för att veta vilka som är bäst är här våra bästa rekommendationer.

ProduktvarumärkenamnPris

Bandai NamcoDark Souls III - PlayStation 4 Standard EditionKolla pris på Amazon

Koei TecmoToukiden 2 - PlayStation 4Kolla pris på Amazon

PlaystationHorizon Zero Dawn - PlayStation 4Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Dark Souls 3

Dark Souls 3 är ett actionrollspel som utvecklats av FromSoftware och publiceras av Bandai Namco Entertainment. Dark Souls 3 är en starkt fokuserad, historiedriven RPG med massor av monsterjakt och slagg, som ibland inkluderar att ta bitar av dessa monster att slåss med. En stor serie lägereldar som släpper över kartan och markerar dina framsteg genom spelet fungerar som ett slags nav för dig när du fortsätter genom spelet. Det är emellertid anmärkningsvärt att nämna att Dark Souls 3 är ett notoriskt svårt spel att vinna, liksom många andra spel i Dark Souls-serien.

Toukiden 2

Toukiden 2 är ett actionspelspel utvecklat av Omega Force och publicerat av Koei Tecmo. Precis som de tidigare spelen förbättrar Toukiden 2 sin uppföljare på nästan alla sätt.

I spelet har du skickats tio år in i framtiden för att bevittna en invasion av den eländiga Oni som attackerar din värld, och du måste stå i motstånd mot dem. Du lärs hur du använder en demonhand, som är ett psykologiskt, andligt vapen. Det bästa med ett unikt klasssystem som ger alla typer av olika spelstilar att leka med, och du kommer att vara säker på att ha massor av roliga dödande monster och demoner. Toukiden 2 kan ses mycket på samma sätt som Monster Hunter: World. Du besegra massiva varelser, få plundra för att uppgradera så att du kan slåss mot ännu mer massiva varelser, och du kan bjuda in dina vänner att hjälpa dig i demon, monster och Onin-drap.

Dragon's Dogma: Dark Arisen

Dragon's Dogma är ett rollspel, hack-and-slash-spel utvecklat och publicerat av Capcom, som är en förbättrad version av den ursprungliga Dragon's Dogma. I Dragon's Dogma: Dark Arisen kommer du att börja ditt äventyr efter att ha valts av draken som ska uppstå, men det är inte klart varför du kommer att konfrontera honom till slut. Dragon's Dogma har ett bonde-system, så att du kan skapa personliga bönder eller ta sådana som för närvarande används via internet och portar dem till din värld, gratis och redo att användas. Inom spelet kommer du att möta hundratals olika varelser, demoner och mytiska varelser på dina resor, inklusive de odöda och chimerna.

Oförfärad

Dauntless är ett rollspel som är gratis att spela, utvecklat av Phoenix Labs. Medan Dauntless kan tyckas mycket lik Monster Hunter, kan du satsa på att du kommer att ha lika mycket - om inte mer - kul med Dauntless. Du börjar kastas från ett rymdskepp som tog dig till en mystisk och stor uppsättning flytande öar, där du måste överleva genom att döda dessa monster som kallas behemoter. I Dauntless kommer du att möta många av dessa växande förhistoriska monster, och du måste samla in tillräckligt mycket byte, redskap och blommor så att du kan ta på dig kraftigare bossar och större varelser. Dauntless är i beta, så det har många problem som kontinuerligt tas upp (inklusive brist på innehåll), men det är tydligt att videospelutvecklarna är avsedda att förbättra det här spelet totalt sett.

Horisont: Zero Dawn

Horizon: Zero Dawn är ett actionrollspel som utvecklats av Guerilla Games efter historien om en ung fästning som strävar efter att överleva och blomstra i en värld av vilda cybermonster.

Världen har återgått till ett mer tribalistiskt tillstånd, och på grund av förändringarna i världen, med klaner och stammar som arbetar med politik och överlevt denna apokalyptiska stat, kan berättelsen vara mycket rolig. Dessutom kan han underbara mångfald av monster och cyber varelser verkligen ge en kant i den redan härdade färdighetsuppsättningen och gameplayen Horizon: Zero Dawn besitter från tidsavbromsning för hantverk, till jakt och plockning av paket en efter en., det här spelet är ett underbart konstverk med toppnivåvisualer för att helt upptäcka dig i titeln i flera veckor.

Dom

Monster Hunter: World är en väldigt enorm och underbar monsterjakt-titel, och med alla andra spel och genrer som ger demon och monster som dödar i mixen, har du massor av spel att kolla in på din fritid, oavsett om det är någon av de här, eller mer du har hittat online.

ProduktvarumärkenamnPris

Bandai NamcoDark Souls III - PlayStation 4 Standard EditionKolla pris på Amazon

Koei TecmoToukiden 2 - PlayStation 4Kolla pris på Amazon

PlaystationHorizon Zero Dawn - PlayStation 4Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.