5 bästa spel som Harvest Moon

Harvest Moon har haft dussintals uppföljare och efterträdare sedan det släpptes 1997. Många bra titlar och många dåliga titlar har alla förts till bordet med namnet Harvest Moon. Men de har blivit mycket bättre under åren och visar folk hur en riktig Harvest Moon-titel ser ut, om inte bättre. Det i åtanke konstruerade vi en lista över alla våra favoritspel som Harvest Moon. Om du följer med nedan ser du fem av våra favoriter! Låt oss dyka rätt in.

Stardew Valley

Stardew Valley släpptes tillbaka i februari 2016. Stardew Valley tillåter spelare att ta kontroll över en gård som de fick av deras gamla farfar, för att försöka få sitt barnbarn ut ur staden och in i landet. När du spelar Stardew Valley får du alla möjliga alternativ för att bygga, odla och utforska. Med årstider och frekventa händelser för att hålla dig upptagen, knuten till jordbruk och andra attribut, ger denna titel verkligen hundratals alternativ och timmar att slipa bort för all slags interaktion och njutning. Med all karaktärsutveckling och berättelser som inträffar när du går igenom det här spelet, kommer du att hitta dig själv i slutet av varje säsong alldeles för snabbt och kanske bestämmer dig för att prova några av de andra tillgängliga kartorna. Eller kanske kommer du att bjuda in en vän eller två när du startar ett andra playthrough, Stardew Valley låt dig göra alla dessa saker.

Hödag

Hay Day är ett freemium mobilt jordbruksspel utvecklat och publicerat av Supercell. Hödag ger simulering av jordbruk med online kooperativ spel till spelet. Med den enorma gård som du kommer att bygga får du allt större order att fylla, så att be vänner om leveranser kan komma att hjälpa dig att fylla en av dessa beställningar. Även om Hay strikt är en titel som inte är våld, har Hay Day emellertid en konkurrenskraftig funktion som kallas derby. Derbyet låter dig och ditt närområde gå med i en utmaning att sätta upp mål som ska slutföras, om du fullbordar dem får du en belöning. Grannskapet tillåter också spelare att interagera närmare med sina gårdar, vilket orsakar mycket samarbetsspel.

Min tid på Portia

My Time At Portia tar stora RPG-element in i ett oskyldigt spel om byggnad. När du reser över hela världen som ligger framför dig samlar du in en stor mängd resurser som ska hanteras ordentligt för att bygga ett stort och underbart hem för din karaktär. När du gör det här, men det finns många andra saker att göra, med massor av jobb och uppdrag att ta upp din tid. Att döda monster och gräva igenom de många fängelsehålor som du kan hitta tar mycket av din tid. När du fortsätter att umgås med lokalbefolkningen kommer ett relationssystem att öka din nivå med dem, vilket får dem att gilla dig mer och mer. Och med det underbara designsystemet för byggnad kommer detta spel verkligen att lysa när alla delar visar sig tillsammans.

Världens gryning

Worlds Dawn sätter karaktären i en sömnig kustby som uppmanar honom att återuppliva den. Även om jordbruk kanske inte är så mycket av en viktig del här än andra titlar, innehåller Worlds gryning en fredlig berättelse som kommer att fästa alla spelare till denna lilla lugna stad. Medan själva spelet fokuserar på historia och sociala interaktioner mellan spelaren och NPC: er, finns det gott om utforskning, gruvdrift, fiske och andra minispel som kommer att spela in till denna lugna titel. Med alternativet att date och så småningom gifta sig också i detta spel kan du ganska mycket simulera ett verkligt stadsliv med det här spelet.

Recettear: An Item Shop's Tale

Återkommande: En artikelbutiks berättelse är ett rollspel där spelaren tar hand om en butik för att betala av sin fars skulder. När du fortsätter genom spelet växer dock skulden kontinuerligt högre och högre, så du måste hantera dina inkomster noggrant. När din butik växer och växer, kommer du så småningom åker med eller har alternativ att gå med en äventyrare från närliggande guild. Denna äventyrare tar dig till fängelsehöjd, där du kan hitta alla slags byte och skatter för att främja din butik.

Dom

Som du kan se finns det massor av spel som liknar Harvest Moon. De flesta av dessa har alla jordbrukselement som var och en på sitt unika sätt håller saker roliga, beroendeframkallande och spännande. Vad är ditt favoritspel som Harvest Moon?