5 bästa spel som Factorio

Factorio är ett realtidsstrategispel utvecklat av Wube Software. Det är ett underbart fabriksbyggande spel, där du kommer att bosätta dig och bygga stora stora fabriker, som alla kommer att automatiseras automatiskt - allt för framsteg och produktion! Men se upp för varelser som försöker stoppa dig! Det är ett roligt spel som kräver mycket logik och strategi; Men om du blir uttråkad med Factorio finns det många andra spel som liknar dig som en mer uppfriskande upplevelse.

Så med det sagt, här är våra favoritspel som Factorio:

InfiniFactory

InfiniFactory är ett pusselfabriksspel utvecklat och publicerat av Zachtronics. I Infinifactory befinner du dig i ett universum där du är en slags förman som skapar och utformar fabriker för att främja designen av ... någon, du är inte helt säker på vem. I InfiniFactory bygger du oändliga fabriker för att bilda och skapa föremål, vare sig det är ammunition, förnödenheter eller andra konstiga intrikata föremål. Objekten du måste skapa bestäms av den konstiga enheten som visar dig ett objekt, Skapa rätt objekt och du kommer att ha tillfredsställt dina överherrar. Skapa komplicerade och komplicerade mönster för dina fabriker för att nå slutmålet - leverera nödvändiga leveranser med en armé av fabriker.

Planetbase

Planetbase är ett simulerings- och strategivideospel för rymdkolonier som utvecklats av Madruga Works, där du är ansvarig för att bygga, underhålla och driva en rymdkoloni till en central rymdhandelshuvudstad. I Planetbase får du ett val av några planeter att kolonisera. Efter ditt val släpps du på planeten med en fast mängd resurser för att bygga din bas. Du måste skapa syre med generatorer och kraft genom sol och vind, skapa vattenuttag och allt som behövs för att din bas ska överleva. Det finns andra saker som du också måste tänka på, inklusive, men inte begränsat till: sängar, mat, motion, fritidsaktiviteter, handel och mycket mer. Handel med andra kolonier i galaxen kommer att äga rum, med olika besökare som kommer om din koloni skulle blomstra, och massor av handlare också, som söker sin förmögenhet i din planetbasis.

Fängelsearkitekt

Prison Architect är ett simuleringsspel för fängelsebyggare, där du, spelaren, måste bygga och underhålla ett fängelse fullt av mordiska onda doers. Inom Prison Architect kan det vara mycket roligt att bygga ett stort och komplicerat fängelse. Om extrem byggnadsdesign är din kärlek, än detta är för dig. Hantera fångarnöjdhet med extrem ordning och en järnhand eller göra dem så glada att de hoppas att de aldrig lämnar. Du kan designa ett mångsidigt fängelse fullt av hundratals fångar som alla behöver tillgodoses, badrum, sovrum, fritidsrum, du kan till och med skapa elektriska stolar för att straffa dina fångar med! Det har definitivt några inslag av Theme Hospital inuti det!

Gnomoria

Gnomoria är en byggnadsbyggnad och hanteringssimulator, med en antydning av krig och stridsstrategi blandad i. Gnomoria är en Dwarf Fortress-inspirerad titel som ger intrikat kungarike och stadsbyggnad med vågor av överlevnad mot rivaliserande rike och banditer. Gnomoria kan vara den andliga efterföljaren av Dwarf Fortress, men Gnomoria hanterar tydligt de flesta av dess funktioner mycket bättre, med enklare spel och hundratals alternativ för fästning och byggnadskonstruktion. Lägg till detta handel och utvidgning av befolkningen, och du hittar en mycket underbart förbättrad Dwarf Fortress som nästan ser ut som en medeltida Factorio.

Minecraft

Minecraft är ett sandlådespel med öppen värld som sätter dig in i ett slumpmässigt genererat universum, fullt av egna egendomar och fördelar, hitta massiva berg och djupa raviner, byar och fängelsehålor. Minecraft ger dig det verktyg som du behöver för att skapa massiva fästningar, eller ödmjuka byar, stora armor och till och med storskaliga gårdar.

När man spelar Minecraft, för större delen av spelet, kastas logik ut genom fönstret för spelets och kreativitetens skull. Så mycket som namnet antyder, tar Minecraft dig till gruvdrift genom världens grottor och grottor och skapar massiva vägar för att bryta och samla ett stort överflöd av resurser, till och med diamanter och guld! Du kan använda allt detta för att "skapa" och skapa föremål för att dekorera din värld eller för att förbättra din stridsförmåga.

Bekämpa förmåga är en viktig sak för att hålla ett öga på för kommande nattfall, eftersom alla slags natters demoner och varelser kommer att jaga dig och din bas. Men oroa dig inte, det finns en gamemode som du kan byta till den för att undvika krig, om fredlig fri byggnad är din sak!

Dom

Några av dessa förtjusande titlar är ganska populära, men låt dem inte överskugga de andra. Dessa är alla underbara titlar som du kan njuta av som liknar Factorio. Visst, de kanske inte är kolkopieringskloner, men många av dem har den byggnadsaspekten för dem, vare sig det är rymdkolonibyggning, fabrikssimuleringar eller stadsbyggnadsöverlevnadsspel.

Har du några favoritspel som Factorio?