5 bästa spel som EVE online

Det är ofta svårt att komma med spel som EVE Online. Spelet låter dig utforska en expansiv galax som reser från solsystem till solsystem. Sandlådan MMO låter dig bygga ditt eget rymdskepp, rekrytera en flotta, och sedan kan du, befälhavaren i den flottan, välja mellan ett antal yrken inom spelet. Det finns alternativ som gruvdrift, piratkopiering, tillverkning, handel, utforskning och naturligtvis strid. EVE Online är en extremt uppslukande värld; Men om du tröttnar på spelet kanske du letar efter något som kan ta sin plats.

ProduktvarumärkenamnPris

UtsåldElite Dangerous: The Legendary Edition - PlayStation 4Kolla pris på Amazon

IGSX3: TerrankonfliktKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Som vi nämnde är spel som EVE Online svårt att komma med, men du har många olika alternativ, mestadels offline-alternativ för en spelare, men ändå rymdliknande spel. Låt oss dyka rätt in.

Elite: farligt

Kommer upp som nummer ett på vår nedräkning, och spelet som kommer närmast EVE Onlines stil, är Elite: Dangerous. Den här är också en MMO, så du har massor av spelare som du kan utforska galaxen med. Elite: Dangerous säger faktiskt att det finns cirka 400 miljarder stjärnsystem som spelare kommer att kunna upptäcka. Och den bästa delen? Det hela är på en otrolig 1: 1-skala, med en full galaktisk och teknisk simulering baserad på verkliga vetenskapliga principer.

Du kommer att kunna ta kontroll över ditt eget rymdskepp och få kunskap, kunskap, rikedom och makt att stå bland eliten inom eliten: farlig galax.

X3: Terrankonflikt

X3: Terran Conflict är lite äldre, men om du letar efter en rymdformad sandlåda kommer det att vara uppe i din gränd. Det har ett massivt dynamiskt universum som ständigt växer. Det finns en spännande berättelse inuti, som tar dig hela speluniverset, bara för att hamna i en dramatisk finale.

Det här spelet har bara så mycket - spelare kan välja uppdrag som frilanspilot, leva utanför lagen som en skurk pirat eller smugglar, och de kan till och med bli en militär juggernaut för att dominera galaxerna. Eller, spelare kan gå upp till ekonomisk framgång som en mäktig köpmän och vagga din makt och rikedom vart du än går. Slutligen har du också möjligheten att gå på uppslukande äventyr som kan sätta dig i rollen som universets frälsare. Om du letar efter en rolig värld att utforska, kommer X3: Terran-konflikt att vara uppe i din gränd.

Stjärnekonflikt

På tredje plats på vår lista har vi spel som heter Star Conflict. Om du letar efter en annan MMO kommer Star Conflict att vara rätt uppe i ditt styrhus. Spelet är inte nödvändigtvis en sandlåda som EVE Online är; emellertid är det en simulering där du spelar som en Elite Pilot hela tiden deltar i inter-galaktisk krigföring. Det finns några uppdrag och uppdrag som du kan delta i; emellertid är Star Conflict för det mesta en spelare-mot-spelarena.

Köp det nu: Steam

Perpetuum

Perpetuum kommer upp som nummer två på vår nedräkning. Perpetuum är endast tillgängligt på Steam, en ihållande sandlåda, enkel server, massivt multiplayer sci-fi RPG (MMORPG). Spelet är fortfarande tillgängligt att köpa; officiella servrar har dock stängts av. Du kan fortfarande skapa din egen server och sätta spelet på den, vilket kräver lite tippning.

Emellertid kommer spelare att kunna kontrollera massiva robotar och mekanismer, kämpa för tillgång till en främmande planets resurser och kunskap, samla enorm rikedom och ekonomisk fördel, eller till och med hävda en del av världen för dig själv med hjälp av terrformning och komplex infrastruktur. Det är bokstavligen en sandlådegalax, och allt går.

Köp det nu: Steam

Evochron Mercenary

Evochron Mercenary är vårt första val och är ett annat endast tillgängligt via Steam. Det finns inget onlinespel här; du har emellertid en massiv spelare värld som håller dig upptagen i veckor. Handla med varor medan du smyger förbi fiender, tävlar om de bästa piloterna, bryter för diamanter, förhandlar om överlevnad, spionerar för ett energiföretag, rengöring av smutsiga solpaneler, transporterar passagerare, dessa är alla fantastiska funktioner och händelser som utgör Evochron Mercenary. Det finns inte mycket anpassning och kontroll genom att du alltid är en legosoldat; Du kan dock välja att göra saker som arbete under kontrakt eller spela freestyle.

Köp det nu: Steam

Dom

Som ni ser finns det många spel som har ett rymdtema för dem. Det finns många som inte är bokstavliga kloner till EVE Online, helt enkelt för att det är svårt att göra en rymdsandlåda MMO och göra den lönsam. Men om du har det bra med spel som helt enkelt fokuserar på det rymdliknande temat, är dessa fem alla fantastiska upplevelser.

Har du ett favoritspel som EVE Online? Ljud av i kommentarerna nedan.

ProduktvarumärkenamnPris

UtsåldElite Dangerous: The Legendary Edition - PlayStation 4Kolla pris på Amazon

IGSX3: TerrankonfliktKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.