5 bästa spel som Divinity Original Sin

Alla har hört talas om Divinity: Original Sin. Det är ett fantastiskt rollspel som har fått flera uppföljare; emellertid kan vissa människor bara inte få tillräckligt med den här typen av RPG. Därför letar de istället för att vänta på en ny uppföljare, en bit av DLC, eller en fullständig utvidgning, efter andra spel med uppslukande historielinjer som den här.

ProduktvarumärkenamnPris

Elektronisk konstMass Effect Andromeda - PCKolla pris på Amazon

BethesdaFallout 76 - PCKolla pris på Amazon

Elektronisk konstKingdoms of Amalur: Reckoning - PCKolla pris på Amazon

Elektronisk konstDragon Age: Inquisition-Standard Edition - PC [Digital Code]Kolla pris på Amazon

BethesdaThe Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition - PCKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Tyvärr är Divinity: Original Sin ganska unik i stil. Som sagt, det finns fortfarande spel som liknar de uppslukande historielinjerna och unika stridssystem, men inte nödvändigtvis med samma tema / stil. Och det kan förväntas, eftersom du inte direkt kan kopiera vad Original Sin har lyckats åstadkomma.

Så utan vidare, här är våra fem favoritspel som Divinity: Original Sin som du kanske vill prova!

Masseffekt: Andromeda

Kommer i plats fem på vår nedräkning, Mass Effect: Andromeda är ett alternativ till Divinity: Original Sin, men med en science fiction-stil till det. Just där uppe med Dragon Age-serien har Andromeda en av de mest uppslukande berättelserna på marknaden. Spelare kommer att vara i Andromeda-galaxen och upptäcka konstiga, främmande världar. Det finns en rik historia, hundratals sidojourer som du kan delta i och ett unikt stridssystem. Dessutom finns det många spelarval i spelet som håller saker färska och unika. Eftersom du utforskar galaxen, finns det några ganska unika rymdstil bekämpar också.

Fallout 76

Fallout 76 är den senaste och bästa från Bethesda Softworks. Som en föregång till Fallout-serien kommer spelare att kunna ge sig ut i en ny värld och upptäcka en rik historielinje samt sidojourer som tar dig till några galna äventyr. Den största förändringen i Fallout 76 är att spelet alltid är online. Som sagt kommer du att kunna spela spelet med andra spelare och arbeta tillsammans för att överleva den nya apokalyptiska världen.

Medan du spelar med riktiga människor i denna prequel, kan du välja att utforska den expansiva universumsolo om du vill. Det finns ingen som säger att du måste spela med andra; men det kommer alltid att kräva en internetanslutning oavsett vad. Fyra gånger så stor som Fallout 4 har du gott om innehåll att delta i.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Vi är stora fans av vad Kingdoms of Amalur: Reckoning har att erbjuda också. Detta är ett annat massivt universum som du kan gå vilse i och enkelt spendera hundratals om inte tusentals timmar i. Det finns en spännande huvudhistorik och det finns många sidojourer som du kan söka efter och utföra när du utforskar den massiva världen .

Kungariket Amalur var ett massivt åtagande. Som sagt finns det ett ganska rikt anpassningssystem för att göra din karaktär unik. Dessutom kan du till och med utrusta honom eller henne med miljoner kombinationer i färdigheter, vapen och rustning.

Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition kommer på plats två. Grafik är inte riktigt bra här, men ett område där BioWare utmärker sig - och varför fans älskar Dragon Age-serien så mycket - ligger i den uppslukande berättelsen. Du får inte en mer uppslukande historielinje i ett videospel än i Dragon Age.

Det har ett ganska unikt stridsystem som ger dig en slags "freestyle" -kamp, ​​men kombinerad med följare som kan hjälpa dig. Inkvisitionen kan vara på den äldre sidan, som den lanserades 2014. Men det är en bra tid att fånga med historien när fansen ser fram emot dess kommande avbetalning.

De äldre rullarna: Skyrim

The Elder Scrolls: Skyrim kommer upp som nummer ett på vår nedräkning och är en personlig favorit hos oss. Först och främst, om du letar efter ett bra rollspel för att ersätta Original Sin, har Skyrim en av de mest spännande berättelserna du någonsin kommer att vada igenom. Och utöver det finns det tusentals fler sidojourer som tar dig med på episka resor och hemligheter att avslöja.

Det har ett ganska snyggt stridssystem också. Det är i huvudsak ett gratis stilsystem, men beroende på din klassväg ger Skyrim dig en mängd trollformler och förtrollningar som du kan använda i dina strider. Dessutom får alla ett "skrika" från Dragon Lords, vilket gör saker mycket roligare - du har utan tvekan hört den alltför vanliga Fus. Roh. Dah!

Förutom dessa två saker har Skyrim en massiv värld som du kan utforska. Uppdragen är ett slags riktlinje för att utforska världen, men det finns bokstavligen tusentals timmar med innehåll i det här spelet. Alla dessa uppdrag räcker inte för att visa dig varje hörn som Skyrims värld har att erbjuda dig.

Skyrim har också ett unikt karaktärskapande system. Det finns hundratals modifieringar du kan göra på din karaktär, från de olika elementen i din karakters ansikte och till den övergripande kroppsstrukturen. Du kan verkligen göra din karaktär unik och din egen.

Dom

Som ni ser finns det några utmärkta rollspel på marknaden. Många av dem är som Original Sin, såväl som att erbjuda dig ett unikt stridssystem och en spännande historia. många av dessa skiljer sig emellertid i stil och tema. Det närmaste du antagligen kan komma till Original Sin är antingen Dragon Age eller Skyrim här.

Har du ett favoritspel som liknar Divinity Original Sin? Låt oss veta vad det är i kommentarerna nedan.

ProduktvarumärkenamnPris

Elektronisk konstMass Effect Andromeda - PCKolla pris på Amazon

BethesdaFallout 76 - PCKolla pris på Amazon

Elektronisk konstKingdoms of Amalur: Reckoning - PCKolla pris på Amazon

Elektronisk konstDragon Age: Inquisition-Standard Edition - PC [Digital Code]Kolla pris på Amazon

BethesdaThe Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition - PCKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.