5 bästa solitärkortspel för Android år 2020

Kommer du ihåg det gamla patiens kortspel på några av de äldre versionerna av Windows? Det var ett roligt och snabbt spel att spela om du behövde bränna ett par minuter eller tid eller få dagen att gå lite snabbare när du arbetade. Du kan fortfarande få det på Windows, men nu använder många av oss smartphones och surfplattor. Ett snabbt spel som kabal installeras inte som standard på telefonen eller surfplattan, så du måste gå till Google Play Store och ladda ner ett själv.

Men patiensspel finns i alla olika alternativ nu. Vissa har förbättrad grafik, andra har extra funktioner, andra är snabbare och så vidare. Som sagt, det kan vara svårt att välja bara en att hålla sig till och ha kul med. Om du följer vår guide visar vi dig våra fem favorit solitärspel på Android.

Solitairica

Vill du lägga till lite äventyr och fullföljande uppdrag till din solitaire-kul? Då kanske du vill överväga att använda Solitairica. I Solitairica kämpar du mot den stora kejsaren Stuck och hämtar alla hjärtan som han stal. Med guiden för den stora Kismet kommer han att lära dig krafterna i patiens och använda fyra av de stora energierna - attack, försvar, smidighet och viljestyrka - för att bekämpa den stora kejsaren Stuck. Du kan kolla in denna roliga twist på patiens på länken nedan!

Heartwild Solitaire

Nästa upp på vår lista är Heartwild Solitaire. Detta är ett annat patiensspel, men det kommer med en unik twist. Spelet har ett Story Mode, som tar dig igenom Anne, som är på jakt för att ta reda på vem hon verkligen är. Det finns 96 unika layouter, och du kommer i princip att spela ditt vanliga patiensspel när du går igenom det här historieläget - matcha kort, skapa par och nå till slutet av spelet!

Hidden Solitaire

Denna dolda kabal är massor av kul. Det finns inga berättelsestillstånd eller äventyrslägen som du kanske hittar i Solitairica eller Hearwild Solitaire, men det finns fortfarande en semi-unik snurra på den. Det finns hela 70 nivåer som du måste vada igenom, och de blir svårare ju längre du kommer. Spelet är riktigt snyggt, förutom den unika twisten finns det massor av vackra kortstilar och konstverk hela spelet. Spelet är helt gratis att spela, men det tjänar sina pengar på annonser. Det betyder att om du vill ha ett annonsfritt spel, måste du betala 2 $ -köp i appen för att ta bort dem och få en renare upplevelse.

Solitaire: Frozen Dream Forest

Solitaire: Frozen Dream Forest är ganska nära det ursprungliga spelet och lägger till lite rolig extra grafik. Syftet med spelet är att rädda djuren från Frozen Dream Forest och blanda tillbaka solen. Det finns massor av utmaningar i det här spelet som kommer att hålla dig upptagen ett par timmar om du har tid att spara! Det ena klagomålet är att det här spelet är full av reklam, vilket kan göra det lite svårare att spela. Men om du kan komma förbi det är det verkligen ett roligt spel som kan hålla dig upptagen i timmar åt gången.

Spider Solitaire

Spider Solitaire kommer verkligen tillbaka till spelets rötter. Du spelar traditionell patiens på ett grönt bräde; Det finns dock vackra 3D-kvinnor som planteras på bakgrunden för lite ögongodis under spelet. Det finns några andra unika element i det, och utvecklaren beskriver dem så här (det är ingenting som förändrar spelet):

“3 spindelvarianter - 1-kostym, 2-kostym, 4-kostym (traditionell); anpassade bakgrunder och kort från dina foton; subtila ljudeffekter; en mängd kortanimeringseffekter, obegränsad ångra och detaljerade dynamiska tips så att du kan övervinna hinder. "

Du kan kolla in spelet själv själv nedan. Spelet är helt gratis att spela, men det finns annonser för att hålla spelet välstött.

Dom

Så, vad patiens spel ska du ladda ner själv? allt beror på hur din smak är - om du vill ha en unik snurr på patiens, vad Solitairica och Heartwild Solitaire har att erbjuda är oöverträffad. Men om du vill kortspelets mer traditionella rutt kan du inte gå fel med Spider Solitaire, Hidden Solitaire eller Solitaire: Frozen Dream Forest. Även oavsett vilket patiensspel du bestämmer dig för att spela kommer du fortfarande att spela det beprövade kortspelet!