5 bästa Sneaker-appar för att spåra släppdatum 2020

Älskar du sneakers och nya skor? Särskilt från toppmärken som Nike, Jordans, Vans, Under Armour, Adidas och andra? Då kanske du vill stanna kvar på den nya sneakersmodellen. Det kan vara svårt att göra, eftersom nya sneakermodeller inte alltid trendar på sociala medier eller gör virala vågor via Internet - så du behöver ett bättre sätt att spåra det.

Lyckligtvis finns det ett antal iOS-appar som du kan använda för att hålla ett nära öga på dina favoritutgivningar av sneaker. Följ med nedan, så visar vi några av våra favoritappar för sneakers för att spåra släppdatum för nya modeller. Låt oss dyka rätt in.

J23 - Släpp datum och återställ

Om du är ett stort fan av Jordans, kommer du definitivt att se till att J23 stannar kvar på din iPhone eller iPad. J23 kan ge dig all den senaste informationen om kommande Jordan-sneakers och till och med många aktuella produkter. Med J23 kan du enkelt hålla dig uppdaterad med Jordaniens släppdatum, modeller och priser. J23 uppdaterar regelbundet appen för att se till att informationen alltid är uppdaterad.

Dessutom kan du få information om återställning direkt skjuten till din telefon eller surfplatta. J23 är också ett utmärkt sätt att köpa sneakers direkt, så att du får dem framför någon annan.

KicksOnFire

Om du har hållit ett öga på sneakers tidigare har du utan tvekan hört talas om KicksOnFire. Det är en av de mest populära sneakerapparna som spårar släppdatum idag, med hundratusentals dollar. KicksonFire kommer att ge dig information om alla typer av sneakersmärken, och till och med ge dig en dedikerad sektion för att hålla ett öga på nyheter och andra detaljer kring sneakers.

Alla toppmärken finns i den här applikationen, inklusive Adidas, Air Jordan, New Balance, Nike, Puma, Reebok, Supra, Under Armour, Vans och mer. En av de mer unika sakerna med KicksOnFire är att det finns en concierge eller en personlig assistent som guider dig genom hela köpprocessen för sneakers, det vill säga om du vill köpa sneakers direkt genom KicksOnFire .

JD Sports

JD är en välkänd kinesisk-baserad e-handelsplattform, men det är fortfarande ett utmärkt sätt att hålla reda på alla de senaste sneakersna. JD Sports är dock inte bara för sneakers - du kan hitta alla möjliga modeller, till exempel för mode, för fitness och mer.

En av de vackra sakerna med JD Sports är att du ofta kan hitta märken billigare än du skulle göra i butiker i USA. Så du kan faktiskt spara dig en betydande mängd kontanter genom att köpa dina favoritmodeller för sneakers på detta sätt. Du kanske väntar lite längre på att de kommer fram till din tröskel, men besparingarna är värda det.

Nya varumärken och modeller kommer varje dag - du hittar alla de välkända spelarna där ute, till exempel The North Face, EA7, Puma, Calvin Klein, Vans, New Balance, Tommy Hilfiger, Diadora, Asics, Jordan, Under Armour, Lacoste, Reebok och mer.

Nike SNKRS

Tillverkad av Nike själva, vi har Nike SNKRS-appen. Nike SNKRS är enbart för att surfa i en detaljerad katalog över Nike sneakers och skor. Inte bara kan du enkelt se vad som för närvarande är tillgängligt med Nike SNKRS, men du kan också enkelt övervaka kommande utgåvor. En av de coolare funktionerna här oss att du också kan få detaljerad information om gymnastikskorens historia och hur de utvecklats genom åren

En av funktionerna som verkligen tar med sig folk kallas "draw" - detta kommer att ge dig en chans att köpa exklusiva sneakers med begränsad upplaga innan resten av världen gör det. Detta säkerställer att du alltid får de senaste och bästa sneakers från Nike, och utan att oroa dig för att missa dem innan de är slut.

Sneaker Crush

Därefter tittar vi på Sneaker Crush. Med över fem miljoner människor som använder Sneaker Crush dagligen kan du enkelt hålla ett öga på alla typer av sneakersmärken, vare sig det är Nike, Jordan's och mer. Du kan bläddra igenom tusentals sneakererbjudanden och till och med hitta försäljningar och rabatter som du inte skulle se någon annanstans.

Dom

Som du kan se finns det ett antal utmärkta sneakerappar för att spåra släppdatum. Oavsett om du letar efter ett nytt par Nike, Jordan, Vans eller Yeezy, kommer dessa sneaker-appar att hjälpa dig att spåra nya släppdatum så att du kan förbeställa eller plocka upp en ny modell innan de tar slut!

Har du en favorit-sneakerapp som du använder? Låt oss veta i kommentarerna nedan.