5 bästa Snapdragon 845-telefoner 2020

Snapdragon 845 är här, och flera smarttelefontillverkare har redan släppt nya toppnivå-flaggskeppsenheter som använder chipset för att få förbättrad prestanda, bättre effekteffektivitet och förbättrad bildbehandling.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy Note 9Kolla pris på Amazon

GoogleGoogle Pixel 3 XLKolla pris på Amazon

LGLG V40 ThinQKolla pris på Amazon

OnePlusOnePlus 6TKolla pris på Amazon

XiaomiXiaomi Pocophone F1Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Google Pixel 3 XL

Googles senaste och bästa flaggskeppsenhet kan ha samma bakkamera som Pixel 2, men det betyder inte att det inte finns några kameraförbättringar i år. Faktum är att Google har introducerat tre helt nya kameralägen och massor av mindre programförbättringar. Med Top Shot kan du ta flera bilder av ditt ämne och enkelt välja det bästa. Night Sight gör det möjligt att ta detaljerade bilder på natten även utan att använda smarttelefonens tvåfärgade blixt. Slutligen håller Motion Auto Focus motivet i fokus när du spelar in en video.

Google Pixel 3 XL har en 6, 3-tums P-OLED kapacitiv pekskärm med en upplösning på 1440 x 2960 pixlar. Liksom så många andra flaggskeppsapparater i år har skärmen ett skår på toppen från den framåtvända kameran. Skärmen är skyddad med en platta av Corning Gorilla Glass 5, vilket säkerställer utmärkt sprängmotstånd medan den fortfarande ger skadningsmotstånd, optisk klarhet och beröringskänslighet som Gorilla Glass är känd för. Google Pixel 3 XL har en USB 3.1 Type-C-kontakt med stöd för Power Delivery 2.0.

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 är en underbar storskärmsmartphone som ger dig friheten att arbeta var som helst med sin DeX-teknik, som debuterade 2017. DeX möjliggör i grund och botten för Samsung Galaxy Note 9 att leverera en skrivbordsliknande användare upplevelse genom att ansluta smarttelefonen till en skärm eller TV med en USB-C till HDMI-adapter och kabel. När du är ansluten visar DeX ett användargränssnitt som liknar Windows, vilket gör att du kan använda appar, spela spel, skriva dokument, skicka e-post eller surfa på webben med ett musklick eller en tangent.

Så bra som DeX är, det är fortfarande bara en av många funktioner som gör Samsung Galaxy Note 9 till en så utmärkt smartphone för elanvändare. Den nya S Pen använder Bluetooth Low Energy-teknik för att låta dig fjärrkontrollera din kamera, presentationer och appar utan att röra din smartphone, och att skriva med den känns ännu mer naturlig än den gjorde tidigare. Samsung Galaxy Note 9 har en intelligent kamera med dubbla bländare som automatiskt känner igen ditt motiv och väljer de lämpligaste inställningarna för dig. Naturligtvis kan du alltid manuellt styra alla viktiga exponeringsinställningar, inklusive ISO och fokus.

LG V40 ThinQ

LG V40 ThinQ är en smartphone med 5 kameror som ger dig kraften att fånga varje ögonblick från flera olika perspektiv med ett enda tryck på slutarknappen. Det finns tre olika linser på baksidan: standardvinkelobjektiv, supervinkellins och teleobjektiv. Bilderna som tagits av varje lins kan också anpassas direkt inuti kameraprogrammet, och du får också flera speciella kameralägen att spela med, inklusive cine-shot, vilket gör att du kan välja och animera de delar av ditt foto som har rörelse att ta still bilder till livet.

Förutom sin innovativa kamerainställning är LG V40 ThinQ också ett multimedia-kraftverk med en Boombox-högtalare som kan reproducera även de lägsta frekvenserna med den noggrannhet och trovärdighet som vanligtvis inte förväntas från smartphones. LG V40 ThinQ kommer med Google Assistant, så du kan be om vägbeskrivning och göra många andra saker med din röst.

OnePlus 6T

OnePlus 6T har det minst distraherande kamerahaket av alla hackade smartphones på denna lista. Det är också den första smarttelefonen i USA som inkluderar en fingeravtryckssensor på skärmen, så att du kan låsa upp upplåsningen med absolut enkelhet. Smarttelefonens 6, 41-tums optiska AMOLED-skärm har ett 86-procentigt skärm-till-kropp-förhållande, och den visar färger med noggrannheten för en avancerad bildskärm.

På baksidan av OnePlus 6T finns två kamerasensorer, en med 16 MP-upplösning och den andra med 20 MP-upplösning. Direkt under de två sensorerna är en dubbeltonsblixten för fotografering på natten. Båda sensorerna har optisk bildstabilisering och stöder två nya kameralägen. Den första kallas Nightscape, och dess syfte är att rensa upp artefakter och avslöja höjdpunkter för att hjälpa dig att fånga mer detaljerade stadsbilder efter solnedgången. Det andra läget kallas Studiobelysning, och det använder avancerad ansikts- och kantdetektering för att dynamiskt tona skuggor och höjdpunkter i motivets ansikte.

Xiaomi Pocophone F1

Om det inte var för Xiaomi Pocophone F1, skulle vi inte tro att det är möjligt att släppa en smartphone med chipsetet Snapdragon 845 för bara 300 dollar. Men Pocophone F1 är verklig och erbjuder otroliga prestanda till oslagbart pris. Med LiquidCool-tekniken kan du trycka på Snapdragon 845-chipset med krävande spel utan överhettning, och 4 000 mAh-batteriet låter dig spela länge innan du behöver räcka till laddaren. Eftersom Pocophone F1 stöder Quick Charge 3.0 kan du ladda den upp till 80 procent på bara 35 minuter.

Pocophone F1 har tre kameror, med en 12 MP + 5 MP dubbelkamera-inställning på baksidan och en enda 20 MP framsidan kamera för selfies. Xiaomi har förbättrat standardkamera-appen med artificiell intelligens, och den kan nu skilja mellan 206 vanliga scener och automatiskt justera exponering, mättnad och utföra andra optimeringar. Det är bara förståeligt att Xiaomi var tvungen att spara pengar någonstans, vilket förklarar varför smarttelefonen inte är skyddad mot damm och vatten och inte stöder NFC.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy Note 9Kolla pris på Amazon

GoogleGoogle Pixel 3 XLKolla pris på Amazon

LGLG V40 ThinQKolla pris på Amazon

OnePlusOnePlus 6TKolla pris på Amazon

XiaomiXiaomi Pocophone F1Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.