5 bästa SMS-textmeddelande Spy Tracker 2020

Modern teknologi har utvecklats i en sådan utsträckning att allt och allt kan spåras. Medan spårning vanligtvis rynker på kan det ibland vara praktiskt. Det finns en mängd appar i Google Play Store som låter dig hålla en flik över textmeddelanden som tas emot på en viss telefon. Detta kan också hjälpa dig att spåra dina barn och försäkra att de är säkra. De flesta av dessa appar har den extra funktionaliteten för GPS-spårning också, så att du kan få detaljerad information om din enhets plats. Det kan vara praktiskt om din telefon är stulen eller förlorad.

Med detta i åtanke kommer vi att prata om en handfull spårningsmeddelanden för textmeddelanden som finns tillgängliga för Android 2020. Dessa appar är mestadels gratis, men extra funktionalitet kan kräva ett köp i appen. Du kan också välja mellan annonsfria versioner och annonsstödda versioner där de tidigare kräver att du betalar för det.

5 bästa SMS-textmeddelande Spy Tracker 2020

SMS, GPS, Call Phone Tracker

Detta är en komplett spårningsapp som ger dig detaljerad information om telefonens textmeddelanden, samtalsposter och plats. Du kommer att kunna spåra en telefon i realtid med en fjärrapp. Utvecklaren nämner att appen kan skicka en del av dina telefondata (samtal, textmeddelanden, plats etc.) till sina servrar, vilket är något att tänka på innan du laddar ner appen.

Appen kan konfigureras för att spåra telefonens plats vid en given punkt, med uppdateringsintervallet inställt på 5 minuter. Om du är benägen att tappa din telefon kan den här appen hjälpa dina chanser att spåra den mycket. Det bästa med den här appen är att den är helt gratis och har inga annonser eller köp i appen. Det har fått 4, 4 stjärnor i Play Store, vilket antyder att appen har anständig popularitet på marknaden. Appen kräver att enheter ska vara på Android 4.0.3 eller senare.

Par Tracker gratis

Som namnet antyder är detta en app som kan hjälpa dig att spåra din betydande andra. Spårning inkluderar åtkomst till varandras telefonsamtal, meddelanden, plats och till och med Facebook-kommentarer och liknande. Utvecklaren hävdar att appen hjälper till att minska avundsjuka i förhållanden. Vi kan inte garantera utvecklarens ord, men det är verkligen värt ett försök. Appen ber paret dela samma data med varandra, så det finns ingen selektiv synlighet av dina data. Detta innebär att båda parter kommer att ge bort samma information till varandra.

Appar som dessa flockar för närvarande Play Store med hopp om att hjälpa användare. Det är emellertid viktigt att komma ihåg att spåra någons telefon utan deras samtycke är olagligt i de flesta delar av världen, så det rekommenderas alltid att undvika appar som detta om din avsikt är att inte bryta mot lagar.

När det gäller funktioner kommer Couple Tracker med en inbyggd anti-Delete-funktion som inte tillåter någon av dem att radera sina samtalsloggar, meddelanden, plats eller annan information lagrad i appen. Appen erbjuder också spårning i realtid, varnar personen när deras betydande andra får ett telefonsamtal eller ett textmeddelande. Det tar vanligtvis 2-3 sekunder innan informationen kommer fram, men det är ändå bra. Detta är den gratis versionen av appen, vilket betyder att den kommer med annonser ombord. Det finns en annonsfri "Pro" -version också tillgänglig, som rekommenderas om du vill avskaffa annonser. Pro-versionen har också en större lagring av innehåll som kan spåras (samtalsloggar, meddelanden etc.). Appen är kompatibel med enheter som kör Android 4.0.3 och senare.

Call & Message Tracker - Fjärrkontroll

Denna app är avsedd för personlig spårning av detaljer. Till exempel kan appen ge dig information om var du var när du fick eller ringde ett samtal och / eller textmeddelande. Det ger dig detaljerad plats (exakt upp till 100 meter). När du har konfigurerat applikationen kan du kontrollera alla dina samtal och textposter med en webbläsare. Webbsidan öppnas med din e-postadress och PIN-inställning under installationen av appen.

När det gäller platsspårning nämner utvecklaren att användare inte behöver erbjuda GPS-åtkomst till appen och att din plats kommer att uppskattas med mobildata och Wi-Fi-signaler runt omkring dig. Detta kommer att minska batteriförbrukningen avsevärt, och du får mer batteri kvar i slutet av dagen. Du måste låta appen ta emot platsdata via Wi-Fi genom att gå till inställningarna. Varje gång dina uppgifter publiceras online på webbgränssnittet skickas ett meddelande till dig, vilket överensstämmer med Googles policy. Utvecklaren nämner att all data som samlas in lagras säkert på en server baserad från USA

Appen är gratis att ladda ner, även om det finns några annonser ombord. Det finns inga inköp i appen, så det finns inget sätt att bli av med annonserna, tyvärr. En viktig fördel med denna app är att den är kompatibel med ett brett utbud av enheter, allt från Android 2.3, så ett stort antal Android-populationer bör kunna använda den här appen.

Gratis telefonspårare

Detta är en något okonventionell uppgift om telefonspårning, även om det är otroligt bekvämt av olika skäl. Appen kommer i princip att hålla en flik över alla samtal som har gjorts under en viss dag och sedan skicka den till dig i slutet av varje dag. Anpassade parametrar kan ställas in av användarna, så att du kan ändra spårningsschemat så att det passar dig. Detta är perfekt om du vill hålla ett öga på dina barns telefon och få detaljerade rapporter om vem de pratar med och hur länge. Appen har inga annonser och är gratis att använda. Den är kompatibel med telefoner och surfplattor som kör Android 2.3 och senare.

SMS och Call Tracker

Den här appen är ungefär densamma som appen vi pratade om tidigare, med den enda skillnaden är ett något annorlunda användargränssnitt. Det kräver inte GPS-åtkomst, så alla dina platsdata spåras med Wi-Fi och mobila nätverkssignaler. För att sammanfatta kan appen ge dig den exakta platsen varifrån ett samtal ringdes eller mottogs på din telefon. Detta hjälper till att spåra några av dina samtal och textmeddelanden som du kanske inte är medveten om. Detta kan också användas av föräldrar för att se till att deras barn inte överanvändar smartphones. Du kan till och med lägga till anpassade anteckningar till varje inspelning eller data, vilket hjälper dig att filtrera bort dem när det finns många poster. Du kan dock inte få åtkomst till dina poster på en webbplats, så oavsett information som finns här kommer det att ligga inom smartphonen. Appen är gratis att ladda ner, men kommer med annonser. Den är kompatibel med enheter som kör Android 2.3 eller senare.