5 bästa smarttelefon för tonåringar och barn under $ 300 år 2020

Medan de flesta lärare skulle hävda att smartphones är djävulens arbete, är det att kunna kontakta ditt barn när som helst överväga långt negativa effekter som smartphones kan ha på barn. För att inte tala om att att försöka övertyga ett barn om att han eller hon inte behöver en smartphone bara för att andra barn har dem är en kamp bara de mest lejonhjärtade och ihärdiga föräldrarna bör försöka vinna.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy J7 LTE (2016) J710M / DS 16GB - 5, 5 \ "Dual SIM Factory Unlocked PhoneKolla pris på Amazon

MotorolaMoto G Plus (femte generationen) - Lunar Grey - 64 GBKolla pris på Amazon

BjörnbärBlackBerry PRIV Factory Unlocked Smartphone STV100-2 GSM UnlockedKolla pris på Amazon

DoogeeDOOGEE Y6 Max 3D 32 GB, 6, 5 tum 2, 5D Android 6.0 SmartphoneKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

När du vet att du förr eller senare måste köpa din son eller dotter en smartphone ändå, kan du lika gärna göra det nu och välja en som både din unga och din plånbok kommer att älska.

Glöm allt flaggskepp och avancerade enheter, till exempel den senaste och bästa iPhonen eller de dyra bezeless underverk från Samsung och andra premiumtelefonstillverkare. Ja, ditt barn skulle sannolikt dyrka dig som en gud i en vecka eller två om du gav dem en smart telefon, men vad är chansen att smarttelefonen kommer att leva ett långt och lyckligt liv och inte hamnar visa först på marken inom den första månaden?

Dessutom finns det inga väsentliga funktioner som medelstora och budgetenheter saknar jämfört med avancerade smartphones. Skillnaden består mest av byggnad och prestanda. Trenden har nyligen varit för avancerade smartphones att ha bakre paneler av glas, medan billigare enheter fortfarande fastnar i plast och aluminium. Och eftersom du inte vill ge ditt barn en smartphone som är mer ömtålig än framtiden för Storbritannien efter Brexit, är mellanklass- och budgettelefoner det bättre valet.

Det ger oss prestanda, vilket är vad du bör fokusera på när du väljer en smartphone till ditt barn. Välj en enhet som inte kämpar även under tyngre belastningar eftersom du kan vara säker på att den kommer att pressas till dess gränser. En skarp bakkamera och en kapabel framifrån kamera för selfies garanterar alla tonåringar lyckliga och alla föräldrar krymper, medan god batterilivslängd alltid är välkommen av alla.

Moto G5 Plus är krönad som kung i mellanklasskategorin, en snabb, all-metall smartphone från Motorola med stort hjärta och ännu större ambitioner. Qualcomm Snapdragon 625-processor med Adreno 506 GPU är den mobila motsvarigheten till Toyota Corolla. De kostar inte för mycket, men du kan satsa på att de kommer dig vart du vill åka, och du kan till och med njuta av åkturen.

Med utgångspunkt i dagens standard är den 5, 2-tums Full HD-skärm med Corning Gorilla Glass 3 och vattenavvisande nano-beläggning varken för stor eller för liten - den är bara perfekt för både mobilspel och bekväm användning på en hand.

Den bakre kameran på 12 MP har af / 1.7-bländare och en dubbel-LED-blixt för fotografering med svagt ljus, mycket exakt autofokus och stöd för 4K-videoinspelning med 30 bilder per sekund. Den framåtvända kameran har 5 MP och tar för en så prisvärd smarttelefon fina bilder.

För att komplettera allt, levereras Moto G5 Plus med den senaste versionen av Android-operativsystemet Nougat, som har en helt ny flerfönster, en virtual reality-läge och otaliga prestanda- och säkerhetsoptimeringar. För $ 299 är Moto G Plus mer än en säker satsning - det är den bästa mellanklass-smarttelefonen på marknaden.

Låt inte det inbjudande priset på endast $ 199 lura dig att tro att Samsung Galaxy J7 inte har några enastående funktioner. Som en av endast en handfull smartphones i prisklassen har den en framåtvänd kamera med en LED-blixt. Kameran har 5 MP och af / 1.9 bländare, och med blixten aktiverad tar den tydliga selfies även på natten. Den bakre kameran har 13 MP, f / 1, 9 och en 28 mm brännvidd.

Smarttelefoner från Samsung kommer med Super AMOLED-pekskärmar, som till skillnad från LCD-skärmar avger ljus från enskilda pixlar. Så när du visar en svart bild är de svarta pixlarna helt enkelt av och får inte ström. Följaktligen återger Super AMOLED-skärmar ofta färger mer exakt än LCD-skärmar och har högre kontrastrationer. Galaxy J7 har en 5, 5-tums HD-skärm, vilket motsvarar 267 pixlar per tum.

Exynos 7870-chipset från Samsung garanterar tillförlitlig, smidig prestanda och 3 000 mAh-batteriet lagrar tillräckligt med juice för att hålla smarttelefonen igång under en hel dag.

Medan de flesta barn vill äga en iPhone på grund av den coola faktorn, kan det inte förnekas att iPhones är bland de bästa smartphones i världen. Det enda problemet är att en ny iPhone kan få dig tillbaka så mycket som en anständig bärbar dator. Lyckligtvis kom Apple nyligen ut med Apple iPhone SE, som i huvudsak är samma telefon som iPhone 5s (med bättre specifikationer).

En Apple iPhone SE med 16 GB internt lagringsutrymme har för närvarande under $ 300. Till skillnad från de flesta moderna smartphones är det snyggt kompakt och enkelt att hålla i bara en hand tack vare 4-tumsskärmen. Den bakre 12 MP iSight-kameran var en av de bästa smarttelefonkamerorna när den släpptes, och den överträffar fortfarande de flesta mellanklass- och budgetkameror även under 2017.

IPhone SE drivs av Apples A9-chipset. Eftersom den stöder 64-bitarsarkitekturen fungerar alla de senaste iOS-apparna och framtida systemuppdateringar utan problem.

Vi är länge förbi glödlampan för fysiska smarttelefontangentbord. De flesta användare har kommit överens med den inneboende felaktigheten hos virtuella tangentbord. De flesta - inte alla. Det finns fortfarande vissa användare som svär vid det taktila feedback som det fysiska tangentbordet ger, och BlackBerry PRIV riktar sig uteslutande till detta marknadssegment. Om du har ett barn som tillbringar varje vakande timmars SMS och snabbmeddelanden, är en smartphone som PRIV mycket meningsfull.

Priset på BlackBerry PRIV har sjunkit dramatiskt sedan det släpptes, men ändå har hårdvaruspecifikationerna inte åldrats. Den 5, 4-tums skärmen med 1440 x 2560 pixlar erbjuder fantastisk bildkvalitet, 3410 mAh-batteriet har tillräckligt med kraft för att tåla upp till 22, 5 timmar blandad användning, och den 18 MP dubbla blixtkamera med Schneider-Kreuznach-optik och optisk bildstabilisering ger professionella bilder med liten ansträngning.

Som en trevlig bonus kommer PRIV med en mängd sofistikerade säkerhetsfunktioner som är utformade för att skydda användare mot hackning, skadlig infektion och stöld av data.

DOOGEE Y6 Max 3D är en extremt prisvärd smartphone med mycket stor 3D-skärm. Även om skärmen mäter 6, 5 tum är inte smarttelefonen i sig själv enorm (åtminstone ingen som du kan förvänta dig) och fastighetsskärmen är lätt att vänja sig vid.

Eftersom du behöver massor av processorkraft för att smidigt kunna rendera olika 3D-appar och spel, har DOOGEE utrustat Y6 Max 3D med chipsenheten MTK6750 och 3 GB RAM. 4300 mAh ska hålla upp till 2 dagar av måttligt tung användning, och det tar bara ett tag att ladda den till 100 procent tack vare närvaron av en snabbladdningsteknik. Det är svårt att tro att tillverkaren hade råd att använda en högkvalitativ 13 MP Samsung S5K3L8 bakkamera i stället för en generisk sensor från en OEM-tillverkare.

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy J7 LTE (2016) J710M / DS 16GB - 5, 5 \ "Dual SIM Factory Unlocked PhoneKolla pris på Amazon

MotorolaMoto G Plus (femte generationen) - Lunar Grey - 64 GBKolla pris på Amazon

BjörnbärBlackBerry PRIV Factory Unlocked Smartphone STV100-2 GSM UnlockedKolla pris på Amazon

DoogeeDOOGEE Y6 Max 3D 32 GB, 6, 5 tum 2, 5D Android 6.0 SmartphoneKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.