5 bästa smartklockor med pulsmätare 2020

Smartwatches har tjänat ett enda syfte sedan starten, förmågan att på något sätt komplettera smartphones. Även om idén att helt överta smarttelefoner inte har verkat (ännu) har smartwatches förblivit en nischprodukt. Med fitness wearables som betjänar ett annat segment, beslutade företag klokt att blanda de två segmenten i ett, varför marknaden för närvarande har gott om smartwatches som också är utmärkta fitness trackers.

ProduktvarumärkenamnPris

FitbitFitbit Charge 3 Fitness Activity TrackerKolla pris på Amazon

FitbitFitbit Ionic GPS Smart WatchKolla pris på Amazon

GarminGarmin Forerunner 235, GPS Running WatchKolla pris på Amazon

WithingsWithings / Nokia | Stål HR Hybrid SmartwatchKolla pris på Amazon

LetsfitLetsfit Fitness Tracker HR, Activity Tracker Watch med pulsmätareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Hjärtfrekvensspårning är en av de avgörande funktionerna som en användare letar efter i en fitness-tracker eller till och med ett smartur för den delen. Därför beslutade vi att sammanställa en lista över några av de bästa smarturet med pulsmätare som du kan köpa 2020. Valet var uppenbarligen inte lätt, men vi har kommit med fem smartur som du definitivt bör kolla in. Så låt oss ta en titt.

5 bästa smartklockor med pulsmätare

Fitbit Ionic

Fitbit har gjort fitness trackers länge. Emellertid har företaget snabbt övergått till ett ordentligt smartwatch-tillverkande företag, även om fokus fortfarande kvarstår på att förbättra fitnessutrustningen. Ionic är ett smartur i dess kärna, med sin förmåga att prestera tillsammans med din smartphone som följeslagare. Men det är också en utmärkt fitness tracker med en pulsmätare ombord. Den synkroniseras med Fitbit-appen på din smartphone (Android eller iOS) vilket gör kontinuerlig spårning av hjärtfrekvensen till en absolut bris med just detta erbjudande.

Vidare kan du också spela låtar naturligt på Ionic (200+ låtar), medan du också kan ta med dina Pandora-spellistor. Tyvärr stöds det inte andra streamingtjänster. Du kan dock använda en tredje parts tjänst för att synkronisera spellistor från leverantörer som Spotify. Fitbit Ionic är ett utmärkt smartur och en ännu bättre pulsspårare, särskilt med tanke på att det finns i ett relativt mindre paket. Om du letar efter ett omfattande smartur som också kan varna dig om dina ökande hjärtfrekvens är Fitbit Ionic ett mycket bra val. Ionic förväntas vara tillbaka i lager på Amazon från och med 23 januari med en prislapp på $ 237, 99.

Garmin Forerunner 235

Garmin är inte så långt efter när det gäller fitnessutrustning. Detta företag är känt för alla typer av teknik verkligen, inklusive dedikerade GPS-bildskärmar. Garmins förflyttning till smartwatchvärlden är dock inte så nyligen. Med Forerunner 235 har företaget tydligt upptäckt vad en smartwatch verkligen kan vara. Forerunner 235 levereras med en cirkulär display, dedikerad GPS och en pulssensor, batteritid på upp till 9 dagar (13 timmar med GPS) och smartphoneaviseringar inklusive samtal och textmeddelanden.

Eftersom den har en egen GPS-sensor kommer batteritiden förväntat att bli en stor hit om du alltid håller på den hela tiden. Så det verkar klokt för dig att ladda upp enheten så snart du använder GPS på körning eller under navigering. Det bästa med detta bärbara är att dess display är tydligt synlig även under starkt dagsljus. Garmin's Forerunner 235 är definitivt ett attraktivt erbjudande och kan hämtas från Amazon för 246, 98 $.

Fitbit Charge 3

Detta är en lätt tonad version av den ovannämnda Fitbit bärbara, även om det inte betyder att detta är mindre kapabelt. Charge 3 levereras med en ganska anständig LCD-panel ombord, som kanske inte gör vad en smartwatch brukar göra, men den kan visa aviseringar från både inhemska och tredjepartsappar, vilket är vad de flesta smartwatches gör i alla fall. Laddningen 3 har kontinuerlig pulsspårning och har en batteritid på 7 dagar, vilket är fantastiskt med tanke på alla funktioner som den utför.

Det är en aktivitetsspårare framför allt, vilket också innebär att du får utmärkt sömnspårning i tandem med Fitbits mobilapp. Du kan spåra ljus, djup och REM-sömn exakt på din mobila enhet med laddning 3. Du kan också få vädervarningar på handleden utan att du behöver telefonen. Med dessa funktioner i åtanke verkar Charge 3 vara ett tilltalande alternativ för nästan alla. Till $ 129, 95 är det betydligt billigare än dedikerade smartur. Detta paket ingår i små och stora band för extra personalisering.

Withings Steel HR

Withings och Nokia har samarbetat för detta konstverk, enkelt känt som Steel HR. Denna aktivitetsspårare och smartwatch kommer med en mängd funktioner, som inte är alltför uppenbara med ett första glimt av enheten. Genom att hålla sig till en konventionell design har Withings och Nokia beslutat att behålla ett diskret utseende och låta funktionerna prata. Steel HR stöder hjärtfrekvensspårning, smartphoneaviseringar och ett batteri som kan ta upp till 25 dagar. Den har ett reservläge, vilket hjälper det att driva det till ytterligare 20 dagar, även om du bara kan hålla tiden och aktivitetsspårningen aktiverad på enheten.

Det faktum att du kan ändra hur du använder den här enheten är det som gör den till en så spännande enhet att äga. Withings / Nokia Steel HR finns på Amazon för bara 179, 95 $.

Letsfit Fitness Tracker HR

Detta är något för de budgetorienterade kunderna. Letsfit är ett lite känt företag inom segmentet wearables, men är fortfarande det bästa bästsäljande företaget inom detta segment på Amazon. Det beror främst på sin aggressiva prisstrategi och löfte om att erbjuda mer i ett billigare paket. Den här enheten stöder hjärtfrekvensspårning, smartphone-aviseringar, sömnspårning och så vidare. Detta innebär att batteriet ombord (laddningsbart) kan pågå i upp till fem till tio dagar beroende på din användning.

För en enhet som är så liten att innehålla hjärtfrekvensövervakning är det ganska fantastiskt, men med tanke på hur marknaden växer är det knappt en överraskning. Letsfit är bara en av flera tillverkare som erbjuder billiga produkter med hög prestanda för massorna. Min anledning till att välja detta är också för att det finns i ett brett utbud av färger, nästan förstöra dig för val. Det kommer också med 12 månaders garanti, vilket är bra. Denna praktiska fitness tracker kommer att ställa dig tillbaka med bara $ 29.94 på Amazon just nu.

ProduktvarumärkenamnPris

FitbitFitbit Charge 3 Fitness Activity TrackerKolla pris på Amazon

FitbitFitbit Ionic GPS Smart WatchKolla pris på Amazon

GarminGarmin Forerunner 235, GPS Running WatchKolla pris på Amazon

WithingsWithings / Nokia | Stål HR Hybrid SmartwatchKolla pris på Amazon

LetsfitLetsfit Fitness Tracker HR, Activity Tracker Watch med pulsmätareKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.