5 bästa smarta luftkonditioneringsapparater 2020

Luftkonditioneringsapparater är ett krav för områden där det inte finns någon centralvärme eller kylning tillgänglig. Men visste du att du nu kan köpa smarta luftkonditioneringsapparater som kan styras med din smartphone, så att du i princip kan slå på den när du är på väg hem från jobbet. Några av dem arbetar till och med Alexa, så att du kan styra funktionerna med bara din röst.

Smarta luftkonditioneringsapparater

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

FrigidaireFrigidaire 12.000 Btu Cool Connect Smart bärbar luftkonditionering549

Kenmore SmartKenmore Smart 04277087 Rum luftkonditionering, 8000 BTU309, 99

QuirkyQuirky + GE Aros Smart Window Air Conditioner250

FrigidaireFrigidaire Smart Window Air Conditioner, Wi-FI, 8000 BTU, 115V, kompatibel med AlexaKontrollera pris

RollibotRolliCool bärbar luftkonditioneringKontrollera pris

Eftersom de flesta av dem har en dedikerad applikation kan de till och med berätta hur mycket energi som har förbrukats upp till en viss dag, vilket håller dig informerad om din användning. Anpassade tidtagare är inget nytt för luftkonditioneringsapparater, men det faktum att du kan ställa in dem direkt från din smartphone ger en helt ny komfort.

Så låt oss titta på de bästa smarta luftkonditioneringsapparater du kan köpa.

5 bästa smarta luftkonditioneringsapparater

Frigidaire Smart Window AC

Frigidaire är inte främling för smarta AC-apparater, eftersom du kommer att ta reda på det i slutet av denna lista. Denna speciella enhet kommer med Alexa-stöd och en dedikerad smartphone-app så att du kan schemalägga dess körning, kontrollera temperaturen eller till och med slå på och stänga av enheten när som helst. De sneda ventilerna erbjuder omfattande kylning till hela rummet. Företaget nämner att luftkonditioneringsapparaten är idealisk för rum på upp till 350 kvadratfot i storlek. Enheten är energieffektiv och har fått Energy Star-certifieringen 2016.

Om du har ett hem fullt av Alexa-aktiverade enheter kommer tillägget av detta Frigidaire smarta fönster AC att komplettera dem mycket bra. Det är ganska kostnadseffektivt också, prissatt till under $ 300 på Amazon just nu. Lager kan dock vara begränsade, så användare rekommenderas att skynda sig.

Quirky + GE Aros

Denna produkt har lanserats av Quirky och GE, där den senare är ett decennium gammalt start medan GE är en branschpionjär när det gäller hushållsapparater. AC använder företagets Wink-app, så att du kan kontrollera luftkonditioneringen från praktiskt taget var som helst. Du kan till och med låta appen veta din plats och slå på eller stänga av AC baserat på din närhet till enheten.

Eftersom detta är en smart växelström kan den lära av dina kylplaner och växla automatiskt till det kylläge du väljer. Appen ger dig också insikter om din energianvändning, så att du kan rampa upp eller skära ned i enlighet därmed. Även om smartphone-appen är extremt praktisk, har enheten också kapacitiva knappar för att låta dig använda dess funktioner manuellt. Eftersom det är ett fönsterluftkonditioneringsapparat kommer du idealiskt att placera det på marknivå, vilket gör det lättare att använda.

Liksom med AC som vi talade om ovan, kan denna enhet kyla ett rum på upp till 350 kvadratmeter i storlek, vilket är tillräckligt för de flesta sovrum. Wink-appen som används för att använda luftkonditioneringsapparaten är väl designad och erbjuder alla grundläggande detaljer du behöver om din enhet.

En luftkonditionering av denna kaliber kommer dock inte att bli billig. Amazon säljer för närvarande produkten för $ 1099.99, vilket gör detta till en av de dyraste produkterna på vår lista.

Kenmore Smart 04277087

Det här ser ut som ett standardfönster AC, men låt inte utseendet lura dig. Det stöder Alexa ur lådan, förutsatt att du har en Amazon Echo eller annan kompatibel produkt. Företaget specificerar till och med den ljudnivå som AC kan röra (57 decibel), vilket är anständigt för en produkt av denna storlek. Detta fönster AC är Energy Star-certifierat, så du behöver inte oroa dig för energieffektivitet här.

Den har en standardkontrollpanel på enheten, medan den också kan styras med Kenmore Smart AC-applikationen i Google Play Store. Om du har en Alexa-enhet rekommenderar företaget att du aktiverar Kenmore Smart-skickligheten från Alexa Skill Store. Enheten har tre fläkthastigheter och kan kyla ett rum på upp till 350 kvadratmeter. Filtrarna kan enkelt tas bort och tvättas av användaren. Den 8 000 BTU-enheten är endast prissatt till $ 279, 99 på Amazon just nu.

Frigidaire Cool Connect Smart

Detta är den andra Frigidaire smart AC på denna lista, och med goda skäl. Den har en unik cylindrisk form och en bärbar yttre, så att den kan transporteras till ett valfritt rum. Detta gör det till ett otroligt mångsidigt erbjudande, vilket ger det flexibilitet som inga andra konkurrerande luftkonditioneringsapparater erbjuder. Den här enheten är 12 000 BTU och erbjuder täckning i ett område upp till 550 kvadratmeter. Detta innebär i sin tur att det kan erbjuda kylning över ett större utrymme än andra smarta fönster AC, vilket är ett välkommet tillskott.

Denna bärbara växelström kommer med en 24-timmars av / på-timer och har tre kylhastigheter och tre fläkthastigheter, och erbjuder otroligt mycket mångsidighet vad gäller dina kylbehov. Med tanke på enhetens form kan användare förvänta sig att luftflödet inträffar i 360 graders vinkel, vilket täcker hela rummet under processen. Naturligtvis kan den ansluta till Frigidaire Smart-appen, så att du kan styra dess funktioner med bara din smartphone. Detta praktiska bärbara luftkonditioneringsapparat av Frigidaire kan köpas för $ 599 på Amazon.

RolliCool COOL208

Detta är vårt andra bärbara luftkonditioneringsapparat på vår lista, men med en viktig skillnad - Alexa. Du kan använda en parad Alexa-enhet för att styra luftkonditioneringsapparaten med din röst. Vidare kan du ladda ner RolliCool-appen för att kontrollera alla dess funktioner från din telefon eller surfplatta. Detta är en 10.000 BTU-enhet som är idealisk för områden på upp till 450 kvadratmeter. Hjulen under AC gör det lättare att rulla runt de olika rummen på ditt hem eller på kontoret.

När det gäller energieffektivitet kommer RolliCool COOL208 med ett miljövänligt köldmedium R410A, så förvänta dig inte att skänka ut en förmögenhet på verktygsräkningar varje månad. Enheten levereras också med en avfuktare samt en fläkt för regelbunden drift. Den här enheten ställer dig tillbaka med $ 299, 99 på Amazon just nu.

Smarta luftkonditioneringsapparater

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

FrigidaireFrigidaire 12.000 Btu Cool Connect Smart bärbar luftkonditionering549

Kenmore SmartKenmore Smart 04277087 Rum luftkonditionering, 8000 BTU309, 99

QuirkyQuirky + GE Aros Smart Window Air Conditioner250

FrigidaireFrigidaire Smart Window Air Conditioner, Wi-FI, 8000 BTU, 115V, kompatibel med AlexaKontrollera pris

RollibotRolliCool bärbar luftkonditioneringKontrollera pris