5 bästa Skype-headset 2020

Konferenssamtal är ett av de viktigaste behoven i alla företag. Med detta i åtanke är appar som hjälper till med detta mycket hjälpsamma. Skype är en av de mest använda apparna där ute, och med goda skäl. Men inte alla kan prata på Skype på sin högtalare, det är där Bluetooth-headset kommer in i ekvationen.

ProduktvarumärkenamnPris

PlantronicsPlantronics Voyager Legend trådlöst Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

JabraJabra Stealth Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

Sennheiser Enterprise SolutionSennheiser Presence UC ML (504575)Kolla pris på Amazon

PlantronicsPlantronics Voyager 5200 trådlöst Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

MPOWMpow Pro Trucker Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Vi ska prata om fem av de bästa Skype-headset som finns på marknaden idag för att hjälpa dig att få ut det bästa av dina Skype-samtal. Appen används för såväl affärsmässig som personlig användning, och dessa Bluetooth-headset kan hantera både video- och ljudsamtal med relativt enkelhet. Vi kommer att prata om headset i olika prissegment, så det finns något för alla. Så låt oss ta en titt.

5 bästa Skype-headset

Plantronics Voyager 5200

Detta är en av de mest avancerade Bluetooth-headseten där ute med totalt fyra mikrofoner ombord för kristallklart ljud under samtal. Den använder Plantronics röstavkänningsteknik för att besvara eller avvisa telefonsamtal baserat på din röst. Kuddspetsen på Voyager 5200 passar perfekt för de flesta öron, även om den sannolikt kommer att bero på användaren. Headsetet kan kopplas ihop med din smartphone eller dator med NFC / Bluetooth, så du är inte begränsad till bara ett alternativ med Voyager 5200.

Företagets WindSmart-teknik ser till att det mesta av bakgrundsljudet är avstängt från ditt samtal, vilket säkerställer en smidig och problemfri konversation. Headsetet låter användaren diktera meddelanden, men det kan inte läsa in inkommande meddelanden till användaren. Så dess funktionsuppsättning går utöver Skype och kan också användas i andra appar. Voyager 5200 har en batteritid på 6-7 timmar, vilket är ganska anständigt för ett mono Bluetooth-headset. Headsetet har anständiga recensioner från kunder på Amazon och kan köpas för 86, 69 dollar, vilket är ganska anständigt med tanke på vilken typ av funktioner det har ombord.

Mpow Pro Trucker

Detta headset kommer också med fyra brusreducerande mikrofoner ombord, så du bör inte ha några problem med att ha en tydlig konversation med Pro Trucker. Det bästa med det här headsetet är att det är justerbart, så att du får perfekt passform innan du går på de långa samtalen. Headsetet kan också spela musik, även om det troligtvis är irriterande att bara spela musik i ett öra. Företaget nämner att headsetet har en taletid på 12 timmar, vilket är oerhört användbart under resor.

Vidare kan du koppla ihop två smartphones med den här enheten, vilket är praktiskt om två personer delar headsetet eller om du vill para detta med din smartphone och surfplatta tillsammans. Headsetet har en rad på 30 fot, så att du kan gå fritt runt ditt hem eller kontor även när du är borta från den anslutna enheten. Headsetet finns i tre attraktiva färger på Amazon. Varje variant kostar endast $ 20.99, vilket gör detta till ett av de budgetvänliga alternativen.

Sennheiser närvaro

Sennheiser är ett varumärke som är synonymt med premiumljudprodukter, och Presence-headsetet besvikar inte en bit. Headsetet levereras med HD Voice Clarity Technology ombord, vilket möjliggör en smidig och problemfri konversation med dina nära och kära. Headsetet kommer också med SoundGuard-teknik ombord, vilket tar bort ljud från ditt samtal som är för högt (decibel). Detta är en mycket viktig funktion att ha eftersom det kan skydda dina öron från onödig skada.

Det finns flera andra tekniker ombord som företaget pratar om. Dessa är inga gimmicky funktioner, eftersom de hjälper dig att eliminera bakgrundsbrus samt vind som kommer din väg. Det är ganska avancerat vad gäller headset. Det parar över Bluetooth, och företaget nämner en batteritid på upp till 10 timmar, vilket är anständigt med den typ av funktioner som det packar. Headseten kan köpas för cirka $ 150 från en mängd säljare på Amazon.

Plantronics Voyager Legend

Detta är det andra Plantronics-erbjudandet på denna lista, vilket inte är någon överraskning med tanke på den typ av kvalitetsutrustning som företaget gör. Voyager Legend är något äldre på marknaden och byggdes ursprungligen med Bluetooth 3.0-stöd. Men det stöder Bluetooth 4.0 på nyare enheter, så det är inte ett stort problem. Headsetet har en P2i-beläggning som gör det vattentåligt. En kombination av tre mikrofoner används här för att avbryta onödigt brus från bakgrunden.

Liksom det andra Plantronics-headsetet som vi talade om ovan, kan detta också svara och ignorera samtal med ett röstkommando med ett ord. Så när det gäller funktioner är Plantronics Voyager Legend verkligen där uppe med det bästa. Vi måste också nämna designen här, som är elegant men ändå väldigt hållbar. Detta är ett av företagets mest populära headset, så det är vettigt att fånga detta, särskilt om du är ute efter ett nytt headset.

Du kan få headsetet för så låga som $ 69.99 på Amazon, även om det inte kommer med företagets förpackning ombord. Du kommer dock fortfarande att få headsetet såväl som tillbehör och dokumentation med förpackningen. Om du är för bekymrad över allt detta kan du få standardförpackningen genom att betala ytterligare $ 4.

Jabra Stealth

Jabra är inte främling för Bluetooth-headset för konferenssamtal, och Stealth gör ingen besvikelse. Det kommer med en ganska spännande design och en öronspets speciellt utformad för långvarig användning.

En av funktionerna som jag personligen älskar är det faktum att du kan hitta headsetet när det går förlorat i ditt hem eller någon annanstans. Den använder GPS-spårning för att spåra ditt headset, så tack vare Jabra Assist-appen kan du hitta det även utomhus. Med tanke på headsetets lilla storlek garanterar en sådan funktion att headsetet inte går förlorat för gott.

Den kan hantera ljud och samtal på relativt enkel sätt, där Amazon bara ber $ 68, 95 för det. Se till att kolla in det.

ProduktvarumärkenamnPris

PlantronicsPlantronics Voyager Legend trådlöst Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

JabraJabra Stealth Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

Sennheiser Enterprise SolutionSennheiser Presence UC ML (504575)Kolla pris på Amazon

PlantronicsPlantronics Voyager 5200 trådlöst Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

MPOWMpow Pro Trucker Bluetooth-headsetKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.