5 bästa skräckspel 2020

Skräck är en av de mest komplicerade genrerna och svårt att få rätt. Vi har sett ett gäng romaner och filmer som har satt riktmärket för vilken skräck som ska vara. Men hur är det med spel? Vi har de också i överflöd. Men korrekt spel är tufft för den dagliga användaren. Tack och lov finns det några dedikerade mobilspel som låter dig spela hemifrån eller när du är borta. Dessa spel hjälper dig i allmänhet att döda tiden och kan ibland vara väldigt beroendeframkallande, särskilt de med zombie-teman.

Så vad är några av de bästa skräckspelen tillgängliga för Android just nu? Det finns gott. Men vi kan inte komma igenom dem alla, så låt oss prata om de fem bästa spelen som kan vara skrämmande på deras eget sätt. Så utan att vänta längre, här är fem av de bästa skräckspel tillgängliga för Android just nu.

5 bästa skräckspel

Into the Dead 2

Om du känner till Into the Dead, hittar du dig som hemma med den här titeln. För dem som inte vet är detta ett allmänt populärt zombiespel som har lockat miljoner användare från hela världen. Det finns flera spel i den här genren, men den här är den roligaste. Spelet består av standardkapitel uppdelade i 60 etapper, och en mängd olika utmaningar i spelet för att leda dig uppåt på stegen. Berättelsen utvecklas ständigt, vilket innebär att det finns flera sätt spelet kan avsluta. Detta ger en mer spännande upplevelse eftersom en användares spel kommer att skilja sig från den andra.

För att göra dödande zombies ännu mer tillfredsställande finns det en mängd olika vapen att välja mellan. Du kan också välja att gå efter zombierna med en kniv eller helt enkelt till fots. Det olika spelet gör att du kan nå en viss slutsats med flera metoder. Naturligtvis blir svårigheten hårdare och hårdare när du går igenom spelet. Det betyder att dina vapen måste uppdateras regelbundet för att matcha mängden zombies som kommer mot dig. Det är också här köp i appen kommer in, vilket hjälper dig att höja din utrustning för att bekämpa fienden mer effektivt.

Appen kan kräva en internetanslutning för att fungera smidigt, och det rekommenderas att vara på Wi-Fi. Du kan ladda ner Into the Dead 2 gratis, men det finns annonser och några köp i appen på plats. Du kan köra spelet så länge du har en Android-smartphone eller surfplatta som kör Android 4.1 eller högre.

DISTRAINT: Pocket Pixel Horror

Detta är ett av de mest spökande spel som jag har stött på. Det verkar inte så skrämmande, men när berättelsen fortskrider upptäcker den några lager som kan skrämma de flesta. Det har ett fint meddelande också, vilket hjälper. Detta är en port från PC-versionen, vilket innebär att utvecklaren var tvungen att göra några ändringar i appen innan de distribuerade till Play Store. Naturligtvis har utvecklaren gjort ett fantastiskt jobb med den här appen och vi rekommenderar starkt att du provar detta om du är i skräckspel.

Du spelar som Price, huvudpersonen och följer hans historia. Utmaningarna är ganska intressanta, och hela spelet bör ta ungefär fyra timmar att slutföra. Detta är psykologisk skräck som bäst, så fortsätt med försiktighet om du blir rädd för lätt. Spelet är inte tungt på grafik, men spelet såväl som bakgrundsmusiken ger en spännande upplevelse totalt sett. Spelet kan laddas ner gratis från Play Store, även om du måste ta itu med annonser. Det finns ett köp i appen för $ 1, 49 som låter dig njuta av spelet utan annonser. När det gäller kompatibilitet bör en enhet med Android 4.0 (eller bättre) göra jobbet.

Dead Effect 2

Detta är uppföljaren till det populära zombiedödande spelet Dead Effect. Den andra iterationen ger en förnyad gameplay och några spännande tillägg för att göra spelet ännu bättre. Du kan ha tre karaktärer här, alla helt anpassningsbara med massor av vapen och kroppsdelar (för zombies) att välja mellan. Detta spel behöver inte nödvändigtvis multiplayer-interaktion eftersom det har en lång kampanj med en spelare som kan pågå 20+ timmar. Om du har sätt att ansluta din telefon till en större skärm rekommenderar vi starkt att du spelar den med en Bluetooth-kontroller.

Spelet är designat för SHIELD också, så om du äger en av NVIDIA: s konsoler bör spelet vara i nivå med de flesta moderna konsoler. Grafiken kommer definitivt att imponera på användarna eftersom det finns flera nya element som läggs till i mixen. Om du är ny i Dead Effect-franchisen är detta förmodligen det bästa spelet att börja med. Spelet kan laddas ner gratis och stöds av annonser. Du kan uppgradera dina vapen och andra aspekter med köp i appen. Spelet är kompatibelt med enheter på Android 4.1 och senare.

Jag har ingen mun

Detta är ett otroligt populärt spel tillbaka på 90-talet i form av en PC-titel baserad på novellen "I Have No Mouth, And I Must Scream" av Harlan Ellison. Spelet kommer att påminna dig om de klassiska spelen på 90-talet med mestadels pixel och skakiga karaktärer. Det ökar spelets vädjan, för att vara ärlig, och jag skulle inte ha det på något annat sätt. Det finns också anpassningsbar musik, även om valet är ganska begränsat.

Du kan bekvämt växla mellan pekläge och klassiskt läge, så att du kan spela som du vill. Det finns fem karaktärer i spelet som är de överlevande av en massutrotning. Dessa fem personer straffas för att leva odödligt i denna nya värld för att betala för sina synder. Varje karaktär kan gå igenom resan på olika sätt, vilket ger flera avslut till mixen. Pussel kan säkert kittla din hjärna lite och kan vara tidskrävande att lösa ibland. Spelet är dock inte gratis. Du måste betala ut $ 3, 99 för detta i Play Store. På uppsidan får du inte annonser eller andra köp i appen, du får hela spelet till det nämnda priset. Se till att kolla in det från Play Store.

Rusty Lake Hotel

Detta är ett ganska spöklikt spel på egen hand, som erbjuder ett ganska catchy soundtrack och ett spel som består av 6 rum. Varje rum har sin egen musik, vilket bidrar till den totala upplevelsen. Det finns mycket mystik och spänning med spelet, där hjärnteatern testar din mentala förmåga effektivt. Du kan samla saker längs vägen för att använda dem under din resa. Det är ett unikt spel med en varierad typ av karaktärer, vilket är något som vi inte stöter på så mycket. Alla karaktärer är förresten djur. Rusty Lake Hotel kostar dig $ 1, 99 och kommer med inga annonser eller köp i appen.