5 bästa skärmskydd för Kindle Paperwhite

Vi har alla varit där. Vi har en telefon, en surfplatta, en e-läsare eller ett handhållet spelsystem vi älskar och bestämmer oss för att dela något roligt, söt eller lysande med någon annan ... vi vinklar skärmen så att de ska se ut och istället når de ut! Om du är något liknande oss en lång långsam "Nooooo!" Går igenom ditt sinne; tillsammans med tanken på att ta bort den - av någon anledning kommer den signal som din hjärna skickade bara inte att komma till dina händer i tid. Du tittar på skräck när deras hand nu magiskt droppar i veckagammat utsläppt läsk, glass och sucker fast vid fingrarna ansluter till din värdefulla pekskärm! Okej, vi kanske är lite överdramatiska; Men det finns många skäl till att vi alla väljer att skydda våra skärmar. Det kan vara en mindre version av scenariot ovan eller bara tanken på att du vill hålla skärmen som ny så att den inte är belagd med repor på en vecka. Med det i åtanke, låt oss ta en titt på de fem bästa skärmskyddarna för ditt Kindle Paperwhite!

ProduktvarumärkenamnPris

amFilmamFilm Kindle skärmskyddKolla pris på Amazon

SupershieldzSupershieldz för Kindle PaperwhiteKolla pris på Amazon

Tech ArmorTech Armor Kindle PaperwhiteKolla pris på Amazon
ArmorSuitArmorSuit Amazon Kindle PaperwhiteKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

amFilm skärmskydd

Vårt val av femte plats, amFilm, är ett utmärkt alternativ som kommer med två skärmskyddare, i händelse av att du krossar en installation eller i slutändan behöver byta ut den på vägen. Detta kit som levereras med allt du behöver för att fästa det på ditt pappersvit skulle ha varit mycket högre på vår lista om det fungerade för modeller som är nyare än 2014. Ändå, om din Paperwhite är några år gammal hittar du inte ett bättre alternativ att hålla skärmen ser ny medan den skyddar mot damm, repor, repor och till och med håller skärmen ser helt ny! Om du inte använder en äldre Paperwhite fortsätt att läsa!

Köp det nu: Amazon

Supershieldz skärmskydd

Supershieldz skulle också ha kvalificerat sig som nummer ett i stället för sin nuvarande nummer fyra plats om den fungerade för de senaste modellerna snarare än för 7: e och 8: e generationen. Men om du har en av dessa är detta ett utmärkt val med en kristallklar skärm som du säkert inte kommer att ha fingeravtryck som gör din vy oskarp! Detta är unikt bland skärmskyddarna genom att det är tillverkat av 9 timmars hårdhetsnivå härdat glas som ger skydd mot damm, repor och till och med oljor i huden och samtidigt ger dig en 100% bubbelfri installation!

TechArmor skärmskydd

Var inte rädd om du har den senaste versionen (2020 / 10th Generation) av Kindle Paperwhite. Tech Armor-skärmskyddet kommer att hålla det lika säkert som om du bara slog en rustningsdräkt på saken! Din skärm ser tillräckligt tydlig ut om du antar att det inte fanns något på den. Att applicera Tech Armor på din Paperwhites skärm bör vara tillräckligt enkelt för att du bara behöver ett skärmskydd ... även om de skickar tre så njut av att dela dem med vänner eller lägga ett par ifrån om du behöver byta skärmskydd på vägen.

ILLUMISHIELD Skärmskydd

Du kan inte gå fel med nummer två, ILLUMISHIELD. Dessa skärmskydd finns i ett tre paket med kristallklart anti-bubblande bländning vilket minskar fantastiken. Beställ ett paket idag och vila enkelt med kunskapen om att du inte kommer att behöva oroa dig för en skrapad skärm och att du inte kommer att behöva oroa dig för bländning när du drar ut ditt Kindle Paperwhite för att läsa medan du ligger på strand!

ArmorSuit Ultra Tough Screen Protector

ArmorSuit är vårt första val och är ett utmärkt val med unika funktioner som det är förmågan att själv läka små repor i själva skärmskyddet. Detta extremt tuffa USA-gjorda skärmskydd har inbyggd UV-skärmning för att förhindra gulning över tid så att du aldrig behöver oroa dig för något mindre än kristallklart visning. ArmorSkin har till och med en utmärkt garanti för att någonting skulle gå fel! Du kan inte gå fel att plocka upp en ArmorSkin till din Paperwhite idag!

Dom

Oavsett om din Kindle Paperwhite är några år gammal eller helt ny idag är vi glada över att kunna hjälpa dig att välja mellan flera utmärkta alternativ för att få din skärm att se så ny ut den dagen du köpte den flera år från och med nu. En fördel för alla skärmskydd som listas ovan är att de alla har en mikrofiberduk som ger dig verktygen för att hålla ditt nya skärmskydd rent när det har applicerats. Medan ArmorSuit leder paketet är vi helt säkra på att du beroende på vilken pappersvit version du är nöjd med med någon av de skärmskydd som anges ovan.

ProduktvarumärkenamnPris

amFilmamFilm Kindle skärmskyddKolla pris på Amazon

SupershieldzSupershieldz för Kindle PaperwhiteKolla pris på Amazon

Tech ArmorTech Armor Kindle PaperwhiteKolla pris på Amazon
ArmorSuitArmorSuit Amazon Kindle PaperwhiteKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.