5 bästa Samsung Flash Drive 2020

Det råder ingen tvekan om att du har hört namnet Samsung tidigare. Samsung har sina händer i massor av olika branscher. De tillverkar alla typer av apparater, bärbara datorer, Chromebooks, smartphones, surfplattor och mindre kända tankar. Det i åtanke är du förmodligen inte förvånad över att höra att de gör flash-enheter heller. De kanske inte är lika produktiva som SanDisk på detta område, men Samsung gör faktiskt några riktigt bra flash-enheter för datorer och smartphones. Om du vill ta hand om en, kolla in vår lista nedan. Här är våra bästa val.

Samsung Flash Drive

bildvarumärkeproduktpriserna

SamsungSamsung MUF-128AB / AM FIT Plus 128 GB - 300 MB / s USB 3.1 Flash Drive29, 99

SamsungSamsung BAR Plus 128 GB - 300 MB / s USB 3.1 Flash Drive Titan Grey (MUF-128BE4 / AM)27, 98

SamsungSamsung 32 GB USB 3.0 Flash Drive Duo (MUF-32CB / AM)19, 00

SamsungSamsung 32 GB BAR (METAL) USB 3.0 Flash Drive (MUF-32BA / AM)16, 99

SamsungSamsung 64 GB USB 3.0 Flash Drive Fit (MUF-64BB / AM)0, 00

Samsung 32 GB BAR

Samsung BAR, tillverkad av metallkonstruktion, har funnits under en tid i ett par olika versioner. Det slutar med USB 3.0-teknik, så filöverföringshastigheterna är ganska snabba upp till 150 MB per sekund. Det finns en mängd lagringsalternativ för Samsung BAR, som kommer in på 32 GB, 64 GB och 128 GB. Med det i åtanke finns det ett brett utbud av lagringstyper för alla olika behov. Den har NAND flash-teknik inbyggd, så du borde kunna få en hel del användning av den här innan du behöver en ersättning. Den är verkligen beständig också med vattentätning, chockbeständighet och till och med dammbeständighet. Du kan till och med sätta den här saken under en magnet, och den kommer inte att förlora sina data!

Samsung BAR Plus

Om du letar efter något ett steg ovanför Samsung BAR, kanske du är intresserad av Samsung BAR Plus. Den har fortfarande den metallkonstruktionen, så flashenheten har en premiumkänsla. Det har också fått en helt ny design, vilket ger den ett mer futuristiskt och dystopiskt utseende. Denna flashenhet har faktiskt USB 3.1-teknik inbyggd, så dataöverföringshastigheterna är mycket högre med hela 500 MB per sekund. Den här flashenheten finns bara i 128 GB lagringsalternativ, men finns att köpa i guld eller svart. Det hackar bakåtkompatibilitet med USB 3.0 och USB 2.0, så att använda detta med en äldre dator kommer att vara bra, men hastigheterna kommer att vara långsammare eftersom enheten måste anpassa sig till datorns teknologier.

Samsung Flash Drive Fit

Om du vill ha något lite mer portabelt kan Samsung Flash Drive Fit vara uppe i gränden. Det finns 32 GB, 64 GB och 128 GB lagringsalternativ. Flash-enheten är bokstavligen lika liten som en Bluetooth-mottagare för en mus. Att säga att denna flashenhet är bärbar skulle i så fall vara en underdrift. Det har ett metallhölje, så chipet inuti flashenheten förblir säkert. Med NAND flash-teknik får du USB 3.0-överföringshastigheter som slår cirka 150 MB per sekund. Det är vattentåligt och har 5-årsgaranti om du stöter på tillverkarens defekter över hela livslängden.

Samsung 32 GB Flash Drive Duo

Behöver du något som snabbt kan överföra filer mellan din telefon och din dator? Då är Samsung 32 GB Flash Drive Duo i ditt hjulhus. Detta är en 2-i-1-flashenhet, med en USB-A-anslutning på ena sidan och mikro-USB på den andra sidan. Visst, telefoner kanske rör sig mot USB-C, men den dominerande porten är fortfarande mikro-USB, så detta har fortfarande massor av användning. Den är smal och har en metallkonstruktion, så du får den eleganta premiumkänslan. Med NAND-teknik och USB 3.0-stöd kommer du att få överföringshastigheter i intervallet 150 MB per sekund, vilket gör att överföra ditt fotobibliotek till en lek.

Samsung MUF-128AB

Sist, men säkert inte minst, vill du inte skicka Samsung MUF-128AB. Detta är en annan smal USB-flashenhet som Samsung Flash Drive Fit, bara den här är fullpackad med mycket bättre teknik. Visst, det är storleken på en Bluetooth-mottagare för ett tangentbord eller en mus, men denna flashenhet kan innehålla hela 128 GB lagringsutrymme. Och med USB 3.1-teknik inbyggd kommer överföringshastigheterna att flyga med upp till 300 MB per sekund. Om du behöver något liknande för att vara på språng, finns det till och med ett nyckelringhål inbyggt i skalet för användning under körning.

Dom

Samsung tillverkar massor av olika USB-flashenheter, och många av dem liknar en premiumkvalitet som du inte kunde få någon annanstans. Oavsett om du behöver snabba dataöverföringshastigheter, gott om lagring, föredrar USB-stick i full storlek eller Bluetooth-mottagarstil, har Samsung något åt ​​dig på den här listan.

Samsung Flash Drive

bildvarumärkeproduktpriserna

SamsungSamsung MUF-128AB / AM FIT Plus 128 GB - 300 MB / s USB 3.1 Flash Drive29, 99

SamsungSamsung BAR Plus 128 GB - 300 MB / s USB 3.1 Flash Drive Titan Grey (MUF-128BE4 / AM)27, 98

SamsungSamsung 32 GB USB 3.0 Flash Drive Duo (MUF-32CB / AM)19, 00

SamsungSamsung 32 GB BAR (METAL) USB 3.0 Flash Drive (MUF-32BA / AM)16, 99

SamsungSamsung 64 GB USB 3.0 Flash Drive Fit (MUF-64BB / AM)0, 00