5 bästa ryggsäckar mot stöld med telefonladdare

När du reser mycket, kommer du att inse att inte alla platser är lika säkra som de gör det. Ibland får vi våra saker stulna, och ännu värre blir våra ryggsäckar ibland stulna. Så hur kan du bekämpa det? Det finns inget praktiskt sätt att stoppa detta, men det finns några försiktighetsåtgärder som vi kan vidta för att säkerställa säkerheten för våra tillhörigheter. Det är här stöldskyddspåsar kommer in i ekvationen.

Bästa ryggsäck mot stöld

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

XDDesignDen ursprungliga Bobby Anti-theft Backpack95

CrossGearCrossGear TSA Laptop-ryggsäck med USB-laddningsport55, 9

GWELLGWELL Unisex Anti Theft Anti Shoulder Laptop Ryggsäck35, 99

HERR. YLLSMR.YLLS Business Laptop-ryggsäck31, 99

All4wayLaptop Ryggsäck - Anti Theft Backpack WaterproofKontrollera pris

Hur hjälper de? Tja, medan ingen kan hindra någon från att stjäla hela ryggsäcken, har vissa väskor ett skydd som gör det oöverkomligt för knivar och andra vassa instrument. Tillverkarna säkerställer också att designen passar för hemliga fack och vissa andra kontroverser kan implementeras för att stärka säkerheten i din väska. Det finns ganska många av dessa väskor tillgängliga online och vi kommer att prata om några av dem idag.

5 bästa ryggsäckar mot stöld med telefonladdare

Bobby

Bobby, som är den ”ursprungliga stöldskyddsväskan”, är otroligt populär på marknaden. Den levereras med hemliga fack, belysning med remsor, en vattenavvisande kropp och en skärningssäker yttre. Dessa funktioner gör det säkert mot tjuvar, samtidigt som du skyddar mot oavsiktligt vattenutsläpp i påsen. Påsen har också en USB-laddningskabel på utsidan, så att du kan ladda dina enheter när du är på språng. För att det ska fungera måste du dock ansluta en elbank på insidan, så den här funktionen gäller endast de som äger en elbank eller ett USB-batteripaket.

Eftersom denna väska kommer från XD Design, har mycket arbete gått till den faktiska designen av produkten. Väskan kan öppnas på tre olika sätt, inklusive i en platt 180 graders vinkel. Detta är möjligt tack vare materialet som används i tillverkningen. Väskan är dock rejäl 850 gram, vilket är i linje med de flesta ryggsäckar mot stöld. Även om påsen har en vattenavvisande beläggning föreslår tillverkarna att man köper Bobby Raincover för användning under kraftigt regn.

Detta är guldstandarden när det gäller ryggsäckar mot stöld, och vi rekommenderar användare att testa det. Observera att många företag nu har sin egen version av denna väska, så se till att köpa påsen från rätt tillverkare. Bobby anti-stöld ryggsäck kommer att få dig tillbaka med $ 95 på Amazon.

All4way Anti-Theft Backpack

Denna väska är väl utformad, vilket gör den välutrustad för alla resenärer. Den kan rymma bärbara datorer på upp till 15, 6 tum i storlek, som täcker de flesta moderna bärbara datorer. Den har också ett separat fack för en surfplatta, eBook-läsare eller dina böcker, vilket gör det enkelt att ta med dig alla dina saker på en gång. Väskan kommer från en schweizisk tillverkare, där återförsäljaren visar sin hållbarhet och säkerhetsfunktioner. Det levereras också med RFID-utrustade blockeringsfickor, vilket gör det lättare att skanna dina ID-kort och andra identifierare. Den har också ett regntäcke, vilket gör din väska säker mot en plötslig skur av regn. Det rekommenderas dock att inte väskan blir för våt.

Ytan är tillverkad av anti-repor nylon, så den borde bibehålla brukarnas vanliga slitage. Den har också ett uttagsuttag, vilket innebär att du kan ladda alla dina enheter när du är på språng. Du hittar också dolda fickor i väskan, så att du kan gömma bort dina personliga tillhörigheter. Sammantaget är All4way-stöldskyddssäcken en av de bästa där ute vad gäller design och säkerhetsfunktioner byggda ombord. Det finns också tvåvägs dragkedjor här, vilket är ett praktiskt tillägg, även om det är en förutsättning för dagens ryggsäckar. Detta erbjudande finns i svart och grått, med prislapp som nämns som $ 70, 95 på Amazon just nu.

CrossGear TSA-ryggsäck

Denna futuristiska snygga ryggsäck kommer med rätt lås för att hålla dina ägodelar säkra. Dessa lås finns på sidan och ser till att ingen kan stjäla bort dina saker genom att helt enkelt öppna blixtlåset. Väskan i sig kan innehålla en 15, 6-tums till 17, 3-tums bärbar dator, så du bör vara bra med alla nya bärbara datorer som du har köpt de senaste fem åren eller så. Den har 13 små fickor och en ficka vardera för din bärbara dator, iPad och andra väsentligheter. När det gäller väskerelaterade funktioner har CrossGear TSA Ryggsäck alla baser täckta.

Liksom de andra väskorna vi talade om här, kommer den här också med en nätbankadapter, så att du kan ladda din telefon utanför påsen så länge du har en nätbank ansluten inuti. Företagets ScanSmart-platt-teknik säkerställer att din bärbara dator hålls helt säker från den vanliga körningen. Det är väl utformat och rekommenderas starkt för användare som vill ha en väska som har alla säkerhetsfunktioner du behöver. Det kostar dig 55, 90 $ på Amazon nu, vilket gör det betydligt billigare än de andra ryggsäckarna som nämns här.

Herr Ylls ryggsäck

Till skillnad från de andra ryggsäckarna som nämns här, kommer den här med en ganska trendig design. I själva verket är det svårt att se om detta är en ryggsäck mot stöld. Den kan rymma bärbara datorer på upp till 15, 6 tum i storlek. Den praktiska blixtlåsdesignen låter dig ta det inre innehållet i ryggsäcken utan att behöva öppna upp de andra facken. Företaget nämner att Oxford Fabric som används i tillverkningen gör det motståndskraftigt mot vatten, vilket kommer att vara en lättnad för flera användare. Med tanke på den långsträckta utformningen av ryggsäcken kan den också hålla små paraplyer inuti. Naturligtvis finns det en nätadapter här också, så att du kan ladda din telefon när du pendlar.

Konstruktionen säkerställer att väskan inte kan öppnas utan att öppna två knappknappar, vilket gör det svårt för tjuvar att tränga igenom din väska. Denna fantastiska Herr Ylls ryggsäck kan bli din för $ 35.99 på Amazon just nu.

Gwell Anti-Theft Backpack

Den högkvalitativa nylon som används här erbjuder möjligheten att avvisa allt vatten som kastas på det. Detta, förutom det säkerhetsfack som ingår i ryggsäcken, gör det för en komplett produkt. Tillverkaren är extremt säker på produktens kvalitet och lovar till och med en återbetalningsgaranti om du inte är nöjd med produkten.

När det gäller säkerhetsfunktioner kan den primära dragkedjan på påsen döljas bort så att åskådarna inte har någon aning om var blixtlåset börjar eller slutar. Det kan visa sig vara mycket praktiskt när du reser ensam i en ny stad eller stad. Du kan hålla dina plånböcker, små paraplyer, böcker och en 13, 6-tums bärbar dator i denna väska, vilket gör det lämpligt för alla behov, oavsett om det är vandring, skola eller arbete. Axelstolpen på väskan är utformad för att säkerställa komfort för användarna, vilket säkerställer att användaren inte tröttnar på påsen. Detta är det billigaste erbjudandet på vår lista till $ 29.99.

Bästa ryggsäck mot stöld

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

XDDesignDen ursprungliga Bobby Anti-theft Backpack95

CrossGearCrossGear TSA Laptop-ryggsäck med USB-laddningsport55, 9

GWELLGWELL Unisex Anti Theft Anti Shoulder Laptop Ryggsäck35, 99

HERR. YLLSMR.YLLS Business Laptop-ryggsäck31, 99

All4wayLaptop Ryggsäck - Anti Theft Backpack WaterproofKontrollera pris