5 bästa rollspel för iPhone XS

IPhone XS är en utmärkt smartphone som såg några stora förbättringar jämfört med föregående års iPhone i form av A12 Bionic-chip. Detta chip har uppnått några fantastiska saker för iPhone XS, inklusive grafiska bearbetningsförmågor. Men hur kan du se dessa förbättringar i vardagen? Sanningen är att det är svårt att; Men om du spelar alls, särskilt rollspel, kommer du att kunna märka direkt.

Så om du vill kolla in de nya förmågorna som iPhone XS har, men i ett rollspel, se till att följa med oss ​​nedan. Här är våra bästa val för de bästa rollspelen för iPhone XS.

Eternium

Om du någonsin har spelat spelet Diablo för - eller ett liknande spel - kommer du att älska vad Eternium har att erbjuda dig. Välj en karaktär som du vill använda i denna enorma värld och ta sedan kampen till horder av monster i detta hack-och-snedstreck Action RPG-spel. Allt är beröring för att flytta och attackera, vilket är mycket lättare att använda jämfört med de irriterande virtuella thumbsticks. Spelet är nästan helt gratis att spela, så du behöver inte heller ut några pengar för Eternium.

Ravensword: Shadowlands

Ravensword: Shadlowlands kommer upp som nummer två på vår lista, och av goda skäl. Det är en av de mest spännande och stora RPG-upplevelserna i App Store just nu. Det kommer att få dig tillbaka några få dollar, men det är väl värt det för mängden innehåll du får. Det finns en massiv värld full av monster att slåss, fängelsehålor att utforska och stora miljöer att resa igenom. Ravensword: Shadowlands har också en extremt lång uppdragslinje som du kan följa för att hålla dig underhållen i timmar.

Det som verkligen kommer att lysa med detta spel på iPhone XS är grafiken. Ravensword: Shadowlands har några av de bästa bilderna på mobilen, som du kan se sömlöst och smidigt i aktion med det nya A12 Bionic-chipet i telefonen.

Postknight

Postknight är nästa spel på vår lista och är unik från allt annat på grund av dess färgglada retrostil. Inte bara det, men spelet var utformat för att spelas i bitstorlekar, vilket gör det till en av de mer optimala titlarna för människor som är på språng hela tiden. Ha kul med Postknights, men eftersom det är lite tidsåtgärder kan du sluta spela när som helst och sedan plocka upp var du slutade när du är redo att spela igen.

Om du letar efter alla typiska egenskaper hos ett rollspel verkar Postknight ha dem alla. Du kan välja din karaktär, nivå upp, använda poäng som du får för att skaffa upp förmågor, lära dig nya trollformler och behärska nya färdigheter.

Dungeon Hunter 5

Dungeon Hunter 5 är nästa på vår lista och är gjord av en extremt populär utvecklare som verkar producera nya spel varje vecka: Gameloft. Dungeon Hunter 5 är ett spännande hack-och-sned RPG-spel som kastar dig till en värld i kaos och ber dig rädda det. Du spelar som en Bounty Hunter - du har verkligen inget val där - men förutom det kan du planera upp och sedan uppgradera din bounty hunter med olika förmågor, färdigheter och attribut. Som du kan förvänta dig - på typiskt Gameloft-mode - är Dungeon Hunter 5-världen enorm och kommer att hålla dig upptagen i flera timmar. Du kan till och med gå med online och bekämpa det onda krafterna med andra spelare.

Gameloft tenderar att hålla Dungeon Hunter 5 ganska färskt och spännande genom att lägga till nytt innehåll i alla sina nya uppdateringar.

Shadowblood

Shadowblood är det sista spelet på vår lista och är betydligt mindre populärt när det gäller faktiska nedladdningar; spelet är dock riktigt bra betyg och har många bra recensioner. Som du kan förvänta dig är det ett annat hack och snedstreck Action RPG-spel, men det finns faktiskt massor av innehåll och fler karaktärsalternativ i det här. Det finns faktiskt sex unika karaktärer som du kan välja att spela i Shadowblood, allt du kan dra ut med olika färdigheter och förmågor. Du kan välja att utforska Shadowbloods enorma värld, eller så kan du starta och engagera dig i den spännande historien.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta rollspel för iPhone XS ute i App Store - det är bara en fråga om att välja vilken du vill investera din tid i. Om du vill ha det bästa av det bästa, kan du inte gå fel med den enorma världen och spännande bilder som Ravensword: Shadowlands har, eller till och med den spännande och roliga retrostilen som Postknight har.

Har du några favoritrollspel för iPhone XS? Låt oss veta i kommentarerna nedan.