5 Bästa Roku Ultra-alternativ 2020

Roku har gett konsumenterna ett överkomligt och tillgängligt sätt att komma åt alla sina favorit-TV-program och filmer på till och med de äldsta TV-apparater i flera år nu. Den erfarenheten har blivit mycket bättre under åren, särskilt med lanseringen av hårdvara som Roku Express och Roku Ultra. Men inte alla är ett stort fan av Roku-upplevelsen. Det kan vara lite rörigt, med att behöva ladda ner "Kanaler" för att få åtkomst till ditt favoritinnehåll. Visst, det är ett unikt sätt att göra saker, och det fungerar bra för Roku, men vissa kanske inte tycker om den "oorganisering" som de känner när de först lanserade sin Roku-produkt. Som sagt finns det massor av renare och snyggare alternativ ute på marknaden för dessa människor. Om du följer med nedan visar vi dig det bästa Roku-alternativet. Här är våra bästa val.

Roku Ultra Alternativ

bildvarumärkeproduktpriserna

ÄppleApple TV (fjärde generationen)149, 00

GoogleChromecast Ultra44, 99

AmazonAmazon Fire Stick0, 00

AmazonAmazon Fire TV med 4K Ultra HD0, 00

AmazonFire TV Cube | Handsfree med Alexa och 4K Ultra HD | Streaming Media Player0, 00

Fire Cube

Amazons Fire Cube är ganska ny på marknaden och kallas som en av de första enheterna som erbjuder en handsfree streamingupplevelse. Ja, det stämmer: ingen fjärrkontroll behövs. Fire Cube har Alexa inbyggt, så du kan helt enkelt använda din röst för att berätta för din Fire Cube vilket innehåll du ska komma åt och börja strömma. Den stöder också 4K-video så att den fungerar med alla 4K-TV-apparater du har i ditt hem. Fire Cube kan till och med ansluta till och styra en massa andra enheter i ditt hem. Du kan till och med säga Fire Cube att stänga av lamporna när det är dags att titta på en film!

Fire Stick

Streaming-enheter kan bli ganska dyra, särskilt om du vill titta på dina favoritfilmer och TV-program i 4K-upplösning. Men det finns även alternativ där ute för budgeten. Anslut Fire TV-sticken till din TV: s HDMI-port, så kan du titta på Netflix på några minuter. Den här enheten har låg profil och sticker helt enkelt ut från din HDMI-port. Det kommer att sätta dig tillbaka cirka 40 $, men Amazon kör ofta försäljning som kan få priset ner till så lite som $ 20. Fire Stick har ett brett utbud av appar som du kan ladda ner, inklusive Netflix, Hulu och sin egen Prime Video.

Chromecast Ultra

Du kanske också vill överväga vad Google erbjuder i Chromecast Ultra. Det är inte riktigt en streamingplattform som Apple TV eller Fire TV-programvaran är, men det gör att du kan skicka innehåll som du tittar på din telefon eller dator till storskärmen. Anslut Chromecast Ultra till din TV: s HDMI-port, anslut den till din telefon och / eller dator och du kan "kasta" innehåll som YouTube och Netflix till din TV. Du kan till och med "kasta" hela skärmen om du vill, så att du kan surfa på nätet med mer fastigheter.

Köp det nu: Google Store

Apple TV

Det blir verkligen inte bättre än Apple TV, särskilt om du redan har Apple-enheter i ditt hem. Med Apple TV har du tillgång till ett brett utbud av innehåll tillgängligt i iTunes Store - de gör det enkelt att hyra och köpa filmer, ibland till och med innan dessa filmer och TV-program träffar butikshyllorna. Dessutom erbjuder Apple TV tillgång till ett brett utbud av appar, som Netflix, Hulu, Prime Video och så mycket mer. Med den senaste fjärde generationen Apple TV kan du till och med strömma innehåll i 4K. Om du har en iPhone eller iPad i ditt hem kan du till och med förvandla den till en fjärrkontroll eller ett snabbt sätt att bläddra i innehåll på Apple TV innan du laddar upp den på din faktiska TV-skärm. Apple TV är verkligen grödans kräm här.

Fire TV-hänge

Fire TV-hängen är kanske sist på vår lista, men det är inte värt att hoppa över ännu. Du får samma fantastiska Amazon Fire TV-upplevelse packad i Fire TV Stick - filmer och TV-program är supertillgängliga, och det är enkelt att ladda ner appar för mer innehåll. Den största skillnaden mellan Fire TV Pendant och Fire TV stick är design och hårdvara. Designmässigt, det är i form av ett hänge och ansluts till HDMI-porten på din TV som vanligt. När det gäller hårdvara kan du faktiskt strömma 4K-innehåll med Pendeln.

Dom

Gillar du inte Roku-upplevelsen? Inga problem! Det finns många andra alternativ för dig där ute på marknaden. Om du har problem med att välja, kan du verkligen inte gå fel med Apple TV, som ger dig en av de bästa medieupplevelserna på marknaden.

Roku Ultra Alternativ

bildvarumärkeproduktpriserna

ÄppleApple TV (fjärde generationen)149, 00

GoogleChromecast Ultra44, 99

AmazonAmazon Fire Stick0, 00

AmazonAmazon Fire TV med 4K Ultra HD0, 00

AmazonFire TV Cube | Handsfree med Alexa och 4K Ultra HD | Streaming Media Player0, 00