5 Bästa robusta etui för Samsung Galaxy S9

När du har en Samsung Galaxy S9 och vill skydda den så bra som möjligt, kommer du inte definitivt att nöja dig med något slags fall. Det är därför robusta fodral för Samsungs flaggskeppstelefon säljer bra på marknaden. Bortsett från att erbjuda skydd som kan bero på, syftar smarttelefonväskor också till enkel installation, komfort och övergripande värde. Men med så många alternativ där ute, och vi pratar om hundratals av dem, vilka står bland resten när det gäller hållbarhet och robusthet?

ProduktvarumärkenamnPris

SupCaseSamsung Galaxy S9 Väska, SUPCASE fullkropps robust hölsterfodralKolla pris på Amazon

i-BlasonSamsung Galaxy S9 + Plus-fodral, i-Blason [Ares] Fullkroppsskruvad klar bumperfodralKolla pris på Amazon

YOUMAKERYOUMAKER Galaxy S9 Väska, kraftig skydd KickstandKolla pris på Amazon

OtterBoxOtterBox Defender Series CaseKolla pris på Amazon

ZizoZizo Bolt Series Kompatibel med Samsung Galaxy S9 Case Military Grade Drop TestadKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Med denna lista över de 5 bästa robusta fallet för Samsung Galaxy S9 har vi sökt efter fall som inte bara är värda ditt förtroende, utan också dina hårt tjänade pengar. När allt kommer omkring är din S9 inte billig. Så borde din mobilfodral också vara. Utan vidare är här de bästa presterarna när det gäller dropptester, ansiktsdroppar och övergripande kroppsskydd.

SUPCASE Unicorn Beetle PRO Series

Om du har en uppfattning om hur en enhörningskalbagg ser ut så är du säker på att SUPCASE har kommit med ett fall som kan tåla vissa slag och tortyr när det gäller droppar från alla sidor och former. När det gäller Unicorn Beetle PRO-serien är fallet inte så skrymmande men robustheten kompenseras med dubbelskikts termoplastisk polyuretan och polykarbonatskydd som du kan lita på. Det är tåligt, hårt bergfast och tål droppskador som ingenting. SUPCASE har också lagt till ribbade sidogrepp som håller din telefon till hands, oavsett vad.

De flesta robusta fall har inte integrerade skärmskydd eftersom skärmen på Galaxy S9 är böjd, och Unicorn Beetle PRO-serien har beaktat detta. Du får inte bara ett mål, men du har också övergripande skydd framifrån, till sidorna och bakifrån. Faktum är att ditt fall inte delas upp i två när det faller eftersom de främre och bakre fodren är klippta ihop och inte bara knäpps ihop.

i-Blason Ares

Precis som Ares, den romerska krigsguden, är i-Blason Ares redo för krig när det gäller att skydda din telefon från droppar som kan skada din uppskattade besittning. Fodralet i hela kroppen garanterar 360-graders skydd med en TPU-stötfångare som förpackar din enhet i sin helhet. Och det är inte bara sidorna eller baksidan som har ett fodral, i-Blason gav också ett främre fodral för skärmen för att undvika repor. Trots framhuvudets tjocklek känns det inte någon kompromiss när det gäller beröringsskärmkänslighet, vilket är en fråga för vissa höljmärken.

Den övergripande designen är också ren och har mindre bulks, vilket gör ditt fodral vänligt mot händerna och passar lätt i fickan. Det fungerar också bra med trådlös laddning. Även om fallet är lättare än sina andra konkurrenter, är det skydd som det ger oöverträffad. Det är solidt, det är tufft och det kan gå platser tillsammans med din Galaxy S9.

YOUMAKER Kickstand-fodral med inbyggt skärmskydd

YOUMAKERs fodral kommer med en kickstand, utformad för att ge dig handsfree-visning, oavsett om det är horisontellt eller vertikalt. Stativet är strategiskt utformat för att vara minimalt invasivt samtidigt som det är fullt funktionellt samtidigt, vilket är fantastiskt med tanke på att fodralet är robust som det är. När det gäller hela kroppsskyddet, förvänta dig att din Galaxy S9 skulle täckas 360 grader med sitt skärmskydd på framsidan och att det är dubbelskiktat hårt polykarbonat och termoplastisk polyuretan. Den främre designen är välbyggd att även om det verkar tjockt nog för att säkerställa en repfri skärm, är pekskärmsresponset enastående och felfri. Ingår i utformningen av det robusta fodralet är upphöjda läppar för skärmen och bakkamera för att undvika ytspänning som ofta orsakar repor och skador. Fodralets sidor är också ribbade och glidfria, vilket ger händerna en känsla av att telefonen inte lätt faller från dina händer.

Sammantaget ger YOUMAKERs fodral det hållbara utseendet med sin tjocka design. Trots dess dubbelskiktslayout känns det överraskande att telefonen med väskan känns lätt och du känner knappt att fallet är där. YOUMAKER är så säker på sin produkt att de ger en begränsad livstidsgaranti för ditt köp av ärendet.

OtterBox Defender

OtterBox-varumärket har varit ett häftklammermärke för tuffa fall så länge vi kunde komma ihåg, och inte mindre betydelsefullt för dagens flaggskeppstelefoner idag, inklusive Samsung Galaxy S9. När det gäller Defender-serien har OtterBox skapat en skärmlös version, främst på grund av S9: s böjda skärmprofil, som normalt är utmanande att skydda till att börja med. Även om de har Alpha Glass som ett separat köp, står Defender redan utmärkt på egen hand.

Emellertid kompenseras det bakslaget faktiskt med upphöjda läppar som skyddar både skärmen och den bakre kameran från att röra ytan. Ganska mycket, så länge det inte finns någon direkt påverkan när den faller ner, är telefonen säker och sund. Den är till och med designad för damm- och smutsbeständighet tack vare sina unika portöverdrag för laddaren och hörlurarna. Känslan av ärendet är också unikt eftersom hela materialet är antislipgummi, vilket ger den känslan att telefonen är säker.

Zizo Bolt

Zizo-bult är beväpnad för att skydda din Galaxy S9 med sin certifierade Military Grade 810.1-G-överensstämmelse, bokstavligen testad för att motstå olika miljöförhållanden olika typer av chock. Hur stark? Vad sägs om att släppa telefonen över 20 fot och uthärda den slags påverkan! Så förvänta dig att detta kommer att bli lika hårt som det blir. Den har också en fri kickstand som är designad för att vara nästan otydlig men ändå mycket funktionell för handsfree horisontell visning.

Av alla fall här är detta ett robust fall med en mer militär känsla: lätt, praktiskt och funktionellt. Knapparna har den klickande känslan som ger det intrycket av lätthet när du använder volymvipparen eller strömbrytaren. Köpet kommer också med härdat glas, ett hylsterklipp och en lanyard. Zizo såg också till att bulten är kompatibel med trådlös laddning.

Vilket gör snittet?

Alla är robusta och det skydd som krävs. Men när det gäller funktionalitet övergripande, inklusive design och känsla, kan många tycka YOUMAKER är ett utmärkt val. För robusthet är SUPCASEs Unicorn Beetle en stor kamp på grund av dess intuitiva design, TPU / PC-duon och klippstängningsdesignen som skulle tåla droppar och den skulle inte delas upp i två till skillnad från andra.

ProduktvarumärkenamnPris

SupCaseSamsung Galaxy S9 Väska, SUPCASE fullkropps robust hölsterfodralKolla pris på Amazon

i-BlasonSamsung Galaxy S9 + Plus-fodral, i-Blason [Ares] Fullkroppsskruvad klar bumperfodralKolla pris på Amazon

YOUMAKERYOUMAKER Galaxy S9 Väska, kraftig skydd KickstandKolla pris på Amazon

OtterBoxOtterBox Defender Series CaseKolla pris på Amazon

ZizoZizo Bolt Series Kompatibel med Samsung Galaxy S9 Case Military Grade Drop TestadKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.