5 bästa Robocall Blocker-appen för Android

Det går inte att förneka att skräppost, marknadsföring och skadliga samtal är en allvarlig irritation. Oavsett om de ringer oss för att marknadsföra sina produkter eller försöker bedra dig, finns det tillfällen då dessa samtal kostar dig tid och pengar. I vissa fall äventyrar dessa samtal även dina personuppgifter och leder till och med till allvarliga dataintrång.

Att ändra telefonnummer är inte en permanent lösning eftersom samtal kan komma till det nya numret också. Lyckligtvis finns det appar i Android Play Store som hjälper dig att blockera misstänkta samtal och alltid skydda dig.

I den här artikeln har vi listat de 5 bästa robocall-blockerarna för Android för att blockera okända samtal. Läs här.

Truecaller

När det gäller robocall blocker-appen, toppar Truecaller helt enkelt listan. Denna app har en rik funktionsuppsättning och ett användarvänligt gränssnitt och har både manuell och automatisk samtalsblockering. Det blockerar inte bara samtal eller meddelanden, men det låter dig också kontrollera namnet på de personer som försöker ringa dig under historikfliken.

Dessutom kan du också skapa en säkerhetskopia av dina kontakter, historik och blocklista på Google Drive. Dess andra användbara funktioner inkluderar också smart anrops-ID, stöd för både dubbla SIM-nummer och en community som underhålls databasen.

Det bästa med att välja den här appen är att den också ger dig ett alternativ att blockera alla spammare som finns i själva appen.

Klicka här för att hämta det från Google Play Store.

Ring svartlista - Ring blockerare

Call Blacklist är en av de bästa apparna för robocall blockerare som låter dig blockera både spam-samtal och SMS.

Oavsett om du tar emot ett samtal från ett privat nummer, en dold kontakt eller ett nummer som inte är tillgängligt i dina kontakter så låter denna app dig att blockera varje samtal. Det låter dig också blockera samtal i ett visst intervall med hjälp av en modifierare som till och med kan hindra robocallers från att ringa dig.

Med den här appen blockerare-appen kan du spara en logg, aktivera aviseringar och schemalägga samtalsblockering. Du kan till och med stänga av / på svartlistan efter dina behov.

Appen kan också kontrolleras med lösenord och kan användas efter behov.

Till sist är den här appen gratis och tar inte mycket av lagring på din enhet.

Klicka här för att hämta det från Google Play Store

Ska jag svara?

Should I Answer är en gratis robocall-blockerare för en app som skyddar dig mot okända, oönskade och oönskade samtal. Med den här appen kan du blockera samtal från utländska, okända, oönskade och negativa rankade nummer. Det blockerar också numren som finns i din privata kontaktlista eller som helt enkelt inte är tillgängliga i kontaktlistan.

Skulle jag svara fungerar dock inte som en traditionell blockerare eftersom det också visar dig ett betyg på varje nummer när du får samtalet.

Du kan till och med skriva en recension för varje nummer som ringer dig. Det låter dig också bestämma vilken information du vill skicka till databasen och vilken inte. En funktion som vi gillade bäst är att den här appen också fungerar i "offline-läge".

Klicka här för att hämta det från Google Play Store. Om du har Android-version 6 eller senare kan du ladda ner den senaste versionen av appen med full uppringningsfunktion och ett enklare användargränssnitt härifrån.

Mr. Number - Blockera samtal och skräppost

Om du letar efter en app som kan blockera oönskade samtal eller identifiera bedrägeri och stoppa den, leta inte längre än Mr. Number.

Denna app blockerar samtal från telemarketers, en person och fungerar också för en hel landskod. Det avlyssnar till och med samtalet från de privata numren och skickar dem till röstbrevlådan. Den bästa funktionen med den här appen är att den levereras med en "Automatisk uppringningssökning" för det senaste samtalet i telefonens historia så att du vet vem det samtal du behöver blockera. Det blockerar också potentiellt bedrägeri och skräppostsamtal automatiskt.

Du kan bläddra i kommentarerna från andra användare på numret som försöker bugga dig med onödiga samtal. Mr. Number blockerar också varningsmeddelandena, som till och med kan vara lika farliga för dina personuppgifter och mycket mer.

Denna app har en enkel konfiguration och erbjuder dig fullständigt skydd mot skräppostsamtal och meddelanden.

Klicka här för att hämta det från Google Play Store

Hiya- Anrops-ID och block

Hiya är en annan robocall-blockerande app från Android som blockerar oönskade samtal, meddelanden och svartlista kontakter enligt dina specifikationer. Det kommer också med förmågan att utföra omvänd forskning om det nummer som låter dig hitta, om samtalet är bedrägeri eller legitimt.

Du kan också utnyttja funktionen för automatiska varningar för att varna dig om ett inkommande samtal är oönskat eller skräppost. Den identifierar också de okända samtalarna i realtid och letar också efter de okända textmeddelandena, om de kommer från någon som inte finns i din kontaktlista.

Inte bara det blockerar numret för dig utan också hittar numret åt dig. Till exempel kan du enkelt hitta det företag du vill ringa genom Hiya Business Search.

Appen är gratis, har inga annonser och erbjuder dig även köp i appen. Dessutom låter du dig ringa från appen.

Klicka här för att hämta det från Google Play Store

De sista orden

Vissa Android-telefoner levereras med de inbyggda funktionerna för samtalsblockering, medan andra inte gör det. Om du är Android-smarttelefonägare kommer ovannämnda tredjeparts robocall blocker-app säkerligen att hjälpa.

Dessa appar för Android hjälper dig att känna igen de okända siffrorna och låter dig också blockera dem. Vi har valt de 5 bästa apparna som är effektiva, pålitliga och kommer också att hjälpa dig att skydda dig själv. Dessutom påverkar dessa appar inte heller enhetens totala prestanda.

Gå igenom listan över Robocall Blocker-appen och välj den som bäst uppfyller dina behov.