5 Bästa ringtelefoner mindre år 2020 med den högsta skärm-till-kroppsförhållandet

Äldern med ringplattfria telefoner är här, och vi välkomnar den med ett varmt omfamning, vilket ger dig våra topp 5 favoritbeläggningslösa telefoner 2017 med det högsta skärm-till-kropp-förhållandet. Det finns inga dåliga eller ens mediokra smartphones på denna lista - bara de bästa av de bästa - så att du kan vara säker på att veta att oavsett vilken du väljer kommer du inte ångra ditt köp.

Bästa Bezel Less-telefoner 2017

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

HuaweiHuawei Mate 9646, 71

ZTEZTE Nubia Z11489, 91

SamsungSamsung Galaxy S8 +408, 97

OppoOppo R9Kontrollera pris

Det är snyggt, det är krökt, det är Galaxy S7-kanten. Böjda kanter är på mode just nu, och ingen kör dem bättre än Samsung. Den här gången har de uppnått ett fantastiskt skärm-till-kropp-förhållande på 76, 1%, vilket gör denna 5, 5-tums smartphone relativt lätt att hålla i bara en hand. Och tro oss: du vill inte lägga ner den här telefonen.

Den underbara metallkroppen är mindre än den senaste iPhone, och dess släta kanter gör att den känner sig mer som en utsökt sten i stället för en själfri elektronisk enhet. Eftersom skärmen sträcker sig från ena sidan till den andra, visas bilderna på skärmen och alla färger är exceptionellt livliga och exakta .

Hela kroppen är tätt tätad för att hålla damm och vatten borta. Enligt Samsung kan smarttelefonen överleva att vara nedsänkt i upp till 1, 5 meter vatten under högst 30 minuter . Förmågan att överleva under sådana hårda förhållanden är ännu mer beundransvärd med tanke på närvaron av både en 3, 5 mm ljudkontakt och en microSD-plats.

Smidig prestanda tillhandahålls av Snapdragon 820-chipset, Adreno 530 GPU och 4 GB minne . Den utmärkta lyhördheten på S7-kanten framgår överallt, men särskilt när du tar bilder med 12 MP bakkamera med autofokus för fasdetektering . Kameran tar bara en bråkdel av en sekund för att fokusera, skjuta, spara och bli redo att ta en annan bild. Dess låga ljusprestanda är nära toppen av vad moderna smartphones har att erbjuda, och det producerar till och med detaljerade 4K-bilder på 30 bilder per sekund .

Sammantaget är Samsung Galaxy S7 edge en enhet som inte gör några kompromisser och som sådan levererar på alla möjliga sätt. Om du tar väl hand om det kan en telefon som denna tjäna dina många år, och det kommer att vara mycket enkelt att sälja den på eBay när du är redo för en uppgradering.

Vad användare gillar

 • Damm- och vattentåligt
 • Utmärkt skärm-till-kropp-förhållande
 • Flaggskeppsföreställning
 • Vacker skärm
 • 4K-video och bra prestanda med lågt ljus
 • Bra återförsäljningsvärde

Även om vi inte säljer smartphones kan vi lätt föreställa oss att enheter från Huawei inte skulle vara för svåra att sälja. Företaget gillar att inkludera ett överflöd av attraktiva funktioner som gör att deras produkter ser fantastiska ut på papper. Naturligtvis har kunderna blivit smartare under åren när det gäller att särskilja tomma marknadsföringslöften från de som har någon meriter bakom sig. Med tanke på hur bra Huawei Mate 9 säljer är det inte svårt att se att den faller i den senare kategorin.

Mate 9 är den första Huawei-smarttelefonen som använder företagets helt nya Kirin 960-processor . Detta beräkningsdjur inkluderar en fyrkärnig A73 2, 4 GHz och fyrkärnig A53 1, 8 GHz CPU, vilket ger 18% snabbare prestanda. Tillsammans med denna flaggskeppsuppsättning finns Mali-G71 octa-core GPU och 4 GB minne. För att ta saker ännu längre har Huawei implementerat en spetsmaskin för maskininlärning som automatiskt lär sig användarvanor och förväntar sig användarens nästa drag för att förbereda resurser i förväg - verkligen grejer.

Idag är det lätt att avfärda prestanda som något som blir mindre viktigt för varje ny smartphone-generation. Trots allt kan till och med prisvärda mellanklassapparater hantera nästan allt du kastar på dem. Det är därför Huawei Mate 9 har många andra knep i ärmen.

Det stora 4000mAh-batteriet fick oss genom två dagar med måttlig användning och kameran med dubbla linser från Leica, en premiumsegmentstillverkare av kameror och sportoptikprodukter, kan lätt konkurrera även med Samsung, Apple och Google Pixel. . Den främre kameran har en upplösning på 8 MP och har Huawies nya ansiktsförbättringsalgoritm, som automatiskt upptäcker ditt ansikte och tillämpar anpassade skönhetsinställningar för att göra dig ännu snyggare än du redan är.

Vad användare gillar

 • Lång batterilivslängd
 • Brutal prestanda
 • Dual-lens kamera från Leica
 • Utmärkt byggkvalitet
 • Programförbättringar

Du har förmodligen hört talas om ZTE, företaget bakom så många högt betygsatta smartphones, men du kanske inte har hört talas om nubia, som är en underavdelning av ZTE som fokuserar på avancerade enheter. Tidigare stannade de flesta smartphones med nubias logotyp på baksidan i sitt hemland, Kina. Det är inte fallet med ZTE nubia Z11, och det finns flera skäl till varför vi tror att du borde bli nöjd med den här smarttelefonen .

Ett av dessa skäl är Z11: s underbara 5, 5- tums skärm med 75, 2% skärm-till-kropp-förhållande och full HD-upplösning. Inte bara ser den icke-existerande ramen fantastiskt ut, utan kanterna är interaktiva, så att du kan utföra gester för att styra olika inställningar. Det är inte något vi skulle använda mycket ofta, men det finns säkert många människor där ute.

Z11 är en smal smartphone med slitstark metallkropp. När du tittar på den bakifrån finns det en mycket högkvalitativ 16 MP-kamera med autofokus för fasdetektering och optisk bildstabilisering i det övre vänstra hörnet. I mitten nedan är det en fingeravtrycksscanner som du kan använda för att snabbt låsa upp din telefon. Baksidan är inte avtagbar, och detsamma är 3000 mAh-batteriet.

ZTE nubia Z11 kör en ny hudversion av Android-operativsystemet, kallad FiT 2.0. Mycket som Xiaomis MIUI, dykar FiT 2.0 applådan till förmån för ett användargränssnitt som styr mer som iOS. Allt är smidigt och optimerat, så det är osannolikt att de flesta användare skulle känna behovet av att installera en tredjepartsstarter, även om de lätt kan.

ZTE kunde inte kalla Z11 som en flaggskeppsenhet om den inte hade specifikationer för flaggskepp. Det finns Snapdragon 820, Adreno 530 och upp till 6 GB minne . ZTE säljer bara en version av Z11, och den har 64 GB internt lagringsutrymme. Användare kan få mer genom att offra en av de två SIM-kortplatserna och använda den som ett microSD-kortplats.

Vad användare gillar

 • Vacker design
 • Livlig, skarp kamera
 • High-end specifikationer
 • Gestkontroller
 • Optimerad mjukvara

OPPO R9s Plus är en självutnämnd selfiexpert. Den framåtvända kameran är i huvudsak en avancerad bakkamera och den bakåtvända kameran är ännu bättre. Tack vare den nya bildsensorn kan den bakåtvända kameran fånga upp till 4x inkommande ljus, vilket ger perfekta selfies oavsett vilken tid på dagen du tar dem. Kameran har också OPPO : s ISOCELL-teknik, vilket hjälper till att minska störningen mellan pixlar.

Även om kameran i sig är tillräckligt kapabel för att förvåna dina vänner och följare med sin anmärkningsvärda bildkvalitet, tar Beautify 4.0-kamerapaket saker till nästa nivå. Detta automatiska hudförbättringsverktyg kan göra din hud ljusare, ta bort fläckar, applicera olika filter på bilden och mer.

R9s Plus har en 6 ”skärm med 75, 1% skärm-till-kropp-förhållande och full HD-upplösning . En stor skärm som denna skulle snabbt göra mindre smartphones till värdelösa pappersvikter, men 4000mAh-batteriet håller R9s Plus i drift i upp till två dagar av måttligt bruk. Smarttelefonen drivs av Snapdragon 653-processorn, som är konstruerad för att stödja 10 procent högre prestanda jämfört med 652. Trots att det finns bättre processorer tillgängliga, hanterar 653 lätt alla vanliga, och inte så vanliga, användarscenarier, särskilt tack vare närvaron av 6 GB minne.

Till varje OPPO R9s Plus-smartphone ingår en speciell laddare som stöder OPPOS OOC Flash Charge-teknik . Enligt OPPO kan fem minuters laddning ge dig tillräckligt med ström för ett två timmars telefonsamtal. Till och med den nya versionen av OPPO : s version av Android-operativsystemet, kallad ColorOS 3.0, fokuserar på batteriets livslängd och enhetens totala prestanda.

Vad användare gillar

 • Ny version av ColorOS
 • Utmärkt selfie kamera
 • Lång batterilivslängd
 • Pålitlig prestanda
 • Bekvämt att hålla

Samsung Galaxy A9 har en elegant exteriör av glas, som är vår favorit stora, bezelless smartphone för massorna. Amazon säljer för närvarande det för drygt 300 dollar, vilket är ett otroligt attraktivt pris när du överväger vad A9 har att erbjuda.

Smarttelefonen har en 6 ”Super AMOLED kapacitiv pekskärm med full HD-upplösning och Corning Gorilla Glass 4-teknik för extra skydd. A9 körs på en något äldre chipset från Qualcomm, Snapdragon 652, men vi kan inte säga att chipset begränsar smarttelefonens prestanda på något sätt. Denna gång har Samsung bara inkluderat de mest användbara apparna från Google och Microsoft och ett mycket litet antal egna appar. Som sådan känns smartphonen lätt och optimerad .

När vi går vidare till den bakre kameran har vi en 13 MP-sensor med optisk bildstabilisering och LED-blixt . Den framåtvända kameran har en upplösning på 8 MP och möjligheten att spela in full HD-videofilmer. Båda kamerorna presterar tillräckligt bra med tanke på smartphonets pris.

Det enda som gjorde att Galaxy A9 sticker ut är dess långa batteritid. 4000mAh-batteriet kan hålla smarttelefonen funktionell i nästan tre dagar, och tack vare stödet för snabb batteriladdning kommer du att vara tillbaka på dina fötter på nolltid. Det är också värt att nämna att A9 har en frontmonterad fingeravtrycksläsare och stöd för aktiv brusavstötning under telefonsamtal.

Vad användare gillar

 • prisvärd
 • Stor, levande skärm
 • Väl optimerade
 • Nästan ingen bloatware
 • Lång batterilivslängd

Bästa Bezel Less-telefoner 2017

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

HuaweiHuawei Mate 9646, 71

ZTEZTE Nubia Z11489, 91

SamsungSamsung Galaxy S8 +408, 97

OppoOppo R9Kontrollera pris