5 bästa QR-kodskanner för Galaxy S10

QR-kodskannrar är en ganska unik och specifik app som gör det möjligt för din telefon att, ja, skanna en QR-kod. De flesta telefoner stöder inte som standard QR-koder, och som sådan tvingas användare att ladda ner ett program som gör det åt dig. Populariteten för QR-koder verkar ha vakat ganska mycket, men det finns fortfarande en handfull företag där ute som använder dem för att erbjuda specialrabatter, koder och kampanjer.

Som sagt, vad är de bästa QR-kodskannerns appar som du kan använda med Galaxy S10? Följ med nedan, eftersom vi visar dig fem av de bästa på marknaden idag. Låt oss dyka rätt in.

Blixt QR-kod

Blixten QR-kod är nästa, och fungerar faktiskt som en streckkodsscanner optimerad för att skanna QR-koder och streckkoder. Som sagt kan du som en allt-i-ett-app bli av med alla separata streckkodsläsare som du har. Den här kan laddas ner gratis och kommer med en handfull funktioner som hjälper dig att skanna koder. Du kan använda din QR-kodskanner med zoomfunktionen, vilket gör det enkelt att avkoda små koder eller koder som är långt borta.

Gratis QR-skanner

En gratis nedladdning, gratis QR-skanner är en fin värd att använda. Den här är faktiskt supersäker och integritetsinriktad, och det beror på att den bara använder en behörighet - Kameratillståndet. Det finns inga onödiga behörigheter överhuvudtaget. Detta är en allt-i-ett-skanner- och läsarapp som låter dig skanna standard 1D- och 2D-typer, i huvudsak alla QR-koder och streckkoder på marknaden.

QR-kodläsare

På tredje plats i vår nedräkning har vi QR-kodläsare. Målet med den här är att vara den snabbaste QR-kodskannern på Android. Det är verkligen snabbt också. Den här gör det ganska enkelt att skanna QR-koder och streckkoder, så att du nästan direkt kan skanna koden - utan tvekan alls.

En av de trevliga sakerna med den här är att den stöder de flesta QR-koder på marknaden, i huvudsak och automatiskt känner igen alla QR-koder. Den stöder också alla typer av streckkoder, även ISBN-nummer. Det är enkelt att skanna en QR-kod, och det finns till och med en inbyggd webbläsare du kan använda för de QR-koder som har en URL i dem.

QR & streckkodsläsare

QR & streckkodsläsare är nästa och arbetar lika mycket som de andra. Det är lite mer unikt på det att det också har stöd för bok-ISBN-nummer. En av aspekterna som skiljer den här är att den är extremt enkel att använda - du kan helt enkelt peka din skanner mot en QR eller streckkod du vill skanna, och sedan kommer appen att automatiskt upptäcka och skanna den. Du behöver inte trycka på några knappar, ta foton eller justera zoom.

En annan unik aspekt - du kan till och med använda QR & streckkodsläsare för att skanna kuponger och kupongkoder för att få rabatter och spara lite pengar vid nästa köp.

QR-skanner

QR Scanner kommer upp som sist på vår lista, men verkligen inte minst. Den här liknar de andra och hjälper dig att uppnå samma medel. Det är inte lika rent från ett gränssnitt, men det finns fortfarande en omedelbar skanningsfunktion, vilket betyder att du inte har någon buffring som håller dig uppe. Det borde kunna känna igen koder "omedelbart." En av de första sakerna du måste göra när du öppnar appen är att tillåta kameratillstånd, men därifrån bör du kunna skanna nästan alla QR-koder eller streckkoder du kan hitta.

Det finns dock en knapp som du måste trycka på för att indikera att du är redo att skanna en kod.

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta QR-kodskannrar tillgängliga. Vi har visat dig fem av de bästa ovan, även om det finns otaliga andra alternativ i Google Play Store; men vi är övertygade om att detta är några av de bästa du kan få idag. De flesta av dessa kommer inte att ge dig tillbaka pengar alls, även om vissa har inköp i appen tillgängliga för att bli av med annonser och sådant, vilket kan vara värt det om du använder QR-kodskannern tillräckligt.

Har du en favorit QR-kodskanner som du använder för Galaxy S10? Ljud av i kommentaravsnittet nedan, och det kanske bara hamnar i nedräkningen i framtiden!