5 bästa produktivitetsappar för din iPhone

Ingenting kan öka din produktivitet ganska som en iPhone laddad med ett urval av några av de bästa produktivitetsapparna där ute. Med dem kan du enkelt ta anteckningar, samarbeta med dina kollegor och partners, bokmärka intressanta webbartiklar eller få tillgång till alla dina filer på distans och hålla dem säkert lagrade i molnet.

Men hur vet du vilka appar du ska installera och vilka du ska ignorera? Trots allt, att behöva gå igenom hundratals om inte tusentals produktivitetsappar i App Store bara för att hitta en handfull dolda ädelstenar låter knappast som en produktiv aktivitet. Därför har vi valt de 5 bästa produktivitetsapparna för din iPhone åt dig, baserat på vår erfarenhet och online recensioner.

Evernote är vårt sätt att organisera våra personliga och professionella projekt. Användarupplevelsen kretsar kring idéer och sätt att fånga dem och hålla dem organiserade. Evernote stöder många typer av dessa idéer, även kallad anteckningar, inklusive text, skisser, foton, ljud, video, PDF-dokument, webbutdrag och andra.

Du kan till och med använda kameran på din iPhone för att skanna och digitalisera pappersdokument eller handskrivna anteckningar. Förutom den varma och otydliga känslan av att veta att du gör något bra för planeten, genom att använda Evernote för att digitalisera dokument ger dig möjligheten att filtrera dem med taggar och kortfattade beskrivningar.

Individuella anteckningar kan placeras i separata anteckningsböcker och förbättras med checklistor, påminnelser, att göra-listor, kommentarer och andra intelligenta funktioner. Dessutom är allt sömlöst synkroniserat mellan alla dina enheter och lagras säkert i molnet - det är något du bara inte får från din genomsnittliga överprissatta hipster-anteckningsbok.

Om du ofta samarbetar med andra och brainstormar, har Evernote du täckt. En enda anteckning kan redigeras och ses av flera personer samtidigt, vilket kan vara extremt produktivt i affärsinställningen där olika personer tar olika roller och ansvar.

Bäst av allt är att den kostnadsfria versionen av Evernote faktiskt är användbar, och appen försöker inte klämma en premiumplan neråt halsen var femte minut. Med den grundläggande planen får du 60 MB nya uppladdningar per månad, möjligheten att synkronisera mellan två enheter, dela anteckningar och lägga till ett lösenordslås för att skydda din integritet. En nivå ovanför den fria planen är Plus-planen, som kostar € 29, 99 per år. Det låser upp funktioner som offlineåtkomst, vidarebefordran av e-post och kundsupport via e-post. Du får också 1 GB ny uppladdning per månad istället för bara 60 MB. Den dyraste planen, kallad Premium, kostar € 59, 99 per år, och den stöter överföringsgränsen ännu längre, till 10 GB och låser upp alla funktioner i Evernote.

Med en genomsnittlig minskning av intern e-post med 48, 6% och 25, 1% färre interna möten representerar Slack ett modernt sätt att kommunicera och dela idéer. Fysiska möten eller standardformer för onlinekommunikation delar ett vanligt problem: de skapar ofta fler problem än de löser. Misskommunikation händer, viktiga spelare lämnas utanför konversationen, och det är svårt att komma ihåg vem som sa vad för bara en timme sedan, än mindre en vecka eller en månad.

Slack organiserar dina konversationer i multimediaaktiverade, ihållande kanaler. Teammedlemmarna kan gå med i dessa kanaler och bläddra tillbaka genom allt som någonsin har sagt. Det är möjligt att ladda upp bilder, PDF-filer, dokument och kalkylblad bara genom att släppa dem till Slack, där de förblir lagrade för senare referens medan de är helt sökbara. Och vi pratar inte bara om dina lokala filer; Slack integreras med andra populära onlinetjänster, som Dropbox, Google Drive, Twitter, Asana eller SoundCloud.

Slack har en gratisversion för lag som vill prova det. Det innehåller sökbara meddelandearkiv med upp till 10 000 av ditt lags senaste meddelanden och 10 appar eller integrationer av tjänster. Med tanke på appens natur är det vettigt att köpa Standardplanen direkt, som kostar 6, 67 USD per aktiv användare per månad när de faktureras årligen och 8 $ när de faktureras varje månad. Det finns också $ 12 Plus-planen ($ 15 när faktureras varje månad), som inkluderar allt som standardplanen gör och kastar in 99, 99% drifttidsgaranti, 24/7 support, 20 GB fillagring per teammedlem, SAML-baserad enkel inloggning (SSO ) och några andra saker.

På sin officiella webbplats säger Pocket för närvarande stolt över att appen har 22 miljoner användare som tillsammans sparat 2 miljarder artiklar för senare konsumtion. Med tanke på att Pocket knappast är den enda appen i App Store som erbjuder denna funktion, är dessa två siffror en stark hit som utvecklarna har lyckats skapa en överlägsen produkt.

De åstadkom detta med en mycket polerad användarupplevelse i kombination med en vacker läsupplevelse. Med Pocket är det inte bara lätt att spara en artikel, video eller länk för senare, det är också trevligare att konsumera innehållet tack vare den lättillgängliga layouten som är fri från distraktioner.

Pocket hjälper dig också att upptäcka de mest populära berättelserna där ute, och appen låter dig dela vad du tyckte intressant med dina vänner och följare på sociala medier. De flesta användare håller sig med den gratis, annonsstödda versionen, men det finns också en Premium-plan tillgänglig för $ 44, 99 per år. När du har uppgraderat till Premium kommer du aldrig se annonser igen och Pocket förvandlas till ett permanent lagringsutrymme och en personlig säkerhetskopia av alla artiklar och webbsidor du sparar.

Ursprungligen släpptes 2007 av MIT-studenterna Drew Houston och Arash Ferdowsi, har Dropbox populariserat konceptet för personlig molnfillagring och etablerat sig som en av de mest populära leverantörerna av filhostingtjänster.

Det som gör Dropbox så tilltalande även för avslappnade användare är hur lätt det är att linda huvudet runt hur det fungerar. Klientprogramvaran - som kan installeras på Linux, MacOS, Windows, Android, BlackBerry OS, iOS och Windows Phone - är en gateway till ditt personliga online-filskåp där du kan spara alla typer av filer och hålla dem automatiskt synkroniserade över alla dina enheter och tillgängliga även om du är offline.

Den senaste versionen av Dropbox kan bekvämt förhandsgranska de flesta filformat, och den stöder till och med samverkande filredigering. Dessutom kan Dropbox automatiskt säkerhetskopiera foton från din iPhone och organisera dem efter datum.

Dropbox Basic-konton börjar med 2 GB ledigt utrymme, och tjänsten gör det möjligt att tjäna upp till 16 GB extra utrymme genom att hänvisa dina vänner till Dropbox eller delta i olika kampanjavtal. Om du vill ha mer utrymme och några praktiska extrafunktioner måste du betala € 8, 25 per månad för Pro-planen, som innehåller 1 TB lagringsutrymme.

Papper är definitivt inte bara en annan anteckningsapp för iPhone. Denna blandning av anteckningar, foton och skisser är det perfekta sättet att få ner något snabbt. Du kan enkelt skapa skrivna anteckningar med checklistor, rita på foton eller snabbt visa detaljer i spotlight och skapa skarpa diagram, diagram och ritningar. Allt synkroniseras automatiskt, så att du kan se dina idéer på ett ställe och dela dem med andra.

Appens utvecklare, FiftyThree, har också utformat en unik pennan, kallad Pencil, för användning med appen och ett antal andra iOS-appar. Blyertsen har en tryckkänslig spets som gör det möjligt att enkelt dra allt från fina linjer till breda slag. Slutet på pennan fungerar som ett radergummi, och mjukvaran inuti är smart nog för att omedelbart veta om det är din hand eller blyertspenna som rör vid sidan. Du kan för närvarande få det på Amazon för bara $ 29, 95.