5 bästa Philadelphia Subway App för Android

Försöker du ta reda på hur du bäst navigerar i Philadelphia? Tja, de har ett masstransportsystem som har funnits i 100 år; men det är lätt ett av de mest blygsamma systemen i USA. Det är ingenting som du hittar i New York eller Boston; Men om du fortfarande vill navigera i Philadelphia-järnvägen kan du göra det! Filadelfias transportsystem omfattar fyra tunnelbanelinjer, såväl som upphöjda pendeltåg och lätta järnvägslinjer. Det kan vara en svår uppgift att räkna ut vart alla dessa rutter går, och även var stationerna är. Och det är därför du behöver en Philadelphia Subway Map-app på din smartphone!

Redo att ladda ner en Philadelphia Subway Map-app på din telefon? Här är några av de bästa alternativen tillgängliga för dig idag.

SEPTA

En av de saker som faktiskt är ganska unik för Philadelphia är att de har en egen officiell transitapplikation. Det kallas SEPTA och står för Southeastern Pennsylvania Transportation Authority. Det är faktiskt en av transitapparna där ute som har ett rent och lättanvänt gränssnitt. Du kan söka efter närliggande stationer efter namn eller närhet med en GPS-lokalisering. SEPTA har faktiskt en interaktiv karta som du enkelt kan navigera igenom. SEPTA gör mer än bara att leta upp tunnelbanainformation, men du kan också hitta information om buss, järnväg, vagn och flyg. Det är en övergripande mycket väl avrundad applikation och är något du inte ofta ser i en transitapplikation som den här. Kolla in det själv på länken nedan.

Ladda ner det nu: Google Play

Philadelphia Transit - Offline SEPTA och kartor

Nästa gång har vi Philadelphia Transit. Om du är någon som vill ta SEPTA offline och visa tunnelbana kartor offline, kommer den här rätt upp i gränden. Den är blygsam i storlek, så det tar inte för mycket utrymme på din telefon. En av de unika sakerna med den här appen är att du faktiskt kan se tidtabellen för buss-, tunnelbana, vagn och järnvägssystem offline. Den här är också utrustad med alla regionala transitkartor som du behöver, så att du kan navigera dem även offline. När du är online kan den till och med förse dig med tullinformation och närliggande stationer via GPS.

Ladda ner det nu: Google Play

aMetro World Subway Maps

Nästa upp på vår lista tittar vi på aMetro World Subway Maps. Om du inte vill hålla en transiteringsapplikation på din telefon för varje stad du besöker kommer aMetro World att vara mer uppe i din gränd, och i princip fungera som en allt-i-ett-app. Med aMetro World har du tillgång till nästan varje tunnelbana och busskarta i världen - det vill säga särskilt i storstadsområden, till exempel Philadelphia, Seattle eller New York City. Det finns en handfull andra extrafunktioner inuti, som att kunna planera dina egna rutter och titta på beräknade ankomsttider i stödda städer.

Ladda ner det nu: Google Play

Citymapper - Transitnavigering

Och i plats två tittar vi på Citymapper - Transit Navigation. Citymapper är en av de få tunnelbanekartan och transitapparna där ute som har ett rent och lätt att navigera användargränssnitt. Inte bara det, utan tjänsten är full av olika funktioner också. Den har alla vanliga transitmustar som buss-, tunnelbana- och tågrutter och realtids- och ankomsttider. Det har även GPS-stöd för att hitta närliggande stationer och bussar.

Ladda ner det nu: Google Play

Transit: Transit-app i realtid av Transit App, Inc.

Och när vi kommer in på plats ett har vi Transit: Real-Time Transit. Transit liknar Citymapper på många olika sätt, först och främst med ett rent och lätt att navigera användargränssnitt. Den här appen ger dig inte bara enkel resplanering, utan också meddelanden om punktnavigering och servicestörningar för ditt valda område. Välj Philadelphia från listan över städer som stöds, så kan du få servicevarningar i SEPTA-systemet. Transit finns också på andra platser - i själva verket kan de flesta större städer och huvudstäder användas med den.

Ladda ner det nu: Google Play

Dom

Som ni ser finns det många utmärkta applikationer för att navigera i Southeastern Pennsylvania Transportation Authority. Någon av dessa hjälper dig att uppnå de medel du försöker nå; men vi gillar verkligen mångsidigheten och designen av Citymapper och Transit i synnerhet.

Har du din egen favorit transit app? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan - vi vill gärna höra från dig!