5 bästa pedometerappar för Android år 2020

De flesta av oss gillar att hålla sig i form för att hålla våra kroppar fria från sjukdomar och samtidigt bygga immunitet. Trots att träna eller gå på körningar kanske inte är avsedda för alla på grund av tidsbegränsningar och brist på motivation, finns det ett gäng appar där ute som hjälper oss att få bästa möjliga resultat genom att bara gå. Genom att låta oss veta hur många steg vi har tagit under en viss dag kan vissa appar till och med motivera oss att ta det extra steget för att hjälpa oss nå vårt förinställda mål eller bryta nya personliga poster.

Vi kommer att diskutera några av dessa appar som använder pedometer för att exakt bedöma antalet steg vi har tagit på en enda dag eller under en lång tid. Så låt oss ta en titt.

5 bästa pedometerappar för Android

Nike + Run Club

Nike + har funnits ett tag i Play Store och har en ständigt växande gemenskap av löpare att hämta inspiration från. Även om det är avsett för körningar kan du också gå på promenader med appen, för att hjälpa dig att kartlägga ditt avstånd (perfekt för promenader utomhus), tillsammans med mätvärden som avstånd, tid per mil etc. Appen kommer också med ljudstyrda träning och springer, hjälper dig att driva dig själv till den extra milen när det behövs. Den sociala aspekten i denna app är också mycket beundransvärd, eftersom den låter dina vänner heja dig när du är på språng, vilket ger dig den efterfrågade motivation.

Det bästa med Nike + är att du kan synkronisera din aktiemusikspelare med Nike + och styra den direkt från appen utan att behöva byta applikation. Du får tillgång till ett brett spektrum av mätvärden, inklusive reststräcka, tidsfördelning och så vidare. Sammantaget, om du är en nybörjare eller en expert löpare och litar på pedometer för att få information om dina körningar, är Nike + -appen allt du behöver ha på din telefon. Appen är gratis att ladda ner och har inga annonser eller köp i appen.

Gå med karta My Walk

Denna app kommer från Under Armour, en av pionjärerna inom modern fitnessutrustning och kläder. Walk-samhället är cirka 30 miljoner starka, så du kommer sannolikt att hitta en fitness-freak-kompis på den här appen för att hjälpa dig att motivera och dela dina framsteg med. Men den här appen fokuserar inte mycket på att bara springa eftersom promenader också får betydelse här. Insåg att inte alla kan köra regelbundet, hjälper appen dig att spåra dina vanliga promenader för att hålla dig i form och förbränna några kalorier under processen.

Du kan till och med nämna dina nya skor på appen, och körsträckan kommer att meddela dig när skorna blir gamla för att undvika skador och obehag när du går. Men användare rekommenderas att kontrollera sina skor varje dag innan de går på springor för att undvika oförutsedda olyckor. Alla dina data från smarta enheter som Garmin, Fitbit, Jawbone och till och med Android Wear synkroniseras sömlöst med appen, så du behöver inte logga in data här manuellt. Appen är gratis att ladda ner, men kommer med annonser och köp i appen.

Accupedo pedometer

Denna app, helt enkelt sagt, hjälper dig att spåra dina steg på en dag. Det kan till och med spåra dina promenader tack vare GPS-stöd, vilket visar dig en karta över var du har varit på en viss dag. Du får också tillgång till ett detaljerat diagram över de steg du har vidtagit på en dag, vecka eller månad, vilket hjälper dig att få en mycket god uppfattning om ditt fitnessprogram. Även om du inte är någon som aktivt springer eller går för fitnessändamål hjälper det att ha den här appen på din enhet eftersom den kan motivera dig att gå mer under en viss dag. Överallt mellan 10 000 - 15 000 steg anses vara normalt för den genomsnittliga människan.

Appen kommer också att motivera dig att gå mer än du gör, vilket kommer att gynna din fitnessregim avsevärt. Som du kan förvänta dig kommer appen också med en GPS-widget som hjälper dig att se antalet steg du har vidtagit under en viss dag. Om du har synkroniserat dina data på Google Fit, kommer appen också att hantera det, så att du enkelt kan hämta gamla träningsdata. Accupedo Pedometer är en gratis nedladdning i Google Play Store och stöds av annonser. Det finns dock inga köp i appen.

Noom Walk Pedometer

Den här appen har funnits länge och har byggt en gemenskap av vandrare och löpare som litar på dess tjänster för att hålla sig i form. Appen kan automatiskt räkna varje steg du tar (så länge telefonen är med dig) utan att behöva börja spåra dina promenader manuellt. Detta är ganska mycket som en tredjepartsversion av Google Fit, som också kan räkna steg på egen hand utan manuell interaktion.

Utvecklarna nämner att du inte behöver någon annan viktminskningsenhet eftersom den här appen kommer att vara tillräcklig för att hjälpa dig att skära ner fett och förbli i form. Appen är gratis att ladda ner och det finns inga irriterande annonser eller köp i appen här.

Zombies, kör!

Detta är en något annorlunda viktminskning eftersom det låter dig spela "uppdrag" som involverar zombies för att hålla dig i form. Konceptet är ganska nytt och hjälper till att minska vikten och se till att du håller dig i form. Det finns en serie uppdrag att välja mellan här, som förutom att hjälpa dig att förbränna fett också gör hela processen extremt tillfredsställande för användarna.

Appen finns i gratis och betalda versioner. Den förstnämnda har vissa begränsningar, förståeligt, men det är definitivt värt ett försök att ge dig en god uppfattning om hur funktionerna i appen är. Det är svårt att bara kalla det här en app eftersom det är ganska mycket ett spel. Den gratis versionen av appen kommer med annonser och köp i appen. Se till att kolla in det.