5 bästa PDF till Word Converter för Android år 2020

Försöker du konvertera ett PDF-dokument till en Word-fil på Android? Du kommer antagligen att upptäcka att det är nära omöjligt att få detta att fungera, åtminstone utan några extra verktyg. Det finns alternativ på webben för en konvertering som denna, men ingenting som nödvändigtvis kan hända lokalt (förutom kanske en applikation). Men ge inte upp hoppet ännu, eftersom du har massor av alternativ för att konvertera dina PDF-dokument till ord på fingrarna.

Om du följer med nedan visar vi dig de bästa sätten att konvertera dina PDF-dokument till Microsoft Word-dokument. Du kan säga adjö att behöva överföra filer till din dator för konvertering. Här är våra bästa val.

Google Drive

Du kanske blir förvånad över den här första: Google Drive. Google Drive har metoder för att ta vilken fil som helst och låter dig spara den som en annan filändelse, vanligtvis felfritt. Allt du behöver är ett Google-konto och Google Drive laddas ned på din telefon, och om du kör Android har du redan båda dessa alternativ slutförda!

Så allt du behöver göra är att öppna Google Drive och sedan ladda upp filen du vill konvertera till din Drive. Öppna sedan filen och under fliken "Fil" kan du klicka på "Spara som" -knappen. Detta kommer att ge dig en mängd filändelser att spara som, men du vill uppenbarligen ha den som säger .doc eller .docx. Den skapar sedan en kopia av den filen med filtillägget .doc, så att du kan öppna din fil och manipulera den med Microsoft Word. Om du inte redan har den på din telefon (du bör, den levereras med Android-enheter nu), ta den gratis nedan.

WPS PDF till Word Converter

Om du inte känner till WPS har du förmodligen bott under en sten. WPS är en av de bästa Office-sviterna som finns idag, precis där uppe med Microsoft Office. Förutom att ha många fantastiska ordbehandlingsverktyg har den också några PDF till Word-konverteringsverktyg. Du kan konvertera PDF-filer till MS .doc eller till och med MS .docx. Tyvärr tillåter gratisversionen bara att konvertera en PDF-fil med upp till fem sidor. För allt annat måste du använda Premium, vilket sätter dig tillbaka cirka $ 30 per år. Det är också tillgängligt för Windows och Mac, så att du kan konvertera dokument på nästan vilken plattform som helst.

Ladda ner det nu: WPS

PDF till Word Converter

Den lämpligt namngivna PDF till Word Converter gör exakt vad den säger att den gör. Du laddar ner appen, ansluter din PDF-fil och konverterar den sedan till ett valfritt Word-dokument (.doc eller .docx). Det tar en timme att slutföra uppgiften, men Premium-versionen gör det på bara några sekunder. Det kostar $ 9, 99 för att göra alla dina konverteringar omedelbart. En annan snygg aspekt är att det gör att du kan spara ditt konverterade dokument direkt i molnet, med Google Drive eller Dropbox. En sista snygga funktion som den har är att den kommer att använda telefonens kamera för att skanna dokument till ett PDF-format, som sedan konverteras till ett .doc-format du väljer.

PDF Conversion Suite

Programmet PDF Conversion Suite är ett annat bra alternativ för Android. Med över en miljon nedladdningar gör den exakt vad den avser att göra: konvertera PDF-filer till Word-filer. En snygg sak med den här applikationen är att den enkelt kan hantera skrymmande PDF-filer och stora PDF-dokument. På nackdelen kan du förvänta dig att alla rika medier tar ett litet kvalitetsfall i konverteringsprocessen.

Liten PDF

Förutom vad vi har listat finns det mycket låg kvalitet och dålig PDF till Word-dokumentkonverterare som finns i Google Play Store. Som sagt, om du inte är en fan av någonting som vi har listat, kanske du måste ta till dig en online-lösning. En av de bästa som du kan göra just nu är något som heter Small PDF. Du besöker deras webbplats, släpper eller drar din PDF-fil in och sedan konverterar de den till .doc eller .docx efter bara några sekunders bearbetning. Det är tillgängligt gratis, men med gratisversionen kan du bara konvertera två filer samtidigt.

Konvertera här: Liten PDF

Dom

Som du ser finns det många bra och enkla sätt att konvertera en PDF-fil till ett Microsoft Word-dokument. Någon av dessa appar eller webbplatser kommer att göra, och du får din fil på bara några sekunder.