5 bästa parkeringsappar för din stad

Att hitta en lämplig parkeringsplats för din bil kan vara en besvärande uppgift. Om du bor i en folkerik stad är denna uppgift ännu svårare. Studier har visat att nästan hälften av all trafik vi ser på vägarna involverar någon som letar efter parkering. Eftersom de flesta av oss inte har förvarning om tillgängliga parkeringsplatser kräver det mycket tålamod att hitta en i en tätbefolkad stad. Tack och lov kan teknik idag hjälpa oss att hitta anständiga parkeringsplatser i god tid i de flesta större städer.

Vi kommer att prata om en handfull appar idag som hjälper oss att boka parkeringsplatser i förväg. Möjligheten att få parkeringsplatser i förväg direkt från din smartphone eller surfplatta är en fantastisk bekvämlighet för kunderna. Med dessa appar kan du inte bara hitta en lämplig parkeringsplats i tid, utan också få fantastiska erbjudanden på parkeringsplatser. Du kan inte hitta erbjudanden som dessa om du åkte till en dedikerad parkeringsstation, så det finns flera fördelar med att få parkeringsappar på din smartphone eller surfplatta. Kolla in vår lista för att välja den bästa appen som passar dig.

SpotHero

Den här appen är en av de mest populära parkeringsapparna vi hittar på nätet, och den har fantastiska fördelar för att göra den sticker ut från resten av apparna. Antalet erbjudanden som finns tillgängliga på appen garanterar att du kan spara nästan 50% på uppkörningskostnaderna. Med hänsyn till dessa faktorer rekommenderas SpotHero starkt för dem som överväger en parkeringsapp med några anständiga rabatter att starta. Du måste dock betala i förväg för att se till att din parkeringsplats är reserverad. Detta är ett litet pris att betala för den sinnesbit som du får medan du får en parkeringsplats.

Du kan få ett företagskonto om du vill dela parkeringskostnaderna på olika konton. Detta är en bekväm funktion om du reser och parkerar mycket för affärer. Appen erbjuder dock bara parkering i begränsade städer. Så du kommer bara att kunna parkera din bil i New York, Los Angeles, Chicago, Atlanta, Austin, Baltimore, Boston, Dallas, Denver, Detroit, Houston, Indianapolis, Milwaukee, Minneapolis, Miami, New Orleans, Newark, Oakland, Philadelphia, Sacramento, San Diego, San Francisco, Seattle, St. Louis och Washington, DC Appen är gratis att ladda ner och har inga köp eller annonser i appen. Du måste dock betala för parkeringsplatser i förväg. Se till att kolla in appen.

ParkMe

ParkMe har ett betydligt större område som är täckt, tillgängligt på över 84 000 platser runt 64 länder. Så du kan enkelt använda den här appen även om du bor utanför USA. En av de bästa sakerna med den här appen är att den kommer att berätta var du kan hitta parkering upp till två veckor i förväg. Detta tillsammans med det faktum att det är en av de mest exakta apparna som finns just nu ger en ganska söt kombination. Användargränssnittet är enkelt att använda och du kan reservera din plats i en handfull kranar. Med beaktande av alla dessa faktorer kan ParkMe vara den parkeringsapp som vi alla letar efter.

Du kan titta igenom ett antal platser för att hitta den billigaste och bästa tillgängliga parkeringsplatsen, vilket sparar besväret med att manuellt leta efter en plats. Parkeringspriser nämns på en karta, vilket gör det enklare för kunderna att jämföra priserna och välja den bästa parkeringsplatsen. ParkMe-communityn uppmuntrar användare att korrigera eventuella fel med appen, särskilt om du inte kunde få en parkeringsplats bokad. Detta innebär att det blir mindre fel med att människor kontinuerligt ger sina feedback till utvecklargruppen.

ParkWhiz

Den här appen rekommenderas av Forbes för att erbjuda de bästa erbjudandena på parkeringsplatser. Utvecklarna lovar att erbjuda upp till 60% billigare parkeringspriser jämfört med vad du skulle betala för det på plats. På samma sätt som andra parkeringsappar kan du här jämföra olika platser och låta dig välja det bästa som passar dig. Det faktum att du sparar ganska stort på parkering gör detta till ett måste bland parkeringsappar.

När vi pratar om appar som dessa handlar det mest om personlig preferens och användarvänlighet som är viktig. Med detta i åtanke kan användare verkligen inte gå fel med någon app. Emellertid strävar utvecklare för att göra sina appar mer attraktiva för konsumenterna, vilket förklarar varför det finns så enorma rabatter här. Med den här appen kan du förbetala för parkering, så att du inte behöver shuffla igenom din plånbok för att betala för parkering vid monteren. Sammantaget är detta en ganska praktisk app och definitivt värt ett försök. Det är en gratis nedladdning, och du behöver en Android-enhet som kör Android 4.4 och senare för att kunna använda den.

Parker

Denna smart namn parkeringsapp erbjuder ett stort utbud av parkeringsplatser att välja mellan. Du har valet att välja mellan nästan 24 000 garage och parkeringsplatser, så om du kämpar för att hitta en parkeringsplats i din stad kan Parker komma till hands. Appen låter dig inte bara hitta en anständig plats i din stad, utan kommer också att hjälpa dig att navigera till närmaste parkeringsplats. Det finns en inbyggd timerfunktion på appen, så att du kan undvika problem med parkeringsbiljetter. Detta är särskilt användbart om du väljer gatuparkering. Kunderna har älskat Parker och recensionerna berättar en liknande historia. Appen erbjuder dock inte förbetald parkering, men det faktum att den erbjuder alla andra funktioner som vi talade om ovan kompenserar utelämnandet. Appen är gratis att ladda ner och kräver enheter med Android 4.4 eller högre.

Parkering Panda

Denna app tar parkering till nästa nivå eftersom den har samarbetat med ett antal platser för att erbjuda prioriterad parkering till kunderna. Du kommer att parkera Panda-platser på stadioner, flygplatser och andra familjeplatser. Appen låter dig boka din parkeringsplats i god tid i förväg, så du behöver inte oroa dig för att gå vilse på en parkeringsstation eller slösa bensin bara letar efter en plats. Utvecklarna har byggt ett remisssystem i appen, vilket belömer kunder som sprider ordet om appen genom att erbjuda gratis parkering i gengäld. Appen är tillgänglig i mer än 40 städer och är endast för tillfället i USA. Appen kräver att smartphones med Android 4.4+ fungerar.