5 bästa offline-fotbollsspel för Android år 2020

Om du tittade på UEFA Champions League i år eller ser fram emot att titta på lagen som duker ut det vid VM i Ryssland, kanske du undrar hur du kan komma in i fotboll (eller fotboll utomlands) själv. Inte alla vill spela det fysiska spelet, men om du bara har lite intresse av det finns det många fotbollsspel som du kan ladda ner och installera på din Android-enhet.

Du kan ha massor av kul med fotbollsspel offline. Vissa av dem låter dig anpassa ditt lag med dina favoritspelare, och andra låter dig till och med tävla mot vänner och familj. Om du vill ladda ner det bästa fotbollsspelet för Android följer du nedan nedan för att se de högst rankade spelen i Google Play Store.

FIFA mobil fotboll

Vill du spela i ditt eget VM i år? Sedan bör du kolla vad FIFA Mobile Soccer har att erbjuda i FIFA World Cup. Vid lanseringen kan du nästan omedelbart börja bygga, hantera, anpassa och utbilda ditt team. Du kan spela som något av de 32 kvalificerade länderna och till och med låsa upp regionbaserade belöningar. Det finns många unika lägen och kartor som du också kan växla från. När du väl är bra kan du verkligen testa dig genom att gå med i en FIFA-liga, där du kommer att vara mot några av de bästa FIFA-spelarna i världen.

Dream League Soccer

Dream League Soccer är ganska lik FIFA Mobile Soccer. Bygg och hantera ditt eget team och träna sedan dem i träningsspel och turneringar. Grafiken i detta spel är superrealistisk, så du får en skarp och tydlig upplevelse här också. Du kan gå med i divisionerna och spela genom sju olika cuptävlingar. Så småningom kommer du att träffa den prestigefyllda Elite Division, som är där tävlingen verkligen börjar värma upp.

Betyg hjälte

Score Hero är mycket annorlunda än Dream League Soccer och FIFA Mobile Soccer. I Score Hero spelar du som en karaktär istället för att hantera ett helt lag. I princip är förutsättningen att du kommer att ha en fotbollskarriär som en riktig fotbollsspelare, där du kan växa din karaktär till en mästare, åtminstone så länge chefen vill ha dig i laget. Det finns cirka 500 nivåer att vada igenom, så Score Hero kommer att hålla dig upptagen under lång tid också. Det är ett enkelt spel att spela, men du måste vara en expertstrateg, eftersom AI är superintelligent och taktisk. De kommer faktiskt att lära sig och anpassa sig till hur du spelar, vilket ger dig en super konkurrensfördel att spela mot här.

Score Hero lägger alltid till fler nivåer och mekanik, så du har alltid gott om färskt innehåll att spela igenom. Spelet är gratis att ladda ner, men det finns en handfull inköp i appen som kommer att göra spelet lite enklare.

Pro Evolution Soccer

Därefter har vi Pro Evolution Soccer. Detta är en direkt konkurrent till FIFA Mobile Soccer, eftersom Pro Evolution Soccer gjordes av Konami. Med det i åtanke kommer du att se fantastisk grafik och liknande spel. Du kan bygga och hantera ditt eget team, och du har massor av spelaranpassning, eftersom Konami låter dig välja mellan över 10 000 olika spelare. Om du ville, kan du till och med blanda legendariska spelare från tidigare år med dagens mästare för att skapa en trupp som ingen kan slå. Kontrollerna är enkla att förstå, och du kan till och med slåss med vänner i lokala matcher eller skapa lokala turneringar.

Topp elva

Senast uppe på vår lista är Top Eleven. Detta spel är lite mer unikt än resten på den här listan, eftersom du spelar lagledaren istället för laget eller en spelare i laget. Du kommer att spela som Manager, som måste skapa och bygga laget. Du kan välja specifika spelare, men du kan även anpassa olika strategier och formationer också. Du kan se hur bra du gjorde när du skapade ditt lag genom att gå med i League, World Cup eller Champion's League!

Dom

Så, vilket offline fotbollsmatch passar dig? Om vi ​​var tvungna att välja en, skulle vi rekommendera att gå med FIFA Mobile Soccer. Spelet stöds väl, och verkar själva temat kring aktuella händelser i fotbollsvärlden (just nu, VM i Ryssland). Det finns många bra mekaniker och sätt att anpassa ditt team som håller dig upptagen i veckor.