5 bästa NYC-parkeringsapp för Android

New York City är den stad som nästan alla har på sin hinklista. Och du kan inte skylla på dem - det har flera blomstrande branscher, och särskilt i start- och teknologiscenen. Inte bara det, men det finns massor av roliga saker att göra, platser att se och platser att äta på. Inte allt om New York City är dock bra - en av dessa negativa är parkering. Det finns bara så många människor att om du mållöst letar efter en gata eller ett parkeringsgarage kommer du att investera en stor mängd tid på att hitta parkering.

Lyckligtvis finns det ett sätt att spara dig mycket av den tiden, och det är genom en NYC-parkeringsapp för Android. Du kan hitta och hitta öppna parkeringsplatser runt New York Citys gator och till och med i parkeringsgarage. Många av dem hjälper till och med att hitta gratis platser, men kan också reservera din plats och betala för din mätare om du inte kan, allt direkt från din telefon!

Är du inte säker på vad NYC parkeringsapp är bäst? Följ med nedan, så visar vi några av våra favoritfavoriter!

ParkNYC

ParkNYC var en app designad av Parkmobile specifikt för att hitta New York City parkeringsgarage med öppna ytor. Du kan söka i New York City efter en öppen plats att parkera, och när du gör det kan du reservera din plats genom att registrera din bil och dess registreringsskylt. Transaktionen tar bara några sekunder, så att du kan betala och reservera nästan omedelbart. Kör en annan bil än vad du registrerade? Med ParkNYC kan du snabbt byta märke, modell och registreringsskylt med ett knapptryck.

ParkNYC är ett bra sätt att hålla reda på utgifterna också. Om du behöver hålla fast vid kvitton för kontoret eller för skattetid lagrar ParkNYC alla dina parkeringsutgifter i appen, där det alltid kommer att vara tillgängligt.

ParkWhiz

ParkWhiz kommer som nästa på vår lista och fungerar på liknande nivå som ParkNYC, även om vi tycker att appen totalt sett är mer användarvänlig. ParkWhiz har faktiskt arbetat för att mäklare ett stort antal platser i parkeringsgarage runt om i Amerika, inklusive New York City, för att spara sina kunder pengar - med denna mäklare kan de erbjuda dem till lägre priser än du skulle hitta om du bara kom från gatorna. Som sagt kan du faktiskt spara dig lite pengar genom att använda en gratis parkeringssökningsapp som ParkWhiz. Välj från deras lista över platser i New York City och se vilken typ av besparingar du kan få. Då kan du betala i förskott och reservera din plats för dagen. Det möjliggör sinnesfrid när du reser till en ny obekant stad. Du kan också ha flera användarnamn i den här appen så att du kan hålla dina personliga besök och utgifter för företagsparkering åtskilda och enkla att använda.

Spothero

Spothero kommer nästa på vår lista, och är ett bra alternativ att hitta parkering inom New York City-gränserna. Välj den stad du är på väg till, till exempel New York City, och sedan kommer du att ha en lista över deltagande garage och utrymmen - du kommer verkligen inte att se dem alla, eftersom parkeringsgarage och tjänster måste vara en deltagande stöd som finns i appen.

Berätta för Spothero den dag och tid du vill parkera, så kommer det att ge dig priser så att du kan jämföra butik för pris och plats. När du hittat ditt bästa pris kan du låsa in det och boka din plats i förväg. Detta innebär att du inte kommer att behöva köra runt i hopp om du klarar det innan de bästa platserna är borta. Anländer till din angivna tidpunkt och din plats kommer att vara där och vänta på ditt fordon.

Spotangel

Spotangel kommer in som en av våra favoriter och hanterar alla dina parkeringsbehov under din resa till New York City. Den visar snabbt och effektivt kartor över städer där appen är tillgänglig, inklusive New York City. Välj vilken stad du vill välja, och sedan visar Spotangel var gratis parkering och parkeringsgarage är så att du inte behöver gå och leta efter dem. Inte bara det, men du kan hitta aktuell information om prissättning. Och sedan med hjälp av Spotangel-gemenskapen meddelar appen var det finns öppna parkeringsplatser runt ditt land. Detta ger dig en chans på gratis parkering och insider tips som traditionellt bara lokalbefolkningen skulle veta. Och låt oss inse det, att inte behöva betala $ 15 till $ 30 per dag för att parkera gör någon lyckligare.

Parkmobile

Parkmobile kan komma som sist på vår lista, men det är faktiskt vårt favoritalternativ på grund av den stora mängd pengar som den kan spara. Det är långt ifrån okänt att Parkmobile faktiskt kan spara sina användare upp till 50% rabatt på parkering, medan du skulle betala mer om du bara slingrade in i en plats eller ett parkeringsgarage. Den har information om alla typer av parkering inklusive gratis parkering och gatuparkering. Parkmobile har också bra kundservice som hjälper dig om ett problem skulle uppstå, med ett team som arbetar på en 24-timmars, 7 dag i veckan, schema - de kommer att kunna hjälpa dig med att förhandla om parkeringsproblem.

Parkmobile kan faktiskt lagra upp till 5 bilar för att hålla reda på, så om du är med en grupp kan du spåra alla deras bilar parkering också. De har också funktioner som "hitta din bil" och "parkeringsfavoriter" så att du kan reservera din favoritplats igen.

Dom

Det finns många fantastiska parkeringsappar att resa runt i New York med, men Parkmobile kommer lätt in som vår favorit på grund av kostnadsbesparingar.

Vilken parkeringsapp använder du när du går till NYC? Har du en favorit? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan!