5 bästa NYC-busskartapp för iPhone

Att ta sig runt New York är en hektisk uppgift, särskilt om du är ny i storstadsområdet - det finns en viktig anledning till att många invånare inte äger fordon, och bara använder masstransportsystemet för deras transportbehov. Det är fortfarande svårt att navigera om du är ny i staden, varför du behöver en NYC Bus Map-app på din iPhone. Ladda en av dessa upp så kan du se alla NYC-busslinjerna. Du kan till och med ladda ner dem för offline användning!

Är du inte säker på vad som är den bästa NYC Bus Map-appen för iPhone? Om du följer med nedan visar vi dig våra fem bästa favoriter. Låt oss dyka rätt in!

MyTransit NYC

På plats fem har vi MyTransit NYC. Bokstavligen allt du någonsin kan behöva packas i denna kartapp, inklusive realtidsankomster, live status, offline schemaläggning, varningar, faktiska kartor och mer. MyTransit NYC sätter dig inte bara i kontakt med information för busslinjer, utan också tunnelbana och tåginformation. Dessutom gör MyTransit NYC det enklare att navigera i staden med en GPS-lokalisering som visar dig närmaste busstation, tunnelbana eller tåg.

Ladda ner det nu: Google Play

NYC-busstransit

Många applikationer spelar fortfarande för att få den senaste bussinformationen och rutter för 2020, men en av de appar som redan har tillförlitlig information - direkt från MTA-systemet - är NYC Bus Transit. Med hjälp av den officiella MTA-kartan över New York City, The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens och Staten Island, NYC Bus Transit kommer du att hjälpa dig se bussrutter och närliggande stationer över hela detta huvudstadsområde. Du kan också hålla ett öga på statusen för MTA och de enskilda tunnelbanorna med funktionen Service Status - det ger dig information om förseningar eller eventuella förändringar och få dem skickade direkt till din telefon som ett meddelande.

Ladda ner det nu: Google Play

NYC Live Bus Tracker & Maps

Kommer som nummer tre på vår nedräkning har vi NYC Live Bus Tracker & Maps. Som du kan föreställa dig drar applikationen information i realtid från MTA-systemet för att visa uppskattade ankomsttider, kommande hållplatser och bussplatser i närheten. Du kan faktiskt bryta ner busstationer med stadsdelar - om du är på Manhattan och bara vill se Manhattan-busslinjer, kommer appen att låta dig göra det, och det gäller även de andra stadsdelarna. Du kan faktiskt se var en busslinje ligger på den interaktiva kartan!

Ladda ner det nu: Google Play

Citymapper - Transitnavigering

När vi kommer upp på andra plats i vår nedräkning tittar vi på Citymapper, kanske en av de mest polerade tunnelbanekart-apparna för Android där ute. Citymapper har alla vanliga transitmustar som buss-, tunnelbana- och tågrutter och realtids- och ankomsttider. - det finns till och med en GPS-lokalisering som visar dig busstationer i närheten eller andra närliggande stationer för andra transportsätt. Om du är i en knasande tid kan Citymapper också ge dig den snabbaste vägen till alla platser inklusive inte bara buss, tåg och tunnelbana, utan också med färja, taxi, bil, cykelandel eller god gammaldags promenad - aldrig sen för ett möte igen! Hämta dessutom busskartor för offline användning om du har slut på data.

Ladda ner det nu: Google Play

Transit: realtidstransitering

Oavsett om du reser till New York eller tillbringar mycket tid i staden för arbete, är Transit: Realtidstransit ett måste på varje smartphone. Med exakta realtidsprognoser om ankomst och avgångar från Brooklyn (New Yorks MTA) kollektivtrafiksystem - till och med deras busslinjer! - tillsammans med enkel reseplanering, navigering från punkt till punkt och meddelanden om störningar av tjänster, är denna app lätt att använda med ett tydligt gränssnitt. När du åker på din favoritmassetransport kan du också ställa in den här appen så att du skickar stoppmeddelanden så att du inte missar ditt stopp när du åker. Du kan till och med dra upp busskartan för att titta på kommande hållplatser i förväg. Det låter dig också ladda ner scheman och resvägar för att använda offline om du befinner dig i en datakrunch.

Ladda ner det nu: Google Play

Dom

Som du kan se finns det massor av fantastiska appar för att navigera runt i New York City - och dess omgivningar - bussrutter. Det kan vara svårt att veta vart du behöver åka, men med en av dessa appar kan de komma i kontakt med den transitinformation du behöver, även visa dig bussplatser i närheten. Men om du letar efter grödan i transittekniken kan du verkligen inte gå fel med Transit: Real Time Transit.

Har du din egen favorit transit app? Låt oss veta vad det är i kommentaravsnittet nedan - vi vill gärna höra från dig!