5 Bästa nedladdningshanteraren i Android år 2020

Nedladdningshanterare är en appgenre som inte många tänker på. Nedladdningshanterare är något som låter dig ladda ner filer eller till och med manipulera hur en fil laddas ner. Stock Android levereras med sin nedladdningshanterare, och det låter dig vanligtvis ladda ner en enda fil åt gången.

Ibland kan det vara långsamt, och det finns andra tillfällen där nedladdningshanteraren bara inte fungerar bra, felar, gör att nedladdningar försvinner osv. Så finns det nedladdningshanterare där som fungerar bättre än vad lager Android är? Svaret är ja!

Det finns otaliga mängder av anpassade nedladdningshanterare som finns i Google Play Store, och de har alla olika funktioner. Vissa gör att du kan ladda ner flera objekt på en gång, medan andra släpper hastighetshämmare, så att du kan ladda ner riktigt snabbt. Som sagt, kan en anpassad nedladdningshanterare vara mycket användbar.

Du kanske inte behöver en nedladdningshanterare

Frågan är, behöver du en nedladdningshanterare? Om du kör en ny telefon på en av de senare, nyare versionerna av Android, gör du det verkligen inte. Google för ett par år sedan släppte sin File Manager och uppgraderade sin Download Manager för ett par år sedan, och sedan har det fungerat utmärkt.

Men om du kör en äldre version av Android, som KitKat och tidigare, kanske du vill överväga en av de fem nedladdningshanterarna nedan. Det finns många andra alternativ också på Google Play, men var trött - många nedladdningshanterare är fulla av annonser, skräppost och så mycket mer.

Som sagt, vi har linjen på några av de goda, men var försiktig om du går utanför det. Låt oss komma igång, ska vi?

Advanced Download Manager

Först upp på vår lista är Advanced Download Manager. Vanligtvis kommer Android-nedladdningshanteraren bara att låta dig ladda ner en enda fil på en gång. Med denna anpassade nedladdningshanterare kan du ladda ner upp till tre samtidigt och öka produktiviteten.

Advanced Download Manager kan också öka hastigheten på dina nedladdningar - du kan öka hastigheterna med upp till nio flertrådningsinstanser. Den stöder alla stora webbläsare som finns tillgängliga just nu, inklusive Chrome och Firefox, liksom de flesta OEM-webbläsare som kommer med din Android-telefon (dvs. Samsung-webbläsaren). Det finns massor av andra fantastiska funktioner packade i den här applikationen.

Lastare Droid

Därefter har vi en applikation som heter Loader Droid. Det kan likna på Android Gingerbread-dagar, men det är ändå väldigt bättre än Android-nedladdningshanteraren. Det kan öka nedladdningshastigheterna genom att dela nedladdningar i delar. Med Loader Droid kan du till och med kontrollera dina nedladdningar, så att du kan pausa dem och schemalägga dem för senare.

Turbo Download Manager

Målet med Turbo Download Manager är att tillhandahålla snabba nedladdningshastigheter, även för personer med låg bandbredd. Den har sin egen inbyggda webbläsare om du inte gillar prestanda i Chrome, Firefox eller andra stora webbläsare. Nedladdningar kan ske ganska snabbt, eftersom Turbo Download Manager kan öka hastigheterna genom att använda flera anslutningar - och det finns till och med några inbyggda prestandainställningar för extra hastighetsökningar.

Ladda ner Accelerator Plus

Ladda ner Accelerator Plus är ett annat fenomenalt alternativ. Den här är en av de mer moderna nedladdningshanterarna, vilket ger dig ett mer rent och uppdaterat användargränssnitt. Den har en inbyggd webbläsare med flera, ladda ner filer direkt till ett microSD-kort, och återuppta funktioner automatiskt för avbrutna nedladdningar.

Det finns en snygg funktion som låter dig logga in på ditt Google-konto och säkerhetskopiera dina nedladdningsbara eller nedladdade data till din Drive. Du kan öka nedladdningshastigheter manuellt inom appens inställningar, där det låter dig ställa in maximala nedladdningshastigheter. Det är gratis att ladda ner, har köp i appen och det finns annonser. Inköpet i appen tar bort annonser och låter dig planera nedladdningar.

Download Manager för Android

Sist, men säkert inte minst, har vi Download Manager för Android. Det är en av de bästa nedladdningscheferna som för närvarande finns, med några av de flesta nedladdningar (några hundra tusen). Den påstår sig ha tre gånger snabbare nedladdningshastigheter än andra nedladdningshanterare i Google Play Store.

Det har ett trevligt användargränssnitt också för enkel navigering. En av de mer unika aspekterna av den här nedladdningshanteraren är att den har en inbyggd webbläsare och filhanterare. Det har alternativ för att pausa och återuppta stora nedladdningar också. Om du letar efter en snabb och säker nedladdningsupplevelse är nedladdningshanteraren för Android vägen att gå.

Dom

Som ni ser finns det många fenomenala nedladdningshanterare tillgängliga på Android. Om du vill öka din nedladdningshastighet såväl som din produktivitet (genom att ladda ner flera filer på en gång) är det ingen bra idé att få en anpassad nedladdningshanterare.

Och den bästa delen? De flesta av dessa nedladdningshanterare kommer inte att kosta dig en krona! Och om du letar efter lätta surfning på Internet eller ett sätt att enkelt hantera alla dina filer, kommer många av dessa nedladdningshanterare med en inbyggd webbläsare och filhanterare.