5 bästa musikspel för Android år 2020

Vi kan alla vara överens om att musik är en stor del av våra liv. Det hjälper oss att lugna våra nerver eller bara luta dig tillbaka och koppla av. Men tänk om du kunde skapa din egen musik och ha kul också? Tack vare den enorma tillväxten av Android-plattformen finns det applikationer i Play Store som hjälper oss att få de bästa apparna att skapa och / eller bara slumpmässigt lyssna på låtar.

Sedan finns det några appar som låter dig blanda två låtar, som en vanlig DJ. Det finns appar för blivande pianister och gitarrister också. Dessa appar kommer, förutom att låta dig ha kul, också låta dig få lite värdefull kunskap om dessa instrument. Låt oss titta på några av dessa appar. Intressant nog är alla dessa appar gratis, så du behöver inte spendera en krona framför. Men du kanske måste spendera lite pengar så småningom via köp i appen för att få tillgång till vissa specialfunktioner.

5 bästa musikspel för Android 2017

Övergripande bästa musikspel

BEAT MP3 för YouTube

Detta är ett av de mest spännande musikbaserade spelen på Android just nu. Med förmågan att streama musik från YouTube och spela spelet kommer BEAT MP3 säkert att slå ett ackord med massorna. Med tanke på att du kan strömma musiken du väljer på YouTube blir spelet dubbelt intressant. Du måste i princip klicka på anteckningarna eftersom de visas på skärmen för att få poäng. När detta är gjort kan du till och med utmana topplistan för att se om du har vad som krävs för att slå bäst. I det här läget visas anteckningarna snabbare på skärmen, så snabba reflexer är viktiga.

Du kan prova det här spelet om du bara vill döda lite tid på att lyssna på dina favoritlåtar och göra ett spel ur det. Det är ett ganska unikt erbjudande, och även om du kanske hittar liknande appar i Play Store, så är den här verkligen det bästa. Det är uppenbart ett gratis köp, men det kan hända att du måste skicka ut några få dollar för kontinuitet och låsa upp några funktioner.

Bästa pianospel

Piano Tiles 2

Detta är ett roligt spel som är avsedd för alla, oavsett om du gillar piano eller inte. Spelet ber dig i princip att trycka på skärmen när du ser anteckningarna och få poäng i enlighet därmed. Det är inte alltför annorlunda än BEAT MP3 i grunden, men spelet är betydligt annorlunda och du använder ett enda instrument här. Det finns flera musikval för dig här, vilket innebär att du kan bli bortskämd med valet.

Urvalet kommer naturligtvis att vara ganska grundläggande, så du kanske måste spendera några dollar om du vill låta du väljer. Men köp i appen verkar inte så dyra i det här spelet, så vi kommer inte att klaga. Liksom det föregående spelet är det här också en gratis nedladdning, vilket gör det desto mer tilltalande. Var noga med att prova det från Play Store.

Bästa gitarrspel

Rock Life - Guitar Legend

Spelet fungerar ganska mycket som Guitar Hero, som var en tonårssensation för några år sedan och fortfarande är ett av de mer populära spelen för konsoler. Låten spelar på egen hand och du måste trycka på gitarrnoterna när de visas på skärmen. Du kan välja mellan ett antal gitarrer, som kan anpassas, vilket ökar spelets överklagande. Medan du inte får kontroll över en verklig gitarr som Guitar Hero, är spelet verkligen ett bra komplement till ditt bibliotek.

Precis som Piano Tiles 2, måste du skicka ut pengar för att få tillgång till ytterligare låtar. Samlingen av låtar är också ganska bra vilket innebär att du inte hittar appen på något sätt. Det är en gratis nedladdning, så du behöver inte skicka ut pengar på framsidan. Det finns ett trevligt litet socialt element här också, så att du kan spela spelet med dina vänner. Du kan också komma åt globala topplistor och ta dig till toppen. Sammantaget är Rock Life - Guitar Legend ett utmärkt spel och väl värt din uppmärksamhet just nu. Vi rekommenderar dig starkt att prova.

Bästa dansspel

Just Dance Now

Just Dance Now kommer från tillverkarna av den populära Just Dance-franchisen och ger dig mobilupplevelsen av konsolversionen. Men du kommer fortfarande att behöva en stor skärm med en internetanslutning för att använda detta spel. Appen är i princip en fjärrkontroll, vilket är ett klokt val eftersom det skulle vara ganska svårt att spela in dina steg på en mobil kamera.

Du kan använda din Chromecast, Apple TV iPad, Smart TV eller till och med en bildskärm med den här appen så länge den har internet. Appen överbryggar i princip klyftan mellan konsoler och mobila enheter. Detta kommer officiellt från tillverkarna av Just Dance, så du vet att du blir bäst i branschen här.

Eftersom själva appen inte har mycket funktionalitet förutom att fungera som en fjärrkontroll, har utvecklarna beslutat att erbjuda den gratis, vilket är en fin touch. Efter dina dansövningar kan du enkelt dela dina poäng via sociala medier. Du kan praktiskt taget dansa var som helst om du har en iPad och den här appen på din Android-smartphone, så se till att kolla in den.

Bästa Music Mixer DJ-app

edjing Mix: DJ-musikblandare

En av de bästa apparna för musikmixare där ute, edjing är där uppe med det bästa i branschen. Detta blev den bästa appen 2016 i Google Play Store, så det är inte någon vanlig applikation. Med tal om appen, edjing låter dig blanda två låtar och producera något nytt helt och hållet. Det är en av dessa appar som håller dig fast även om du inte är en vanlig DJ. Skaparna säger att appen skapades med input från professionella DJ: er och talar volymer om det arbete som har gått till.

Förutom att blanda två spår kan du också förvandla dig till en vanlig DJ med några praktiska publikfunktioner med fraser som "är du redo?", "Oh yeah!" Och mycket mer. Kort sagt, appen är ganska mycket som en vanlig DJ-mixer, men för din smartphone. Naturligtvis får du också djup kontroll över musiken du mixar, så att du kan saktka ner tempot och öka det med bara några få detaljer. Om du är intresserad av DJing eller lite avslappnad musik, föreslår vi att du testar det här. Det är en gratis nedladdning, som borde ge dig tillräcklig motivation att prova.