5 bästa motorcykel Bluetooth-headset för musik

Att köra på en motorcykel kan spara mycket tid om du är på väg till jobbet eller bara vill slänga dig igenom trafiken på en helg. Det finns vissa som använder motorcyklar för långa resor mellan stater. Det kan ibland vara lite obehagligt med tanke på att du kommer att vara på vägen under en längre period utan att någon ska hålla dig sällskap. Men det finns verktyg för att göra din motorcykelresa mer angenäm och vi kommer att prata om ett par av dem idag.

Motorcykel Bluetooth-headset för musik

bildvarumärkeproduktpriserna

SenaSena SMH10D-11 Motorcykel Bluetooth-headset / intercom med universell mikrofonsats (dubbel)259, 99

SenaSena 20S-01 Motorcykel Bluetooth 4.1-kommunikationssystem med HD-ljud och avancerad brusstyrning199, 99

FreedConnMotorcykelkommunikationssystem, FreedConn T-COMVB hjälm Bluetooth-headsetintercom för motorcykel skidåkning92, 99

YidengBluetooth Motorcykelhjälm Headset Intercom Kommunikation Hörlurar BT-S2 Universal trådlös intertelefon till 2 eller 3 ryttare (singel)46, 99

MPOWMpow Jaws V4.1 Bluetooth-hörlurar Trådlöst nackband Headset Stereo Buller som avbryter hörlurar med mikrofon24, 99

Vi pratar om Bluetooth-headset som kan användas under din resa. Medan konventionella hörlurar inte riktigt passar in i hjälmar, finns det hörlurar med Bluetooth designad specifikt för din långa resa på cykeln. Så vi kommer att lista fem av de bästa Bluetooth-headset som finns på marknaden idag.

5 bästa motorcykel Bluetooth-headset för musik

Sena SMH10D-11

Sena är ett märke som gör premium-ljudutrustning för motorcyklister. Denna särskilda enhet anses vara guldstandarden i branschen eftersom den ger en massiv funktionsuppsättning för sina användare. Först och främst kan detta användas som en intercom mellan två motorcyklar (kräver två enheter) med en räckvidd på 900 meter i öppen terräng. Detta betyder att din kompis på en annan motorcykel kan kommunicera med dig utan att du behöver en telefon eller någon annan enhet för att para ihop.

Eftersom den har Bluetooth kan du lyssna på musik från din smartphone och den kommer att delas på intercom med den andra ryttaren. Detta ger en utmärkt cykelupplevelse, särskilt på långa resor. Du kan också besvara samtal direkt med den här enheten, vilket sparar besväret med att behöva dra ut telefonen. Ett omfattande Bluetooth-headset som detta är vettigt för enstaka eller dubbla åkare på en lång resa. En enda enhet för den här enheten kostar dig $ 164, 25 medan två enheter blir billigare till 299, 25 $ tillsammans.

Yideng

Den här enheten liknar den vi talade om ovan när det gäller funktionalitet. Du ansluter enheten till den yttre delen av din hjälm, med ledningar som går in i hjälmen för att ge kontinuerlig ljuduppspelning för musik eller telefonsamtal. Det finns en intercomfunktion här också, så att du kan koppla ihop två enheter för att kommunicera fritt. Brusreduceringsteknik säkerställer att cyklisterna inte upplever någon snedvridning eller onödigt brus i deras ljudspår.

Företaget nämner att hans enhet är helt vatten- / snöbeständig, så du kan använda detta headset oavsett vädret runt dig. Produkten levereras med alla verktyg som behövs för att hålla enheten i ett stycke. Eftersom det förväntas hålla sig vid sidan av din hjälm är det viktigt att få den här delen rätt. Användarmanualen som medföljer produkten hjälper användarna mycket med installationsprocessen. Enheten kan också dra FM-radiofrekvenser, vilket kan vara praktiskt när du cyklar över hela landet.

Denna snygga produkt från Yideng kommer att få dig tillbaka 49, 99 dollar, vilket gör den betydligt billigare än tävlingen.

FreedConn T-COMVB

Detta är en välkänd produkt inom cykelsamhället och som kanske förklarar varför den är listad som Amazons Choice bland motorcykel Bluetooth-hjälmar. Den har en attraktiv design, vilket gör den lämplig för alla hjälmar. Liksom med enheterna ovan klämmer den fast på utsidan av hjälmen, och när den väl är där är passformen ganska tuff och faller inte oväntat av.

Här finns funktioner som multitasking för ljud, så att du kan lyssna på GPS eller musik samtidigt som du svarar på samtal från din telefon. Den stora telefonknappen på enheten ger dig enkel åtkomst till att svara eller avvisa samtal, vilket gör detta till en behandling att använda när du cyklar. Tanken är att hålla användarna ouppdragna när de är på vägen för att säkerställa en säker resa. Enheten är vattentät och soltät, så du kan ha den på hjälmen under längre intervaller. Justera volymen är lika enkelt som att vrida ratten på enheten, vilket enligt min mening är ett utmärkt designval.

Vad som är ännu bättre är att tillverkaren erbjuder två enheter här, vilket gör det lämpligt att bäras av en medkörare eller din kudde. Paret med två headset kostar $ 92, 99 vilket är en utmärkt affär.

Sena 20S-01

Det är svårt att hålla en Sena-enhet ur denna lista med tanke på hur populär den är hos motorcyklister. Detta levereras med stereohögtalare och en mikrofon för intercomfunktioner. Den här produktens byggkvalitet förtjänar ett särskilt omnämnande eftersom det är ett av de mest bekväma par motorcykelhuvudset som du kan äga. När det gäller funktionalitet är det inte mycket att skilja från de andra enheterna vi har nämnt på den här listan. Du kommer fortfarande att få en enhet som måste placeras utanför hjälmen, åtföljd av en tråd som ansluts till headsetet, så att du kan lyssna på ljud även med hjälmen på.

Det här är en toppmodern ljudutrustning, så den kommer inte att bli billig. En enda enhet i 20S-01 kostar dig $ 269, 10, medan två enheter kostar $ 445, 93.

Mpow Jaws V4.1

Ett något okonventionellt alternativ för vår sista post på denna lista, men Mpow Jaws kan vara ett utmärkt tillägg som ett fristående Bluetooth-headset utan alla komplicerade monteringsprocedurer. Du måste helt enkelt koppla ihop detta med din smartphone och du är bra att gå. Med tanke på designen kan det dock vara obekvämt att använda på hjälmar som täcker hela ansiktet. Dessa går dock bra med konventionella cykelhjälmar. Men om du bara vill njuta av ljud medan du rider, borde detta passa bra.

Med tanke på att det täcker båda öronen rekommenderas det starkt att hålla volymen på ett minimum så att du är medveten om omgivningen. Hörlurarna kan köras i 13 timmar på en enda laddning. Som en bonus kommer det bara att få dig tillbaka med $ 22, 99. Mpow-käftarna kan köpas i svarta eller lila varianter. Kolla in det på Amazon.

Motorcykel Bluetooth-headset för musik

bildvarumärkeproduktpriserna

SenaSena SMH10D-11 Motorcykel Bluetooth-headset / intercom med universell mikrofonsats (dubbel)259, 99

SenaSena 20S-01 Motorcykel Bluetooth 4.1-kommunikationssystem med HD-ljud och avancerad brusstyrning199, 99

FreedConnMotorcykelkommunikationssystem, FreedConn T-COMVB hjälm Bluetooth-headsetintercom för motorcykel skidåkning92, 99

YidengBluetooth Motorcykelhjälm Headset Intercom Kommunikation Hörlurar BT-S2 Universal trådlös intertelefon till 2 eller 3 ryttare (singel)46, 99

MPOWMpow Jaws V4.1 Bluetooth-hörlurar Trådlöst nackband Headset Stereo Buller som avbryter hörlurar med mikrofon24, 99