5 bästa modeappar för Android som hjälper till med din garderob

Modebranschen förändras ständigt. Med detta i åtanke är det vettigt för fansen att synkronisera med trenderna, särskilt eftersom de är benägna att så många förändringar. Några av de populära apparna på sociala medier har också förvandlats till ett dagligt modefoder för de flesta bloggare och fashionistor. Vi hjälper dig att upptäcka några av dessa applikationer på Android som har ett liknande syfte. Här är de 5 bästa modeapparna för Android som hjälper till med din garderob.

Bästa modeappar för Android för att hjälpa till med din garderob

Instagram

En av de mest använda apparna för fotodelning i världen, Instagram hjälper dig att få kontakt med miljoner modebloggare från hela världen. Eftersom du också kan ha en gander på vad kändisar och supermodeller bär, kommer du att vara säkra på att synkronisera med de senaste förändringarna i branschen.

Som med alla andra applikationer är inte alla konton här värda din uppmärksamhet. Så se till att kontrollera det verifierade klistermärket ovanför kontona för att få ut det bästa av ditt Instagram-flöde. Denna app förvärvades av Facebook för inte så länge sedan, och den har vuxit i popularitet sedan dess. Se till att titta närmare på den här applikationen för alla dina modebehov.

tumblr

Medan appen i princip följer samma principer som Instagram, är den något annorlunda i sin metod. Det är inte bara en bilddelningswebbplats, eftersom Tumblr också tillåter användare att skriva blogginlägg för att förklara deras inställning till mode lite beskrivande. Dessa aspekter gör appen ett måste för alla fans av mode, särskilt om du behöver en detaljerad förklaring om en viss look eller trend.

Innehållet här är användargenererat, vilket betyder att du måste noggrant avlägsna ljudet för att få det du önskar. Det finns tusentals Tumblr-modebloggare där ute som sätter ordet regelbundet. Liksom Instagram är detta också en gratis app och du kan skapa ett konto för att börja följa dina favoritkonton direkt.

Polyvore Style: Mode att köpa

Med ett konsekvent betyg på 4.7 i Play Store är appen förmodligen en av de mest populära modetips och stilappar där ute. Tillverkarna erbjuder en kuraterad lista över de bästa tillgängliga kläderna just nu och hjälper dig också att handla efter dem i enlighet därmed. Ett försiktighetsord, eftersom denna app kan vara oerhört beroendeframkallande.

Appen kommer starkt rekommenderat från toppmodesidor / hus som The Huffington Post, Cosmopolitan, Harper's Bazaar och Refinery29, så du är säker på att få det bästa där ute. Snabba delningsverktyg kommer att säkerställa att dina upptäckter inte går till spill eftersom du bekvämt kan dela dina resultat över alla stora sociala medieplattformar.

STYLICIOUS - Closet Organizer

Appen är ganska mycket som Polyvore, men för din garderob. Genom att låta dig få den bästa typen av kläder till din garderob och hålla dig synkroniserad med de senaste förändringarna i modebranschen är appen ett måste för alla modevänner. Som appens tillverkare kommer att berätta, det här är som Polyvore, men för din garderob. Appen presenterades i tidningen Times, så den rekommenderas starkt från experter och användare.

Det jag tycker är särskilt intressant är denna funktion som kallas Style Planner, som låter dig sprida kläderna du skulle ha på en viss dag. Detta säkerställer att du inte har en upprepning av garderoben du bar nyligen. Detta är kanske den enda app du behöver för att uppfylla alla dina modebehov där ute, så se till att titta närmare på den här.

My Dressing - Fashion garderob

Ännu en app som tjänar samma syfte men som har något annat för att tillgodose en mängd olika modesmak. Men i huvudsak kommer appen att låta dig göra samma saker, om än med ett annat användargränssnitt. Möjligheten att skapa din egen outfit och modifiera den enligt dina önskemål kan vara en stor välsignelse för många. Denna app ger dig exakt det.

Du kan lägga till kläderna du har i din garderob genom att helt enkelt klicka på en bild och lägga till dem i biblioteket. Detta gör att du enkelt kan blanda och matcha din befintliga garderob med några nya, så att du får det bästa utseendet där ute. Liksom resten av apparna i listan är den här också en gratis nedladdning, även om den kan innehålla en del annonser. Ingen modeapp kommer att vara komplett utan sociala medier, och My Dressing erbjuder samma svit med delningsalternativ som de andra apparna.