5 bästa mobiltelefonhållare för skrivbord

Våra mobila enheter möjliggör informationsdelning och direktanslutning var vi än går och vad vi än gör. Men när vi är vid skrivbordet överbelastade med viktiga uppgifter blir multi-tasking med en hand på våra telefoner ett motproduktivt drag. Detta är när de 5 bästa mobiltelefonhållarna för skrivbord blir värdefulla produktivitetsverktyg.

ProduktvarumärkenamnPris

LamicallLamicall mobiltelefon stativKolla pris på Amazon

Tekniska verktygTekniska verktyg Handtelefonhållare Desktop Madness Series (HS-8038)Kolla pris på Amazon

UGREENUGREEN Mobiltelefonhållare Mobiltelefon DockKolla pris på Amazon

DertayUGREEN Magnetisk skrivbordstelefon MobiltelefonhållareKolla pris på Amazon

VASIVOVASIVO 3 i 1 Universal Desktop Aluminium Folding Cellphone StandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Fördelarna med mobiltelefonhållare

Undvik textklo

Vi känner till upplevelsen av att bedöva fingrar eller värma i armar efter timmar med rullning och hålla fast vid våra enheter. Detta tillstånd kallas Cubital Tunnel Syndrome eller Text Claw. Om du lämnar din enhet på en mobiltelefonhållare minskar du risken för kramper och smärta vid ständigt mobilt engagemang avsevärt.

Fortsätt med produktiviteten

En dedikerad mobiltelefonhållare på skrivbordet frigör händerna så att du kan göra flera uppgifter. Speciellt med den växande populariteten för AI och röstigenkänning är det så mycket lättare att navigera på telefonen utan att ständigt räcka till skärmen. Detta hjälper till att öka din produktivitet, både på jobbet och i dina personliga sysselsättningar.

Inga fler saknade telefoner

När var det sista gången du hade kul att välta ett helt rum bara för att "komma ihåg" var du lämnade din telefon? Att ha en permanent plats för din gadget sparar tid och besvär att hitta den när du har glömt var du placerade den.

5 bästa mobiltelefonhållare för skrivbord

Det finns massor av mobiltelefonhållare eller stativ på marknaden. Men så mycket av dem tenderar att vara ineffektiva eller annars engångsbruk. Att hitta det bästa alternativet beror verkligen på vad du vill ha eller behöver mest av det. Vi sammanställde 5 av de bästa mobiltelefoninnehavarna tillgängliga online baserat på olika design och användarinställningar. Oavsett om du letar efter funktionsfrihet eller ett stycke som ger ett starkt uttalande, tror vi att du hittar den bästa mobiltelefonhållaren för din enhet från den här korta listan.

Klassisk funktionalitet: Lamicall Cell Desk Desk Stand

Om du letar efter det tidlösa utseendet som skänker funktionsfrihet, är Lamicalls Cell Phone Desk Stand ett lovande val.

Lamicalls mobiltelefonställ håller din mobiltelefon säker och tillgänglig med en triangulär aluminiumlegering. Den enkla geometriska formen kräver minimal skrivbordsutrymme och upprätthåller ett lågt tyngdpunkt så att din telefon förblir säker i sin position oberoende av det smala utseendet.

Hållaren stöder både iPhones och Android-enheter, med de flesta telefonfodral som är lätta att glida in i sin gummierade 0, 59 breda hållarkrok Hållaren är tillverkad i ett stycke så det finns inte mycket utrymme för böjning för de rätta vinklarna. Den har dock en optimerad lutning som är 'lämplig för handsfree-visning från en sittande eller upprätt ögonhöjd.

Nyckfull touch: teknikverktyg Handtelefonhållare för skrivbord

Denna 1, 8 pund. telefonhållare ger ditt skrivbord en viss personlighet med sin handformade design. Tech Tool-händerna kan rymma små och stora telefoner, inklusive alla iPhone Plus eller Note-serier. Den är inte för tung men tillverkad av massiv vägd plast så att den kan rymma större telefoner utan att välta.

Nackdelen är den statiska hållfackets design. Eftersom det är gjutet i ett stycke, finns det inget sätt att justera positionen förutom standard horisontella och vertikala alternativ. Men om du letar efter ett funktionellt objekt som också kan fungera som ett konversationsstycke i ditt utrymme, blir telefoninnehavare knappast lika udda som detta.

Bärbar stabilitet: UGREEN Mobiltelefonhållare Mobil dockningsstation

UGREENs 3, 74 ”x 3, 35” mobiltelefonhållare har ett justerbart tiltstativ. Du kan välja valfri vinkel mellan 0 ° och 100 ° för den mest praktiska och tillgängliga lutningen. Detta är perfekt för webbsökning, videosamtal, läsa din favorit Kindle och titta på eller göra videor.

Vad som är mer fantastiskt är att det fälls in i en snygg anteckningsblockform som du kan glida i din väska eller bakficka. Du får ett skrivbordstativ som du kan ta utan besvär på kontoret, gymmet, ditt kök eller på dina resor.

Ultramodern: UGREEN Magnetisk mobiltelefonhållare för skrivbord

Om du är den tekniska kunniga typen kommer du att älska detta magnetiska telefonfäste till ditt skrivbord. Borta är alla krokar och spännen, och de smala plastdelarna. Denna telefonhållare håller upp din telefon med en magnetfri mekanism utan lås. Hållplatsen är en magnetisk 360-graders roterande skiva förstärkt av en smal stålstam. Utan fästen och extra armar får du full åtkomst till din skärm med minsta hinder.

Den rena magnetdockan är också universellt kompatibel med alla telefoner med skärmar upp till 7, 9 tum. Du ansluter helt enkelt en magnetisk lapp till din telefon och lägger den sedan ovanpå bryggan. Det hjälper oerhört om man har en platt telefon. Annars kanske magneten inte fungerar så starkt som väntat.

Flera enheter: VASIVO 3 i 1 Universal Deskt Aluminium Folding Cell Phone Holder

Den sista på listan är en noggrant planerad kontrast som fungerar som en laddningsfack, datorstativ och flera enhetshållare. Det är inte bara din smartphone som behöver ett speciellt utrymme på skrivbordet. Din smartwatch och surfplatta behöver också sin plats. Även din bärbara dator behöver lite stöd när du använder den på skrivbordet. Så du kan köpa olika föremål för alla dessa behov och röra ditt skrivbord eller så kan du gå till Vasivo 3-i-1 telefonstativ och lösa alla tre problem.

Du kan ställa in din smartphone, smartkamera, surfplatta eller anteckningsbok i full storlek på skrivbordet eller nattduksbordet utan bekymmer. Aluminiumbasen ger stabilt stöd när du behöver det och viks sedan upp till en fin liten panel som du kan rensa bort efteråt. Fästet har 270 graders rotation för enkla justeringar för bättre visning och åtkomst till din skärm. Medan stativet är tillverkat av aluminium, skyddas telefon- och klockhållarna av ringar och dynor av mjukt gummi.

Arbeta och spela samtidigt

Behöver du ett produktivitetsökning men vill inte ge upp dina telefontimmar? Du behöver inte ge upp varken när du har en betrodd mobiltelefonhållare på skrivbordet. Din enhet är en förlängning av dig själv, så välj den stationära telefonhållaren som bäst komplimanger vad du värderar mest och hur du arbetar och lever livet. Ta din favorit från våra 5 bästa mobiltelefonhållare till skrivbordet och börja njuta av det bästa från båda världarna nu.

ProduktvarumärkenamnPris

LamicallLamicall mobiltelefon stativKolla pris på Amazon

Tekniska verktygTekniska verktyg Handtelefonhållare Desktop Madness Series (HS-8038)Kolla pris på Amazon

UGREENUGREEN Mobiltelefonhållare Mobiltelefon DockKolla pris på Amazon

DertayUGREEN Magnetisk skrivbordstelefon MobiltelefonhållareKolla pris på Amazon

VASIVOVASIVO 3 i 1 Universal Desktop Aluminium Folding Cellphone StandKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.