5 bästa matlagningsspel 2020

Matlagning är en av de bästa konsterna som finns på planeten. Med tanke på att det är tänkt att tillgodose en persons individuella smak, hålls det med hög uppskattning av kulinariska experter. Men tänk om du vill uppleva känslan av att laga mat utan att verkligen anstränga dig för det? Du försöker naturligtvis matlagningsspel. Dessa spel är utformade för att ge kunderna exakt vad de vill ha. Förutom att hjälpa dig att döda lite tid ger dessa spel också dig värdefull kunskap om konsten att laga mat.

Med tanke på karaktären på Android-appmarknaden finns det dock flera appar tillgängliga där som tjänar samma syfte, inklusive några dåliga. Men det är inte ett problem eftersom vi har sorterat igenom listan för att hitta de bästa matlagningsspelen som finns tillgängliga 2020. Du hittar en mångsidig lista med spel på den här listan, så se till att kontrollera dem alla noggrant.

5 bästa matlagningsspel

Världskocken

Med ett av de mest populära matlagningspelen där ute, låter World Chef dig prova matlagning från hela världen. Du får prova på matlagning från cirka 20 nationaliteter. Detta är ett verkligt internationellt spel och förenar flera kök under en app. Tanken bakom spelet är att ge dig tillräckligt med erfarenhet för att driva din egen restaurang. Visst kommer att spela ett spel definitivt inte ge dig all den erfarenhet som behövs för att öppna din egen restaurang, men några av dessa tips kommer säkert att vara praktiska. Det är en träningshjul som en sak för verkliga hinder.

Spelet består av servrar, kockar och välkomnande VIP-gäster till din restaurang. Spelare måste hålla jämnare i en konkurrensutsatt miljö och därmed säkerställa långvarig användning. Du kan också skapa dina egna dekorationer, vilket definitivt är en fin touch. Naturligtvis borde tjänsten som du erbjuder på din restaurang vara perfekt, så att VIP-kunder fortsätter att komma. Om du har dessa poäng täckt, har du allt du behöver för att spela World Chef.

Appen följer en freemium-modell, vilket innebär att även om det är gratis att ladda ner, har du ett gäng köp i appen i appen, så att du kan fortsätta din resa snabbare. Du behöver inte en kraftfull smartphone för att köra den här telefonen, och alla telefoner med Android 4.0.3 ombord fungerar bra med spelet.

RESTAURANT DASH: GORDON RAMSAY

De flesta av oss vet om den excentriska och lätt irriterande kocken Gordon Ramsay tack vare en serie TV-reality-program som har sänts under åren. Tänk om han hade sitt eget spel, skulle det inte vara bättre? Det gör han väl, och det är gjort av Glu, en utvecklare populär inom mobilspelsegmentet. Känd som Restaurant Dash, spelet kretsar kring en upptagen restaurang, och naturligtvis Gordon Ramsay. Du har tidsbaserade händelser, så du måste vara snabb. Du kommer att bygga restauranger och så småningom utöka ditt imperium över hela världen. Ju fler restauranger du har, desto bättre har du gjort i spelet.

Det finns dedikerade bosslag i spelet med Gordon Ramsay, vilket är ett roligt sätt att testa din skicklighet i spelet. Anpassning av karaktären är en annan viktig faktor här, eftersom spelet låter dig skapa och designa din avatar på det sätt du vill. Det har varit flera "Dash" -baserade spel, men denna personliga avatar är en första för just detta spel av utvecklarna. Appen är förväntat gratis att ladda ner, men innehåller annonser och köp i appen. Liksom med spelet ovan fungerar det här också på alla enheter (inklusive surfplattor) som kör Android 4.0.3 eller senare.

Bra pizza, bra pizza

Pizza är en universellt älskad mat. Med den här appen kan du skapa dina egna virtuella pizzor och driva den inre kocken i dig. Användaren måste driva sin egen pizzabutik med det här spelet, som kommer med sina egna utmaningar, som spelaren så småningom kommer att förstå. Vad jag gillar med det här spelet är att utvecklaren som gjorde detta spel personligen tillbringade fyra år i ett pizzakök, så upplevelsen kommer att bli ungefär som den riktiga affären. Appbeskrivningen nämner att spelet är utmanande, så förvänta dig inte att utvecklas bekvämt.

Spelet involverar cirka 80 tecken som spelar kunder till din pizzabutik. Tanken är att få så många som kommer in som möjligt. Det finns några utrustningsuppgraderingar tillgängliga också, vilket hjälper dig att höja dina kunskaper betydligt. Naturligtvis täcks alla de berömda pizza-topparna i denna app, så att du äntligen kan göra din favorit pepperoni-pizza. Det är inte tungt med grafik, men spelet är ganska bra. Spelet har installerats mer än 10 miljoner gånger redan, vilket gör det till ett ganska populärt erbjudande i Play Store just nu. Appen levereras med annonser och köp i appen för uppgraderingar i spelet.

KÖKMAMA Låt oss laga mat!

Barn kommer att älska det här spelet eftersom det handlar om att lära sig en mängd olika recept från hela världen. Du kan fånga din egen fisk, skörda grönsaker från marknaden och till och med driva din egen restaurang med Cooking Mama, vilket gör detta till en ganska uppslukande upplevelse. Spelet består av flera minispel för att hålla dig kopplad om du blir uttråkad av en aspekt. Det är ett väl avrundat spel, och vi kunde definitivt se barn spendera mycket tid på det här spelet. Du kan göra gryta, baka kakor och mycket mer med det här spelet.

Utvecklaren nämner att spelet är avsett för både barn och vuxna, så du behöver inte vara i en viss ålder för att spela detta beroendeframkallande spel. Det är gratis att ladda ner, men du måste betala för uppgraderingar i spelet. Det finns också annonser ombord.

Matlagningsäventyr

Detta är kanske det mest omfattande matlagningspelet som jag har stött på. Du kan välja mellan Grill, Sushi, Kaffe, Pasta, Donuts, Kinesiska, Taco, Ramen, Korean, Glass, Burger, Spanska och SEAFOOD, beroende på vad du gillar och bygg ditt kök på vägen. Du får också kontrollera aspekterna av köket, vilket innebär att du ofta behöver uppgradera dina apparater och omgivningen. Det finns cirka 550+ nivåer i spelet, så du kommer antagligen ta ett tag att komma dit. Du kan påskynda din process genom att göra köp i appen, även om du slutar spendera mycket pengar. Med tanke på hur beroendeframkallande det här spelet är, blir vi inte förvånade om du skyndar dig att köpa i appen under de första spelen.

Du har också några aspekter av restauranghantering att ta hand om, vilket bidrar till den totala upplevelsen. Spelet kräver en internetanslutning för att spela, och utvecklarna föreslår att de är på en Wi-Fi-anslutning när de använder Cooking Adventure. Spelet är gratis att ladda ner, även om du måste ta itu med annonser. Cooking Adventure är kompatibelt med enheter som kör Android 4.1 och senare. Se till att kolla in det från Play Store.